Всяка вибрация на името има различно значение според буквите в него

Вибрация на името или как точно то влияе на живота и съдбата ни. Този въпрос вълнува мислите на хората от десетилетия. Учителят Петър Дънов също е направил свое собствено изследване върху материята с вибрация на името и е разделил всяка буква на отделна енергия, изобразена с число. Именно тези числа обуславят индивида като личност с определени качества.

Трите различни вида вибрация на името

Трите различни вида вибрация на името

Буквите се поделят в три отделни категории вибрации. Най-добрият вариант е човек да има в първото си име букви и от трите вида вибрации. Тези букви, които имат единична вибрация, са изключително силни и не спират да влияят на целия живота на индивида. Те имат пряко отношения към принципите, които човек следва през живота си.

Двойните вибрации са тези, които поддържат духовния свят и силата на човека, а тройните са вибрациите на физическото му поле. Когато в името на човека има букви и от трите вибрации, съдбата му е много по-богата и благосклонна към него.

Затова е добре новороденото да се кръщава с дълго име, с повече и различни букви. Петър Дънов съветва да се избягват късите имена като Ана и Иво, както и съкращението на дългите имена. Вижте в таблицата трите различни вибрации на името.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: