Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Maria Rosalez Image

Виж истината за 500-килограмовата убийца! (ПОТРЕСАВАЩО ФОТО)

Мария Росалез е 500-килограмовата убийца, която е обвинена за това, че е задушила с теглото си 2-годишния племенник Елисео

Скандалният случай с най-тежката жена на планетата – 500-килограмовата Мария Росалез, разтърси отново света, след като в специално предаване на TLC, за което съобщиха от в. „24 часа”, се разкри, че всъщност тя е само съучастница, а истинската убийца е сестра й – майката на 2-годишното дете.

500-килограмовата Мария Росалез

Още от самото начало на 2008 г. адвокатът на Мария Росалез – Серджио Валдез, се усъмнява в случая – според който 500-килограмовата жена случайно се е обърнала и е затиснала племенника си, без да го усети, като впоследствие от тежестта детето се е задушило.

Медицинската експертиза показва, че 2-годишният Елисео е починал от удар, а не от задушаване. Момченцето е било удряно по главата, ръцете и краката с четка от майка си, която е най-вероятната убийца, смята Серджио Валдез. Неговата клиентка е искала да защити сестра си, която има и други деца, за да може да ги гледа. Затова двете са се наговорили Мария Росалез да поеме вината и майката-убийца да не отиде в затвора.

Серджио Валдез изпаднал в изумление, когато за първи път видял 500-килограмовата си клиентка, защото му било трудно да различи възглавниците и завивките с някои части от тялото й.

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Безплатно гледане на карти за любов

Гледане на карти за любов. Гадаене с обикновени карти, Ангелски карти и таро за отношения

Безплатно гледане на карти за любов е това, което сами си направите. Лесни начини за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *