Има една лечителка в България на име Ванеса, която се оказа, че е помогнала на стотици жени при безплодие

Ванеса е една от добрите лечителки у нас, която помага с дарбата си да подобри живота на хората, изпаднали в беда.

При нея са намирали решение на проблемите си стотици жени, които разказват как в продължение на години не са успявали да заченат.

След посещение при лечителката обаче нещата се променят в положителна светлина и това го доказват безбройните истории на изцелените, изпратили своите разкази за случилото им се във вестниците.

Така те виждат бял свят и там можем да прочетем как Ванеса е излекувала безплодието на едни, на втори е направила бяла магия за любов, щастие и късмет.

На трети е създала огнена защита и им е дала амулет да ги пази.

На четвърти е помогнала при алкохолизъм и зависимост на наркотици.

На други е премахнала всякакъв вид негативни въздействия и т.н., и т.н.

Историите не свършват и за радост на хората, потърсили помощта й, всички имат щастлив край.

Щяхме да се усъмним във възможностите й, ако не бяха подплатени с личните разкази на изцелените, които са живото доказателство за дарованията на Ванеса.

Освен на хилядите отчаяни, болни и загубили всякаква вяра от живота си обикновени хора, лечителката оказва помощ на редица известни личности от Русия, САЩ, Германия, Дания, Италия, Холандия, Португалия, Испания, Великобритания, Швеция, Швейцария, Гърция, Турция, Сърбия, Румъния, Македония.

нумерология
Лечителката Ванеса помогна на стотици при безплодие

Лечителката Ванеса помогна на стотици при безплодие

Сега Ванеса пътува в 3 от по-големите градове на България, каквито са София, Пловдив и Бургас, за да може да помогне на колкото се може повече хора у нас.

Не всякъде обаче успява да отиде, затова наши читатели ни помолиха да им дадем информация как да се свържат с нея.

Успяхме да разберем, че лечителката може да им отговори на тези телефони, затова и ги публикуваме, за да са достъпни за всички: 0892 959 328, 0884 584 824.

Ето какво казват хората, на които Ванеса е помогнала:

Светла Лазарова

Светла Лазарова, Пловдив

ДЪЩЕРЯ МИ СЕ ОТКАЗА ОТ НАРКОТИЦИТЕ 

Светла Лазарова, Пловдив

Ванеса помогна да детето ми да забрави наркотиците. Почти бяхме изгубили надежда, защото никакво лечение не успя да й помогне. Като я заведохме при Ванеса, тя някак си й внуши, че повече не бива да посяга към наркотика. Не знам какво направи, но от този ден нататък виждах как дъщеря ми се подобрява с всеки изминал ден. Благодарна съм на Ванеса, че ни избави от този кошмар!

Вера Симеонова, Бургас

Вера Симеонова, Бургас

ПОМОГНА МИ ДА ИМАМ ДЕТЕ 

Вера Симеонова, Бургас

Мислех, че няма да мога да имам дете, защото с мъжа ми правехме опити в продължение на 5 години и все не се получаваше. Дори ин витро оплождане не помогна. Като отидох при Ванеса, тя веднага ме успокои. Каза, че до 5 дни трябва да си запиша час в една частна клиника, за която не бях чувала преди. Там щели да ми помогнат. Това беше последната ми надежда и затова веднага се обадих в клиниката. Един от лекарите там откри причината за безплодието ми и ми помогна. Сега се радвам на моята рожба и съм благодарна на Ванеса, че ми посочи къде да търся помощ.

Жана Попова, София

Жана Попова, София

ВАНЕСА МЕ ИЗВАДИ ОТ ГРОБА

Жана Попова, София

При мен нещата тръгнаха на зле. Не бях добре от много време. Отивам да ме прегледат и личната лекарка ми казва: Трябва да си направиш изследвания. Когато й ги дадох не аз, а тя се притесни. Изпрати ме на други доктори. А те пък май ме объркаха. Казаха, че заболяването ми е сериозно и мъжа ми извикаха. Един вид ме отписаха. Аз обаче не загубих надеждата и отидох при Ванеса, от вестника прочетох за нея. На петата минута ми каза: Направили са ти магия! И започнахме сеансите. За една седмица се оправих. Благодаря ти Ванеса, от гроба ме върна!

Венета Койчева, Пловдив

Венета Койчева, Пловдив

ВАНЕСА СПАСИ СИНА МИ

Венета Койчева, Пловдив

Синът ми Петър щеше да е мъртъв вече, ако не се беше намесила Ванеса. Момчето ми се влюби отчаяно в една девойка, но тя не му отвръщаше със същото. Мина се повече от година, откакто тя му беше влязла в главата и виждах как ден след ден искрата в очите му изчезваше и губеше надежда, че някога Катя ще откликне на чувствата му. Преди 6 месеца синът ми опита да се самоубие с шепа хапчета, но имахме късмета, че тогава баща му се бе прибрал вкъщи случайно и успял бързо да го закара в болницата, където му спасиха живота. След случилото се, трябваше да направя нещо за Пепи и затова потърсих помощта на Ванеса, на която съм изключително благодарна. Тя направи на сина ми бяла магия за любов, щастие и късмет, с която по чудо Катя наистина се влюби в момчето ми и сега са заедно като две гълъбчета. Ако не се беше намесила Ванеса не искам и да си помислям какво щеше да направи сина ми, след като веднъж вече се опита да се самоубие.

Още веднъж сърдечни благодарности, Ванеса!

Снежана Иванова, Бургас

Снежана Иванова, Бургас

МЪЖЪТ МИ ПРЕСТАНА ДА ПИЕ И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАНЕСА

Снежана Иванова, Бургас

Моята история е често срещан проблем у нас, затова пожелах да я споделя, а наред с това да изкажа и благодарностите си към Ванеса. Тя излекува съпруга ми Стефан, който от години се беше пропил и не можех да го убедя да спре алкохола. Най-лошото беше не само че посяга към чашката, но ми посягаше и на мен, ей така, за нищо. Не можех да го напусна и да оставя децата ни без баща им, ето защо започнах да търся алтернативно решение за проблема си. Тогава попаднах на много положителни отзиви за Ванеса, а след като се свързах с нея, аз самата реших на свой ред да напиша нещичко. Не знам как го направи, но след намесата й мъжът ми престана да пие.

Благодаря ти, Ванеса!

Георги Соколов, София

Георги Соколов, София

ВАНЕСА МЕ ИЗБАВИ ОТ СТРАХОВЕТЕ

Георги Соколов, София

Както мнозина хора в България, за които не всеки знае, така и аз имах своите панически страхове. Някои се страхуват от затворени помещения, други от височини, а моят ужас бе комуникацията в обществото. Чувствах се прекалено сам в живота, но изпитвах страх да контактувам с хората, затова почти постоянно си стоях затворен вкъщи. Това ме убиваше, защото с този проблем нямаше как да си намеря и работа. Един ден обаче попаднах на информация за Ванеса и след срещата ни тя се оказа моето лекарство – направи ми огнена защита и ми даде амулет, който да ме пази. Още в онзи момент почувствах как камък ми пада от раменете и вече станах друг човек. Онова вътрешно тягостно усещане изчезна и сякаш се преродих. Предишният Георги, който бях, не би се осмелил да напише и едно редче, което може да стане обществено достояние, но сега вече нямам никакви притеснения от хората, като дори завързах близко приятелство с едно момиче. За всичко това съм безкрайно признателен на Ванеса!

Силна молитва за любов, според случая. Киприянова, коледна, арабска и др.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: