Пътуващият във времето войник Джон Тайтър вещае края на света през тази година

Мистериозни съобщения за края на света отново плъзнаха в интернет – пише „България днес”. Мейлите вещаят унищожението на планетата ни през 2015 година – отбелязва изданието.
Още през 2000 година из мрежата се разпространяваха мейли и съобщения, изпратени от някой, който твърди, че идва от далечната 2036 година. Първото съобщение се появило във форума на „Тайм травъл институт” на 2 ноември 2000 година, но било подписано с TimeTravel_0. Впоследствие авторът му започнал да твърди, че се казва Джон Тайтър и е американски войник от бъдещето, а в мейлите си предупреждава, че светът ще свърши през 2015 година по вина на руснаците.

Края на света

Предсказанията на Джон Тайтър са събрани в книга и са хит в САЩ

В САЩ съобщението става истинска сензация и мания, а твърденията на войникът стават все по-налудничави. Джон Тайтър от бъдещето разказвал, че пътува из времето и пространството, за намери специален компютър, с който да елиминира унищожителен за света вирус. Същевременно твърдял, че заради нарастващи конфликти краят на света ще настъпи след руски ядрени удари, които щели да погубят над 3 млрд. души.
САЩ пък се разделят на 5 малки региона, но за радост на американците щели да оцелеят, въпреки че други световни сили щели да бъдат унищожени.
Съобщенията на Джон Тайтър продължават да циркулират из интернет пространството цяла година, а заради интереса към тях дори били систематизирани и издадени в книга. Цената на някои от книгите стигала до 1775 долара. Японци пък дори са включили историята на войника за края на света в анимация. Явно историите за края на света и Апокалипсиса излизат периодично на мода.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: