Повечето хора смята, че техният кармичен път е предопределен и са обречени да вървят по него през целия си живот

Но всеки може да промени своя кармичен път – с помощта на промени на ниво емоции и подсъзнание.
Самата дума „карма“ обикновено се асоциира с нещо лошо и генерира идеи за възмездие или наказание за минали прегрешения.

Но всеки може да промени своя кармичен път – с помощта на промени на ниво емоции и подсъзнание

Но всеки може да промени своя кармичен път – с помощта на промени на ниво емоции и подсъзнание

 

Едва ли не хората си представят, че на небето всеки си има счетоводител, който записва в сметката му кармичния баланс.
Кармата е следствие на творението. Видимите отражения, които хората понякога наричат карма, идват от текущите модели на съзнание, които те са създали.
Всеки от нас има кармичен модел и път, който прилича на гоблен, изпълнен с разнообразие от омрежени енергии. Всяка нишка втъкана в кармичния модел е поставена там от създаването си на определен модел на съзнанието.
Всяка част от този модел съществува, защото вие сте го позволили. Всяка част ще продължи да съществува толкова дълго и да привлича съответните обстоятелства, колкото самите вие й позволите. Това привличане се дължи на силния емоционален компонент при създаването.
Законът за Сътворението се задейства, когато намерението и чувството действат в синхрон.
Колкото по-силни са чувствата свързани с определен мисловен модел, толкова повече събития и действия привлича той.
В момента, в който промените мисловния модел, когато спрете да го захранвате и създадете нов, това което наричате „карма“ ще се промени и ще започнат да се случват тези емоционални промени и събития, към които насочите вниманието си.
Законът за Кармата гласи, че мисловните модели привличат преживявания, които им пасват. Целият кармичен път е сбор от мисловни модели, които самите ние създаваме. Вие имате силата и възможността да променяте всеки един от тях.
Законът за Кармата гарантира, че когато дадете, ще получите. Когато лекувате, ще се излекувате. Когато учите другите, ще намерите своите учители.
Ако с цялото си сърце и душа решите, че искате да промените определен аспект в живота си, то цялата Вселена ще ви съдейства за това!

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: