ВОСЪКОЛЕЕНЕ показва КОЙ и КАКВА МАГИЯ ни е направил!

Вижте как да леете восък сами и значението на фигурите!

Ето как можем сами да си направим восъколеене и да разберем, чрез значението на образуваните фигури, кой и каква магия ни е направил.

Задължително погледнете и ТОВА: Леене на восък или как да развалим магия по този начин!?

За да извършите восъколеене ви е необходима една църковна свещ.

Трябва да я разтопите  и да я излеете в един съд с вода.

Ще се образува фигура, значението на която ще ви покаже кой и каква магия ви е направил и освен това ще отнеме лошата енергия от вас и ще я върне на този, който ви я е направил на вас.

Понякога не е необходимо да се ви направили магия със специални ритуали, може някой да ви е пожелал нещо лошо или да ви е проклел и восъколеенето ще отблъсне негативната енергия от вас.

vosakoleene

Восъколеенето показва каква е магията!

Ето и значението на восъчните фигури:

Легло – направена ви е магия за болест. Та обаче бързо ще приключи и веднага, след като сте излели восъка, магията ще се върне при този, който я е направил.

Камбана – магия за невъздържан гняв и внезапна истерия. Този, който има направена такава магия е непоносим за хората, непрекъснато вика, крещи и се кара с хората без да са му дали повод.

Пръстен – магия за постоянни неприятности.

Птица – някой близък до вас човек, заради завист ви е направил магия, за раздяла с човека, когото обичате.

Бик – някой ви е направил магия за отнемане на силите. Тя ви кара  да се чувствате винаги отпаднали, уморени и съсипани без да сте направили нещо особено. След като се появи бика, излят от восъка, магията ще изчезне.

Вълк или куче – магия, която ще ви опустоши на енергийно ниво. Човека, който ви я е направил иска да ви отнеме всичко и иска да притежава всичко, което имате вие.

Камила – това е магия за послушание и подчинение. Обикновено се преви от свекърви на снахи. Тази магия не е особено вредна, нови кара да се чувствате подтиснати и да изпълнявате безпрекословно всичко, което ви се нареди, независимо, че някъде вътре в себе си се бунтувате.

Заек – някой ви е направил магия, за да ви лиши от спокоен сън и така да ви направи нервни, избухливи и да попречи на работата ви. Отливката от восък ще му върне това, което ви е изпратил.

ВОСЪКОЛЕЕНЕ показва КОЙ и КАКВА МАГИЯ ни е направил!
3.8 (75.71%) 14 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

6 коментара по “ВОСЪКОЛЕЕНЕ показва КОЙ и КАКВА МАГИЯ ни е направил!

  1. Iskam da popitam tiq vra4ki i gleda4ki:,,Iskate tolkova mnogo pari,pri tova predvaritelno. Za6to nito edna vra4ka ne kazva i ne pravi ne6to za da pomogne bezplatno. Sled kato tozi na kogoto go napravi se opravi i razbere 4e mu e pomognal mislq 4e nqma da i ostane dlajen.“ Li4no az sam opirala do dosta gleda4ki i znaete li kakvo se polu4va. Ni6to. Rezultat vremenen i sled tova stava o6te po tragi4no. Ve4e ne znam do koi da pi6a i pri koi da otida. Poslednata,nqma da i kazvam imeto mi poiska 250euro ??????

  2. А после восъка къде трябва да го изхвърлим?

  3. Много специалисти препоръчват восъкът да се изхвърля в течаща вода след ритуала на восъколеене. Но естествено това не бива да става в тоалетната или кухнята, защото ще си създадете доста неприятни проблеми. Ако имате близка река или канал, най-хубаво!

  4. За нещастие човек когато има проблеми търси най-лесния начин да ги разреши и това е да отиде при някоя врачка която 100% ще му каже,че има магия.За мене врачките са хора без чувство за състрадание,алчни,егоисти.Никоя няма да ви помогне защото имате проблеми,а ще ви“помогне“,защото ще искара някой лев.Те просто печелят от нещастието на хората.Съвет от мен повярвяйте повече в господ.Дайте си равносметка за живота,за това кой какво е направил,какво вие сте направили,защото няма безгрешен човек,поискайте прошка от хората които сте наранили,на които сте завидяли,защото всичко се връща рано или късно.

  5. Здравейте, искам да попитам как да направя това за друг човек

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *