Валя Балканска: Дадох 50 стотинки на просякиня, спечелих 1200 лева от тотото

Валя Балканска вярва в съществуването на Бог

Жената, чийто глас се чува и в Космоса, в интервю за в. “Галерия” разказва доста интересна случка от живота си. Преди години Валя Балканска е дала 50 стотинки на просякиня на улицата и на следващия ден разбрала, че печели 1200 лева от тотото.

„Имаше един случай, когато в себе си имах два лева. Пред магазина една жена просеше. Казах й да изчака да разваля парите в тотото и ще й дам. Срам ме беше да й кажа, че това бяха последните ми два лева. Фишът беше 32 стотинки. На нея дадох 50 да си вземе хляб, аз взех също един и пакет захар. На следващия ден получих 1200 лева от тотото. Сигурна съм, че е заради това, че тя ме е благословила, че съм й помогнала да се нахрани. Тези пари много ми помогнаха. Не ми достигаха от аванс до заплата. Синът ми служеше. Но след това успях да вържа двата края. Господ гледа отгоре, той ръководи нещата. Не съм силно вярваща, но знам, че той съществува”, разказва днес Балканска.

Народната певица, която скоро навърши 70-годишна възраст, споделя, че сцената все още не й е омръзнала, защото музиката е най-голямата й любов. Запитана как поддържа гласа си, тя отговаря, че работи много и не таи злоба в себе си.

„Опитвам се да живея спокойно и продължавам да пея с удоволствие“, казва още фолклорната ни изпълнителка.
социални мрежи

Валя Балканска: Дадох 50 стотинки на просякиня, спечелих 1200 лева от тотото
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Валя Балканска: Дадох 50 стотинки на просякиня, спечелих 1200 лева от тотото

  1. Eto!Edna bulgarka pravi dobro ot surce i razbira se tova i se vru6ta.:)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *