Боряна Тотева е световно признат ясновидец и нумеролог с над 25 годишна практика.

Тя успешно се справя с изчистването на всякакви негативни въздействия, използва най-древен метод на восъколеене, решава проблеми и в любовта, брака или бизнеса. Боряна Тотева надниква в съдбата на човека и я променя в позитивна посока като сформира желани събития чрез славянски ритуали, зарежда с позитивна енергия за успех, просперитет и късмет и изгражда огнена защита.

В настоящата статия, Боряна разкрива качествата, които скъпоценните и полускъпоценните камъни носят и как те въздействат на притежателя си. Ако искате да имате като амулет пречистен и зареден камък, то тя с удоволствие ще го направи от зодиакалния ви камък.

Най-важното, което трябва да знаете е, че: общият брой на камъните по бижутата, които носите, трябва да е нечетно число. Камъкът на ново бижу започва да издава силата си след няколко години. Всеки скъпоценен камък носи някаква сила. Тя може да бъде и лоша, ето защо ако подарявате скъпоценен камък на любим човек го поносете малко и Вие, за да го очистите от негативна енергия.

нумерология

Най-голямо щастие носят наследените камъни, а откраднатите – само нещастие.

zirkon-giacint

Когато отивате на среща и сте решили твъро да спазвате моралните норми сложете Циркон. Този камък усилва моралните устои.

Ако се занимавате с наука и ви трябжа непрекъснато вашия свеж, здрав разум, сложете си Тигрово око. Камъкът е много красив, на жълти и кафяви ивици, които се преливат. Камъкът усилва способността за съсредоточаване, стимулира паметта, предпазва от ревност и злите мисли на конкурентите в любовта и работата.

sardoniks-kaboshon

Ако имате нужда от смелост и закрила срещу неверни и лъжливи приятели, сложете си  Сардоникс. Това е особено красив камък в кафяво и бяло или в синьо и бяло. Освен като извор на сила и храброст, той помага за спиране на кървене и лестно зарастване на счупвания.

onyx5

Всеки от нас е виждал Оникс. Той може да бъде бял, черен или червен. В природата се среща на големи пластове. Може да бъде едноцветен или многоцветен, в зависимост от това как е отрязан. Този камък подсилва самочувствието на собственика си.

NefritАко страдате от бъбреци или колит носете Нефрит. Изключително красив полупрозрачен зелен камък. От него се правят много бижута и предмети за украса. Внимавайте, когато имате пръстен от нефрит, защото е много крехък и лесно се чупи! Камъкът ще усили вашата вярност и преданост. 

lunenkamukСкромните и затворени хора не бива да носят никога Лунен камък, защото той подсилжа още повече тези качества. Млечно-белият лунен камък се нарича Селенит, а черният лунен камък лабрадор. Подсилва мечтателността, нежността, чувствителността. Погледнете този камък при новолуние, когато той ще излъчва ледено сияние.

kehlibarДобре е бременните жени да носят Kехлибар. Това ще им помогне за леко раждане. Вкаменените късове смола са много красиви във всички нюанси на жълтото. Помага и при избор на приятели. Носен като обеца помага при заболявания на очите и щитовидната жлеза.

diamantНикога не купувайте сами Диамант! Този могъщ камък може да ви съдейства само ако е получен като подарък! Той засилва добрите ви качества като сила, храброст, изобретателност, добродетелност. Престъпник не ще успее в начинанията си, ако носи диамант. Камъкът дава спокоен сън и пази от зли сили.

68_4_pearlКогато вашата Перла е бляскава и бяла, то значи сте в чудесно здраве. Бисерът отразява здравето на собственика си. Разкрасява жените и дарява на притежателя си дълъг живот и щастие.

ametistНикога не носете постоянно Аметист. Камъкът се слага от време на реме. Изложен на слънчева светлина красивият му виолетов цвят може да избледнее. Този камък дава успех на хората на изкуството, пази от пиянство и държи свежа паметта.

Автор: Боряна Тотева

За връзка с нея посетете сайта й: jenataskener.com.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: