Непубликувани досега снимки на Ванга и спомени за нея, хвърлят светлина върху прозренията й за днешната трагедия в Сирия

Книгата „Ванга-пророчицата“ е събрала малко известни фотографии и спомени за българския феномен, на чиято пророческа сила са се уповавали много хора. Предсказанията на Ванга се сбъдват, убеждава ни и трагедията в Сирия, която продължава да отнема живота на невинни хора.

Ванга е предсказала трагедията в Сирия

Преди повече от 30 години Ванга изрича: „Леле, какво ще стане в Сирия! Горките хора там, камък върху камък няма да остане от тази страна, но няма да е скоро…“ – свидетелства нейна племенница.

За пророчествата на Ванга се говори по цял свят. Те се интерпретират различно, затова трябва да се научи нейната истинска история от хората, които са били близо до нея. Документално представеният живот на Ванга е дело на Жени Костадинова. В петата своя книга за пророчицата тя припомня нейните думи за България и бъдещето на човечеството. На света религиите бъдат заменени от най-старото учение, но дотогава има още много време. Запитана кога ще дойде това време, Ванга дава отговора: „Когато Сирия падне!“

нумерология

Животът, който очаква хората на планетата в бъдеще няма да е лесен, разкриват пророческите думи на Ванга. Златото ще се обезцени, водата за пиене ще стане по-скъпа от него, но тук в България ще е оазис. Един ден балканските страни ще се обединят, припомня ни прозренията на пророчицата авторката. Това е нейната пета поред книга, посветена на феномена Ванга, разказва „24 часа“.

Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: