Всичко за Божидар Караджов, един от най-­големите гадатели в България! Контакти, email, отзиви и мнения, предсказания и пророчества за страната ни и за света.

Прогноза на Божидар Караджов за икономиката на България

1,8 процента ръст в икономиката на България за 2016 година предвижда ясновидецът Божидар Караджов. „Ако някой е изчислил повече, няма да се получи“ – категоричен е гадателят. „Другата добра новина е, че туристите ще се увеличат в България, имайки предвид и руския поток.

Ще се подновят и преговорите за „Южен поток“, винаги съм го твърдял. Ръстът на туристите ще се повиши с 9 процента. Фактор ще бъдат китайските инвестиции, които със сигурност ще навлязат у нас. До април-май ще стане ясен фактът за сериозната китайска финансова инжекция за икономиката ни.

Като цяло годината ще бъде по-добра“ – твърди в предсказанията си за България гадателят Божидар Караджов в предаването „На кафе“ на Гала.

„Най-добри приходи ще има в земеделието, като в този сектор ще се увеличи и износът някъде с 6-7 процента.

Отношенията между България и Русия ще се затоплят. Това ще стане със сигурност. През май-юни една от нашите сериозни банки ще изпадне във временни затруднения, но не точно като КТБ. Зная коя е банката, но няма да я кажа, за да не разклащам допълнително финансовата сфера.

Много хора ще спечелят делата си за изгорените влогове в КТБ“ – сигурен е Божидар Караджов, който предвещава добър туристически сезон.

нумерология

Прогноза на Божидар Караджов за политиката в страната

„В политически план предстои сътресение при Патриотите. Реформаторите тепърва и те ще се разпадат още. ДПС, които на пръв поглед са се разпаднали, въобще не са. На следващите избори движението ще запази и дори ще увеличи процента си на подкрепа. БСП ще тръгне нагоре, едва когато Михаил Миков сдаде поста си, което ще стане в крайна сметка. Това е заложено за тази година.

Следващите предсрочни избори отново ще спечели ГЕРБ. Партията на Бойко Борисов вече няма да е толкова зависима в управлението от други партии. Следващият път Борисов ще откаже да стане премиер. Много се говори за жена президент, но това не е заложено. Единствената жена политик, която ще има градивно бъдеще, това е Йорданка Фандъкова. Да стане президент не е основната мисъл на Борисов, поне в момента“ – категоричен е гадателят.

„На следващите избори ДПС ще има почти такъв резултат като БСП“ – прогнозира Божидар Караджов. „Петър Москов ще се прикрепи към ГЕРБ. Бойко Борисов не се е променил и грам. Атентати в България няма да има.

Николай Бареков е вече политически труп“ – твърди гадателят.

Божидар Караджов

Ясновидецът Божидар Караджов при едно от гостуванията си в „На кафе“

Прогноза на Божидар Караджов за правосъдната система

„Предстои доклад, който всички очакват да е „розов“, но той няма да е такъв. Сигурен съм, че той ще бъде по-критичен, отколкото се очаква.

За истински реформи там не можем да говорим на този етап. Ще има обаче два скандала в тази сфера. Но нищо добро не ни чака“ – прогнозира ясновидецът Божидар Караджов.

Прогноза на Божидар Караджов за здравната система и вътрешната сигурност

„Здравната реформа, която беше стартирала в някакви граници, и тя няма да се развие. Там предстоят стачки на лекари. Здравната каса ще тръгне надолу. Същото очаква и вътрешното министерство. В крайна сметка ще има предсрочни избори.

Ще има 3 показни убийства до края на годината. Ще има някакви арести, но реален резултат няма да има. Ще имаме инцидент, свързан с български депутат. Ще ни бъде представен като здравословен проблем. Това не е някаква моя параноя, прави се, откакто свят светува – не всички умират показно. За битовата престъпност пикът тепърва предстои.

Обиден ще бъде министър Ивайло Калфин, който ще напусне правителството на Борисов. Правителството, както казах, няма да изкара своя мандат. Калфин ще напусне кабинета обиден около местните избори. Юли, август ще има най-големи сътресения за правителството.

Ще има разцепление и в АБВ. Михаил Миков няма да изкара пълен мандат като лидер. Максимум има още година управление. Той няма да бъде свален, а сам ще се оттегли.

Хубавата новина е, че България ще успее да се справи с мигрантския поток. Европа ще затвори границите си“ – прогнозира ясновидецът. Той препоръчва да се затегне контролът в българските училища.

Божидар Караджов

Божидар Караджов не предрича следващ премиерски мандат за Борисов

Други пророчества на Божидар Караджов за България

„Информацията, която получавам, е под формата на мисъл, не на гласове. Сериозна опасност има от наводнения в района на Кърджали. Нека властите там обърнат сериозно внимание на това мое предупреждение. Превенцията е важна и не го казвам никак случайно. Язовир „Искър“ ще бъде на два пъти с много критични нива. За щастие обаче сериозни инциденти няма да има.

Ще бъдем свидетели на едно ново явление. В рамките на близките 2 години ще станем свидетели на торнадо“ – предвижда гадателят.

Ще имаме априлска грипна вълна, която обаче няма да ни засегне силно. Тенденциите са към намаляване на заболеваемостта, що се касае до раковите заболявания.

Ще намалеят и жертвите на войната по пътищата. Явно превантивните мерки там ще дадат резултати. А и съм убеден, че сами ще станем малко по-разумни шофьори.

Ще има обаче два инцидента с влакови композиции. Пак предупреждавам за човешки грешки, свързани с диги на язовири, особено в района на Хасково. Трябва да бъдем внимателни и в района на Цар Калоян, отделно и в Добрич. Проблемът отново няма да е в дъждовете, а ще се дължи на човешки грешки.

Ще имаме априлско-майски дъждове, но те ще бъдат в нормите за сезона. Наводнения ще има по река Дунав, Русенско.

Що се касае за земетресения тази година, то силни трусове няма да има.

Не можем да говорим обаче за човешки жертви или сериозни разрушения в страната. 3,8 и 4,3 по Рихтер ще бъдат най-силните трусове. Единият трус ще се усети в Силистра, другият в Пловдив. Периодите са около юли и септември.

Типично сухият период ще бъде юли.

През тази година ще имаме едно минимално завишаване на пенсиите с 5 до 7 процента.

По въпроса за просперитета на младите хора – те ще спрат да бягат от България. Много млади хора и ще започнат да се връщат, след като са учили в чужбина, и да се реализират тук.

Сферата, в която тази година ще отчетем ръст, това са недвижимите имоти.

В образованието реформата тепърва предстои, но до една година ще бъде реализирана. Смея да твърдя, че нашето образование, въпреки всичко, е на добро ниво. Образованието ще стане по-добро през следващите 10 години.

Ще се намери начин да се спре изтичането на пари от Здравната каса. Там ще има промени, които ни водят към по-добро.

Няма да имаме фалирала банка у нас. Но и българинът няма да забогатее. През тази година поне няма да станем по-зле. Ще получим отново голям заем. Ще има увеличение на тока с 5-7 процента.

Няма да има бум на безработицата, работни места ще се отворят по определени прозорци по европейски програми.

Най-много туристи в зимните ни курорти ще има от съседна Гърция, следвани от англичаните и скандинавците. Той вижда два сериозни инцидента с чужди гости. Продължава да бъде опасно в Рила, където дебне лавинна опасност.

Ясновидецът вижда скандал около лифт и ски пистата на Витоша. Макар че летният сезон тепърва предстои, той вижда ръст на туристите. „Ще има ръст на туристи от Израел. Това ми се дава да видя. Евреите основно ще бъдат концентрирани по хотелите и комплексите в Южното ни Черноморие. Там следващата година ще има ръст от 8 до 11 процента на броя на летовниците. Синеморец ще е невероятен хит. Освен евреи другите чужди гости, при които ще има ръст в летния туризъм, ще са руснаците – предрича Божидар Караджов.

За разлика от Южното Черноморие Северното ще изостава. Най-големият ни курорт в този район – „Златни пясъци“, ще отбележи едва 4-5 процента ръст на почиващите. За изоставането на „Златни пясъци“ главна причина е Варна. Градът е като във вакуум. Времето сякаш е спряло. Няколко ще са нещата, които ще се променят, и тогава градът ще дръпне напред, а това ще доведе и до по-голямо икономическо развитие на „Златни пясъци“. Властови промени във Варна са наложителни. Тези промени според него ще са за добро. Едва тогава Варна ще дръпне напред Следващият голям курорт по Северното ни Черноморие след „Златни пясъци“ – Албена, ще е също в застой през следващата година. Това обаче е временно – твърди още гадателят.

Божидар Караджов

Божидар Караджов предсказва вече повече от 15 години

Предсказания на Божидар Караджов за някои известни личности в България

Бойко Борисов трябва да бъде по-умерен. Инцидентът с колесника на самолета беше предупреждение от страна на съдбата към него. Няма нищо случайно. Неговото бъдеще е свързано с президентския пост, въпреки че той отрича. Росен Плевнелиев няма да се кандидатира за втори мандат. За него се дава излизане от фокуса на политиката и успешно връщане в бизнеса.

Михаил Миков ще сдаде поста председател на БСП. Този пост ще бъде зает от жена, така че Миков няма да остане начело на червената партия.

Следващият премиер на България ще бъде жена – най-вероятно Йорданка Фандъкова. Трябва да тълкуваме правилно знаците. Не случайно нейният рейтинг е толкова висок. Нейният възход е заложен кармично. На Кристалина Георгиева не е заложено да заеме този пост.
Цветан Цветанов категорично в затвора няма да влезе и ще бъде тотално оправдан по всички дела. При него обаче играта ще е на нерви.

Кубрат Пулев – с Андреа той има бъдеще относно създаването на семейство. За Кобрата твърдя, че ще стане световен шампион. С Андреа ще си имат дете.

За певеца Славин Славчев – той ще се реализира и на международна сцена, не само у нас. До 2 години него го очаква международната сцена.
За Мария, известна като Мара Отварачката – кармично е заложено на нея да има дете и от Гущеров. И двамата обаче трябва да стеснят кръга си от познати, за да не си въвличат само негативни емоции.

Пътят на Григор Димитров не е свързан в бъдеще с Мария Шарапова.

Гришо ще влиза все в по-добра спортна форма и ще печели турнири. Хубаво е да смени треньора си, за да може да постигне повече в тениса. Ако иска да остане в ТОП 5 на тениса, трябва да смени треньора си.
За актьора Асен Блатечки – положителни промени се задават около него.

Ще получи много силна роля, която ще му даде възможност да излезе на международна сцена. При него успехите тепърва предстоят. Ще има и сплотяване в семейството му.

Божидар Караджов

Божидар Караджов предрича още атентати в Турция

Предсказания на Божидар Караджов за света

„В Турция ще спрат атентатите, когато Реджеп Таип Ердоган сдаде властта. През следващите 3 години атентати ще има почти ежедневно. Бомбеният атентат в Турция е само началото на насилието, което предстои в този район.

В Русия ще има влакови атентати.

И в Германия ще има атентати с жертви. Притеснява ме и Италия.

До 2 години в Сирия ще бъдат проведени демократични на пръв поглед избори. Дотогава баницата ще бъде раздадена. Тогава ще спре вълната към Европа. Това обаче не означава, че районът ще се стабилизира. Русия и САЩ ще изтъргуват Сирия. Ще има натовски нападения в Сирия с цел изтребване на Ислямска държава. Тези действия ще започнат не по-късно от 6 месеца.

ЕС няма да се разпадне. Това, което не ни убива, ни прави по-силни.

В Япония ще има сериозни земетресения. Там има опасност и от цунами“ – твърди ясновидецът.

„Предстои още една самолетна катастрофа. Тя няма да бъде свързана с атентат, а ще е по технически причини. Няма да има и такъв смахнат пилот, като онзи, който сам разби самолета си.

Държавите най-застрашени от предстоящи атентати са Турция и

Германия. По-голям ще е атентатът в Турция.

В Сирия предстои огромна офанзива по суша, свързана с големи държави.

За Германия и Великобритания напрежението ще расте. За тези две страни има реална опасност от атентати. Там трябва да се обърне сериозно внимание на сигурността, защото говорим за сериозни терористични актове.

Русия няма да ни обстрелва с ракети. Санкциите на Европа спрямо Русия ще се смекчат. Гърция няма да фалира. Украйна ще се стабилизира.

Украйна се търгува за сметка на Сирия.

Една от европейските авиокомпании тази година ще има инцидент със самолет. При катастрофата ще има жертви. В Индонезия по необясними причини също ще имаме самолетна катастрофа. Тази година инцидентите със самолети ще са 4. Три от тях ще бъдат с жертви.

За пожари най-уязвима е Франция. От наводнения ще пострадат пък САЩ.

Божидар Караджов

Божидар Караджов е любим събеседник на Гала

„Завърших психология, не за да парадирам с нея. Аз съм и икономист по образование, така че вече можем да пишем ясновидец, психолог и икономист“ – сподели наскоро Божидар Караджов. Като контакти в интернет той е посочил следния телефон +359 899 697 393. Е-маil адрес обаче не е посочил дори на сайта си.

Той е роден във Варна, завършил е икономика в Свищов, а след това и психология в Пловдивския университет.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: