България е пример какво става при интеграция в ЕС

Проведената за България интеграция в ЕС, засега дава лоши икономически резултати

С приемането ни в ЕС през 2007 г., погубването на България навлезе в повратна точка. В действителност то е започнало още със смяната на системата, след свалянето на Тодор Живков, но по план от някои тайни общества, това се извършва с постепенни икономически промени, особено с въвеждането на плана РАН-ЪП. С тази национална стратегия през 1990 г. започна разрушението на икономиката на страната ни. Проведената след години за България интеграция в ЕС, дава лоши икономически резултати и е ярък пример какво става и какви цели има този съюз, създаден по проект на ЦРУ.

Проведената за България интеграция в ЕС, засега дава лоши икономически резултати

Проведената за България интеграция в ЕС, засега дава лоши икономически резултати

Дори и правилно да беше изработен този план, той не беше приложен за добро за икономиката ни, а за нейното унищожение. Управляващата червена мафия направи всичко възможно да разпродаде на безценица държавните предприятия и да съсипе селското стопанство.

Особено заплаха за американските служби е представлявала армията, която все пак е била в способност да ни защити поне до известна степен в условията на военна криза. Затова и тя беше съсипана, техниката бракувана или унищожена и сведена до минимум. Можеше да се запази поне тя, каквато беше и да не се приватизират държавните предприятия, или повечето от тях, да се подходи по друг начин за запазване на предишните производства и работни места и дори да се създават нови.

Всичко обаче зависи от политиците, върху които е оказан натиск от ЦРУ и САЩ или са били подкупени. Трябва да се знае, че те са и предварително подготвени от бившата ДС за новите им постове след свалянето на стария режим. За съжаление всичко върви към унищожение и загуба от всякакво естество. И това не се отнася само за България. В една или друга степен всички страни по света ще бъдат доведени под контрола на САЩ, поне това са плановете им, както се разбира от действията им.

Единствено от всички страни от ЕС нашето положение е най-тежко. В една или друга степен те преминаха през труден период, но политиците им са имали интерес да направят нещо полезно за народа си. Това означава, че и при нас може да се постъпи така. Недостатъците у нас са недоброто качество на инфраструктурата, качеството на работната сила е влошено, българските институции не са достатъчно ефективни, има много корупционни практики, липса на точни стратегии и цели на фирмено равнище. Тези факти обясни българският икономист и историк Пламен Пасков, родом от Димитровград, пред руския телевизионен канал Познавательное. В родния му град има голяма безработица, населението е намаляло значително почти наполовина, от всички предприятия работят само 3-4 и то съвсем слабо.  От неговото изказване, зрителите разбират колко е закъсала страната ни, а някои от тях коментират, че често идват в България и подкрепят изказването му.  Освен тях, други казват, че и в Русия не е много розово положението, защото и те също имат много разпродадени предприятия и е проблем намирането на работа, но съвсем не е толкова зле, колкото при нас.

За съжаление всички проблеми идват от задкулисието. Още със създаването на ЦРУ, новите управляващи в него са заявили, че ще работят с цялата си финансова мощ и други средства за съсипването на независими страни, имайки пред вид Русия, защото е голяма и се противопоставя, но се отнася и за малки страни като нашата. Ние не сме били някакъв проблем за тях, да прокарат своите планове, да ни използват за техните интереси и да ни ограбват.

Още по темата една интересна и важна статия – ТУК.

Вижте и клипа с изказването на Пламен Пасков и другите, обясняващи кой стои в основата на тези промени в задкулисието, целящи поробване на народите и налагане на нов световен ред, за който е предсказано в Библията.

Цитати от Библията

Цитати от Библията

България е пример какво става при интеграция в ЕС
5 (100%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “България е пример какво става при интеграция в ЕС

  1. От статията излиза,че източника на всяко зло в света е САЩ и Европейския съюз.Колко тъпо и елементарно обяснение,предназначено за промиване на мозъци,но такива в България почти не останаха.Младите хора масово емигрираха на Запад в търсене на нормален живот.

  2. Разбира се, че САЩ и ЕС са виновни, тяхната политика е насочена срещу нас, а не срещу своите си народи и икономики. И не са само те виновни, а и нашите мафиоти, и турските интереси са против нас. Затова сме толкова закъсали и държавата ни е ограбена. Турците са изкупили незаконно много от земите ни, изсичат горите ни и имат обръчи от фирми, това отдавна се говори по телевизията и са подкрепяни от САЩ.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *