Спиритичен сеанс с духа на Андрей Луканов, направен на 29 срещу 30.07.2011г

Евелина Лютова

Евелина Лютова

Първото нещо, което е необходимо да се направи от  окултиста, преди да повика духовете на починалите  хора, е защитна молитва.

Евелина Лютова за този сеанс е започнала подготовката си 12 часа преди това  с  тази защитна молитва и призоваване на Ангелите, начело с Архангел Михаил, за реалистично предаване и приемане на информацията и нейната енергийна защита.

Този сеанс се направи по поръчка на екипа на в-к „България Днес”. Нямаше предварително подготвени въпроси, затова  се проведе непринуден разговор с духа на г-н Андрей Луканов.

Ето какво сподели контактьорката и феномена Евелина Лютова от от сеанса.

– По традиция, когато трябва да направя сеанс, 12 часа преди това отпращам своята молитва за целта. Непосредствено преди спиритичния сеанс отново направих същата молитва. Задължително съм облечена в черна роба с цел още по голяма защита.

Никога не се знае дали наистина духът, който призовавам идва същия. Доста често се появяват  други духове. Затова винаги искам някакво доказателство от духа, че именно той е на  починалия човек.

Поради факта, че го правя сама, без роднини на починалия, трябваше да помоля Архангел Михаил и армия от силни Ангели да ми доведат точно духът на г-н Андрей Луканов. Доверих им се и така стана.

нумерология

– Първото нещо, което потече като информация, е, че в последния ден от живота на г-н Луканов е усещал болка в лявата длан – нещо като натъртване от набиване на част от мебел, която не бива да се набива с чук, за да не се нарани мебела.

Затова той го е направил с няколко възвратно настъпателни движения, наподобяващи тези с чук. Поради тази причина е имал болка на лявата китка в областта на венериния хълм. От 8 години се е оплаквал от болка в лявата плешка и малко по-надолу – в областта на бъбрека.

Това обаче не било „болка за умиране ”, както се изрази дословно г-н Луканов. Болно му е било приживе  на душата, защото много хора го плюеха и двулично го хвалеха в очите, а плюеха зад гърба.

Неговите действия в политиката са били продиктувани от идеята за по-добро бъдеще на  България , но целта му е била осуетена от хора и групировки, чиито интереси били засегнати. Имена не пожела да сподели. На въпроса: „Знае ли кой е убиецът  и  иска ли да му отмъсти?”, г-н Луканов  отговори:

Вижте какво казва Андрей Луканов при спиритичен сеанс с духа му!

Вижте какво казва Андрей Луканов при спиритичен сеанс с духа му!

Поръчката е направена години преди да се осъществи. Намесени са много хора. Няма да споменавам имена. Едни вече са при мен и сме заедно.

Бих казал, че сме приятели тук и осъзнахме, че  материалното е преходно и никой не може да го донесе в Отвъдното. А и то не ни трябва, защото тук има всичко, от което се нуждаем и това е ЛЮБОВ!

Тук се чувствам щастлив и продължавам да работя за моето духовно усъвършенстване. Прощавам на всеки, който ме е наранил по време на живота ми.

Моля да ми простят всички, които съм наранил! Не съжалявам за нищо, което съм правил по време на живота си, защото всичко правех за добро и е по план Божии за България!

Ако обаче искате – Вие, българи – по-бързо да се оправи животът Ви, трябва да станете по-добри и да забравите агресията помежду Ви!

Нямах други въпроси и благодарих за даденото интервю от Отвъдното. Освободих Архангел Михаил, който беше с духа на Андрей Луканов и двамата заедно с армията от Ангели, която поръчах, доволни отлетяха към дома си.

Аз останах  в моя дом да прибера запалените олтарни свещи, снимката на Андрей Луканов и иконата на Архангел Михаил.

Дъщеря ми по моя молба направи снимки преди самия спиритичен сеанс. На тях ясно личи присъствието на енергийни същности. Странната сянка и белите кърваво-червени петна на някои снимки са сигурен знак за присъствието на духовете от друго измерение.

За контакт с Евелина Лютова  GSM  0896 09 08 50 всеки ден от 15 до 23 часа

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: