Ванга пророкува, че Черно море ще стигне до Сливен

Ванга, прочутата петричка врачка предсказала потопите, които достигат България. Едно старо нейно пророчество популяризирано  от бизнесмена Антолий Лубченко , твърди, че на Земята ще има нов потоп, като Черно море ще достигне до Сливен.

Ванга, прочутата петричка врачка предсказала потопите, които достигат България

Ванга, прочутата петричка врачка предсказала потопите, които достигат България

Хора контактували с пророчицата потвърждават това, като добавят, че тези потопи вече са факт. Според прогнозата на Ванга през първата половина на 21 век Черно море ще започне да разширява своята територия и ще достигне големите градове във вътрешността на България.

Ванга споменала за силни земетресения и порои в Пирин, като според думите й част от планината ще се намира под вода.  Пророчицата твърдяла, че потоп ще има след 30-40 години, а едно голямо тяло ще прелети над Земята и ще се сблъска с водата. Такива силни вълни ще се появят, че ще отмият от лицето на Земята много държави и народи, а Слънцето няма да свети три години, ще се спасят само добрите хора, а лошите ще загинат. В записаните страници от Антолий Лубченко през 1996 година Ванга, казва, че след, като загинат много хора на Земята ще настъпи много добър живот и безсмъртие.

нумерология

Още един велик българин говори за потоп и наводнения. Учителят Петър Дънов пророкува, че Каспийско и Средиземно море ще се съединят и ще образуват много езера в Азия.

Дънов вещае, че Балканският полуостров ще потъне под напора на Средиземно море

Дънов вещае, че Балканският полуостров ще потъне под напора на Средиземно море

В своята прогноза за Балканите,  Дънов вещае, че Балканският полуостров ще потъне под напора на Средиземно море, като в началната фаза ще достигне до Родопите. Според него някои от пристанищните черноморски градове ще изчезнат, а пристанищата ще се изместят във вътрешността на страната ни. Япония според него ще потъне напълно, а катаклизмите ще започнат в по-отдалечени места, като Балканите са оставени за най-подир, заявява Учителя в една своя беседа.

Едгар Кейси също предрича Потоп, който ще измени напълно очертанията на континентите, а Световният океан значително ще се увеличи.

Гордън Майкъл Скалион, който е американски пророк допълва твърденията на Кейси, но добавя, че Испания и Португалия ще изчезнат от лицето на Земята. Под водата ще останат италианските градове Рим, Генуа, Венеция и Неапол, но Ватиканът ще остане невредим.

 

 

 

 

.

 

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: