САМО ЗА ГОСПОДАТА! Тайната, която ще Ви избоде очите!

Първият поглед на господата се приковава от гъ*дите, а не от очите на дамите пред тях

Подсъзнателно господата се ориентират по формата и размера на гъ*дите, какъв характер има тяхната притежателка. По прелестните форми, може да се разкрият и неосъзнатите черти в се*суалността на женската природа, твърдят изкушените в една особена наука, наречена стерномантия. За посветените съществуват няколко типа женска гръд, разкриваща тайните на женския характер много по-добре от Зодиака.

Гъ*ди с форма на кайсия притежават жените със сърдечен нрав. Тях може да срещнете във весела компания и да флиртувате без ангажименти. Разочароваща е обаче тяхната пасивност, щом нещата стигнат до леглото.

Домошарките притежават подобни на ябълки гъ*ди. Те са идеалните верни съпруги, защото поставят мъжете си на пиедестал. В се*кса те са готови на всичко, за да им доставят удоволствие.

тайната на женския характер
С жените, чиито гъ*ди са като круши, трябва да се внимава. Те нямат нужда от дълго убеждаване, защото винаги са готови за бурен се*с. А със същата бързина могат да завихрят и страхотен скандал.

Дамите с триъгълни г*рди са изключителни любовници. За „мъжемелачки“ като тях, не е проблем да сменят партньорите си като носни кърпички. Обвързването им е почти невъзможно, но неспокойната им натура крие безспорен талант на велики актриси или куртизанки.

Подобни на лимон гъ*ди притежават жените с усет към живота. Те няма да останат незабелязани, защото умеят да се забавляват и съвсем не са кисели. Могат да се приспособят към всеки тип мъж и ако получат взаимност, лесно се освобождават от задръжките си. От тях може да се очаква нещо повече от всеотдайност.

тайната на женския характер

Има различни плодове

Най-привлекателни за окото са дамите с гъ*ди като грейпфрут. Харесва им да са в центъра на вниманието и да бъдат глезени с подаръци. Разочароваща е тяхната незаинтересованост, достигаща до откровена леност. Пред горещ се*с , много от тях биха предпочели гореща вана.
Боян Петракиев

САМО ЗА ГОСПОДАТА! Тайната, която ще Ви избоде очите!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *