„С помощта на 600 славянски ритуала и дарбата дадена ми от Бога, съм помогнала на хиляди болни и нещастни.“ – казва известната Боряна Тотева.

Боряна Тотева е славянски маг и нумеролог със световна слава. Повече от 25 години тя се нарежда сред най-добрите международни феномени. Ученичка е на звездния маг Елена Вакуленко, носителка е на Златен медал и диплом с рег. ном. 062 (връчен й лично от проф. д-р Галперин в Москва на Шестия конгрес на феномените).

Тя вижда като на длан органите в човешкото тяло затова и помага да насочи човека към най-добрия лекар или медицинско заведение.

Бог ѝ е дал тази дарба да помага при безплодие чрез биоенергийно въздействие.

боряна тотева ясновидка контакти

Публикуваме едно мнение за ясновидката Боряна Тотева, известна като Жената-скенер.

Освен че може да се справи с всички видове зависимости, Боряна Тотева е помогнала на много хора да оцелеят в този живот.

Тя е разработила специална методика за решаване на проблемите, свързани най-вече със стреса. А чрез древни магически, славянски ритуали може да върне щастието и успехите на нещастните семейства и провалените бизнес партньори.

От нейна страна можете да срещнете отзивчивост, състрадание, доброта и гаранция за решаване на проблемите.

От много години Боряна Тотева прилага своите уникални славянски ритуали чрез восъколеене и изчистване на негативната енергия не само в България, а и в много други страни.

нумерология

Почти всеки ден получава писма на благодарност и ги пази в архивите си за сторено добро. Хората, почуствали силата на нейните ритуали, не престават и до ден днешен да ѝ благодарят за върната любов, за спасен бизнес, за положителната промяна в живота и здравето.

Нисък поклон пред Боряна Тотева

Научих, че Боряна Тотева е член на Междунарадната организация на изявените феномени в Европа и това ме накара да се обърна към нея. Аз се казвам Георги Стойчев Стоянов и съм от Благоевградското село Дренково. Позвъних на Боряна Тотева по телефона, защото ми беше изчезнала кобилата и исках да знам дали е жива или вече е станала на месо. Боряна ми каза, че кобилата ми е жива, била е край един язовир, но после е избяла с друг кон.

Боряна категорично ми заяви, че кобилата ми е открадната и ми посочи точното място, където мога да я намеря. Каза ми и кои са хората, които могат да ми покажат къде са виждали кобилата ми. Срещнах се с тези хора, те потвърдиха, че са я виждали и ме насочиха към гората близо до границата ни с Гърция. Намерих животното си благодарение на Боряна Тотева.

Добре че има такива хора, които да ни помагат в трудните моменти. Да си жива и здрава, Боряна.

Бог да ти дава сили да носиш радост и на други хора.

Георги Стойчев Стоянов –

с. Дренково, Благоевградско,

тел. 0879 868 591.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: