Боен петел изпрати собственика си на оня свят

Боен петел в Индия видя сметката на собственика си, изпрати го на оня свят като го закла

Как е възможно това?, ще попитате вие. И сте прави. Но отговорът е много лесен. Когато петлите се подготвят за бой, на техните крака се слагат ножчета, с които да се режат едни други.

Петли по време на бой

Петли по време на бой

Собственикът Сорен на един от бойните петли посегнал да извади петела от клетката, за да го подготви за предстоящия бой.

Тогава петелът се изнервил и започнал да рита. Ударил с ножчето на крака по врата своя собственик и му прерязал югуларната вена.

Петелът започнал да бяга. При вида на течащата кръв, Сорен бил заобиколен от другите собственици, но кръвта бързо изтекла и той починал.

Петелът все още е на свобода и се шляе някъде из селището в Индия. Жителите се страхуват от евентуална среща с убиеца. Полицията също издирва виновника. Описва го като един непознат петел с червени и черни пера.

Интересно как ли ще накажат виновника петела, който изпрати собственика си на оня свят.

Преди месеци се разигра трагедия в Русия. Ловджии пътуват с джип. На задната седалка е ловното куче. Пътували по неравен път. Джипът скочил в неравнина и се чул изстрел. Човекът, който пътувал на предната седалка до ловджията бил прострелян.

Повече информация < ТУК >.

Боен петел изпрати собственика си на оня свят
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *