Вижте как да леете восък сами и значението на фигурите!

Ето как можем сами да си направим восъколеене и да разберем, чрез значението на образуваните фигури, кой и каква магия ни е направил.

Задължително погледнете и ТОВА: Леене на восък или как да развалим магия по този начин!?

За да извършите восъколеене ви е необходима една църковна свещ.

Трябва да я разтопите  и да я излеете в един съд с вода.

Ще се образува фигура, значението на която ще ви покаже кой и каква магия ви е направил и освен това ще отнеме лошата енергия от вас и ще я върне на този, който ви я е направил на вас.

Понякога не е необходимо да се ви направили магия със специални ритуали, може някой да ви е пожелал нещо лошо или да ви е проклел и восъколеенето ще отблъсне негативната енергия от вас.

vosakoleene

Восъколеенето показва каква е магията!

Ето и значението на восъчните фигури:

Легло – направена ви е магия за болест. Та обаче бързо ще приключи и веднага, след като сте излели восъка, магията ще се върне при този, който я е направил.

Камбана – магия за невъздържан гняв и внезапна истерия. Този, който има направена такава магия е непоносим за хората, непрекъснато вика, крещи и се кара с хората без да са му дали повод.

Пръстен – магия за постоянни неприятности.

Птица – някой близък до вас човек, заради завист ви е направил магия, за раздяла с човека, когото обичате.

Бик – някой ви е направил магия за отнемане на силите. Тя ви кара  да се чувствате винаги отпаднали, уморени и съсипани без да сте направили нещо особено. След като се появи бика, излят от восъка, магията ще изчезне.

нумерология

Вълк или куче – магия, която ще ви опустоши на енергийно ниво. Човека, който ви я е направил иска да ви отнеме всичко и иска да притежава всичко, което имате вие.

Камила – това е магия за послушание и подчинение. Обикновено се преви от свекърви на снахи. Тази магия не е особено вредна, нови кара да се чувствате подтиснати и да изпълнявате безпрекословно всичко, което ви се нареди, независимо, че някъде вътре в себе си се бунтувате.

Заек – някой ви е направил магия, за да ви лиши от спокоен сън и така да ви направи нервни, избухливи и да попречи на работата ви. Отливката от восък ще му върне това, което ви е изпратил.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: