Бяла магия за любов – може ли да бъде опасна?

Невинната бяла магия за любов може да има опасни последствия

Магията съществува още от дълбока древност. Всеизвестен факт е, че нашите предци са почитали различни горски животни, вярвали са в духове и са извършвали ритуали за защита, здраве, благоденствие.

Прочутата бяла магия за любов не включва жестоки действия и заклинания. Тя не може да бъде толкова вредна и опасна както черната магия, но все пак също има своите лоши последствия.

С помощта на магически ритуал Вие може да накарате бившия Ви партньор да се върне при Вас или да привлечете интереса на представител на противоположния пол.

Бялата магия може да помогне за по-хармонични отношения, събиране на разделени съпрузи и изграждане на здрава и стабилна връзка помежду им.

Въпреки това преди да извършите този ритуал не забравяйте, че в никакъв случай не трябва да насочвате магията към човек, който не споделя любовните Ви трепети. Добрите Ви намерения и любовните Ви желания могат да доведат до опасни последици.

Невинната бяла магия може да се окаже опасна игра с човешката съдба

Невинната бяла магия може да се окаже опасна игра с човешката съдба

Бялата магия за любов подпомага своята жертва да вземе решение за действията си. Тя се използва главно за засилване на симпатиите и събуждане на силни чувства.

Силата на любовната магия се състои в това, че тя създава духовна и емоционална интимност между двама души, сплотява връзката им и засилва тяхната привързаност.

В това се крие и опасността на бялата магия. Несподелената любов е една от причините, която подтиква по-скоро дамите към подобен вид ритуали.

Много млади момичета са склонни да прибягват до любовни заклинания без да си дават сметка, че си играят с живота на своята жертва.

Запомнете, че нито една магия, дори и бяла няма да подмине своя поръчител. Това е умишлена промяна на чужда съдба и Вие няма да останете ненаказани за действията си.

Освен това опасност може да възникне и за обекта на любовните заклинания. В него се извършва една вътрешна борба между подсъзнанието му и външното магическо влияние.

Когато този човек не изпитва любов, но заклинанието оказва въздействие върху него се нарушава баланса на енергийното му поле. По този начин може да се стигне до силно психическо разстройство на личността.

Преди да пристъпите към извършване на ритуал за бяла магия за любов си помислете добре дали си струва да си играете с една човешка съдба.

Бяла магия за любов – може ли да бъде опасна?
3.8 (76%) 5 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Бяла магия за любов – може ли да бъде опасна?

  1. Razdelihse s majami bremenasam na 5 meseza iskam dase virne lri men ne iskam dase razdelim…

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *