Ясновидката Маг Джиляна, гадател

 0
Британка позира за спомен със собственото си сърце

Британка се снима за спомен с извадено сърце!

След успешната трансплантация, британка позира за спомен със собственото си сърце

Младата британка по име Пени се усмихва отново на света, а в ръцете й се намира изваденото от гърдите й сърце. Снимката, направена в болницата, където е проведена успешно сърдечната трансплантация, вече е събрала хиляди посещения в социалната мрежа. Приятели, познати и непознати приветстват момичето, получило нов шанс за живот. Келси, приятелката на Пени пише: „Това е моята приятелка Пени. В ръцете й е нейното извадено сърце. Тя живееше с рак и сърдечна недостатъчност, но никога не загуби надежда. Тя е моят герой!”.

Британка позира за спомен със собственото си сърце

Независимо от маската на лицето, личи си, че Пени вече се усмихва. Нейното ново сърце успешно работи и това е прекрасно. Лекарите са решили да удовлетворят молбата на момичето да докосне с ръцете си своето собствено сърце. Медицинските правила такова чудо не предвиждат и тя стана първият човек, който ще има за спомен снимка със собственото си извадено сърце. Молбата на Пени да си го занесе в къщи в такъв вид е решително отклонена. По процедура сърцето ще бъде кремирано и за спомен ще остане урната с пепелта.

Всяка година по света се правят около 3500 сърдечни трансплантации. Само във Великобритания ново сърце днес очакват 207 души. Много от тях така и не успяват да дочакат щастливия миг, поради липсата на подходящ орган. Успехът на трансплантацията зависи от изключително много фактори и един от тях е надпреварата с времето. Веднага щом се обадят на пациента, той трябва да се яви в клиниката незабавно. Новото сърце може да се трансплантира в рамките на четири часа, след като бъде извадено от тялото на донора. Цялата сложна операция по присаждането се извършва от голям екип, чиято работа може да се окаже напразна, ако организмът на пациента отхвърли новия орган, а извадено сърце обратно не може да се върне.

Боян Петракиев
бyтoн зa cпoдeлянe

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Безплатно гледане на карти за любов

Гледане на карти за любов. Гадаене с обикновени карти, Ангелски карти и таро за отношения

Безплатно гледане на карти за любов е това, което сами си направите. Лесни начини за …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *