Певецът Борис Гуджунов не е бил сред любимците на пророчицата Ванга

Ванга недолюбвала Борис Гуджунов, защото и той като нея бил чешит. Все пак гадателката пожелала да си говорят насаме, като го извикала сред 100 души опашка пред къщичката й – пише „България днес”.
Предсказанието на Ванга
„Ке се собереш с полякиня, българките ги остави. Они са уроспии” – казала му Ванга. И наистина! През 1981 г. конците на съдбата го срещат с майката на втория му син по време на гастрол във Варна, където Елджебия участва в трупа за модерни танци. Женят се през 1985 г. и им се ражда момченце – Кристиян. Две години живеят и работят в Полша. През 1998 г. се опитват да емигрират в ЮАР, но се връщат бързо, все така бедни, но все още влюбени.
„Още тогава баща ми реши, че когато порасна, ще иска да уча и да живея извън България. Тук няма място за кадърните хора” – споделя по-късно в интервю малкият му син Кристиян.

 

Покрай перипетиите около детето получава инфаркт
След развода с бившата си първа съпруга, която се омъжила за мюсюлманин и заживяла с него в Обединените арабски емирства, Борис Гуджунов искал да си вземе по-големия син Александър от нейното опекунство. По това време певецът изнася концерти в Италия и чака детето всеки път да пристигне да го види там. Разбирайки, че майка му е отпрашила с момчето за Англия, изпълнителят се изплашил Сашко да не попадне под влиянието на мюсюлманската религия и веднага поел акция по спасяването му.

Борис Гуджунов

Ванга предрекла, че вторият брак на Гуджунов ще е с полякиня

„Не пожалих пари за адвокати в Италия и издействах заповед за арестуване на майката, похитител на детето ми” – спомня си Борис Гуджунов. Рискованата операция, в която той си прибрал хлапето „на слалом” през летищата на Копенхаген и Берлин, в крайна сметка завършила с хепи енд. От вълнения покрай случката обаче Гуджунов получава първия си инфаркт – отбелязва изданието.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: