Продавач на билки за лечение на рак е арестуван и осъден

Американски гражданин, който продавал билки за лечение на рак, е арестуван и американското правителство го затваря, и го регистрират като престъпник

Правенето на правилното нещо дори ако това означава изцеление на хора с рак, не винаги е добро нещо. Всъщност, то може да ви накара да прекарате сериозно време в затвора и да се включите в списъка на Интерпол (Международната криминална полиция), който наблюдава и преследва военнопрестъпници, терористи или масови убийци. Продавач на билки за лечение на рак е арестуван и осъден.

Просто попитайте Грег Катон, гражданин на САЩ и основател на Alpha Omega Labs (Алфа Омега лаборатории), който законно продавал билки в Еквадор. Катон помагал на някои болни хора, без да отделя много време, за да излекува други. И така през 1999 г. той е бил приближен от американски представители с огнестрелно оръжие в собствената си градина, отлетял е обратно в САЩ и е осъден да лежи във федерален затвор в продължение на две години.

В разгара на тази невероятна история, основните медии не разпространиха тази случка, а я потулиха. Със сигурност е имало популярен музикален видеоклип или модно изявление, което е имало предимство или някаква друга причина, да не се разбере от хората, на които са били затворени очите за възможността да помогнат съзнателно да се следи за отвличането на Катон. Въпреки това, авторът на Natural News (naturalnews.com) Майк Адамс беше първият, който разчупи тази невероятна история. Той твърди, че има препоръки от няколко уважавани личности, които доказват, че билките на Катън биха могли да излекуват и да помагат на болни от рак, включително и на бивш астронавт на НАСА.

Продавач на билки за лечение на рак е арестуван и осъден

Продавач на билки за лечение на рак е арестуван и осъден

Това е срам, пише той: „Вие не можете да продавате билки в Америка, които всъщност лекуват рак.“

Сякаш затварянето на Катон не е било достатъчно шокираща, и американската Агенция за лекарствени средства всъщност го регистрирала в списъка на Интерпол, полицейска организация, която има за цел да освободи света от опасни хора като избягали бегълци и терористи. Майк Адамс, здравен рейнджър на Natural News, изразява неудовлетворението на историята, казвайки: „Това е отчайващо. Не можете да продавате билки, които всъщност лекуват рак в Америка“.

Не само, че Катон е включен в списъка на Интерпол, но и списание „Парад“ включва негово изображение и обвинителен текст като престъпник под Осама бин Ладен, като част от историята за най-издирваните престъпници в Америка.

Адамс казва, че такова възмущение „показва престъпността на американското правителство и отчаянието, с което се опитва да сплаши онези, които се опитват да насърчат природни терапии за рак „.

След като вече не лежи в затвора, Катон все още се сблъсква с невероятни трудности, когато става въпрос за предлагането на полезни билки за хората болни от рак.

Всъщност, през април 2013 г. на неговия билков сайт http://www.altcancer.com/ Катон пише: „Една от заблудите, която мнозина предполагат, е, че търговията в малка страна, като Еквадор, освобождава човек от политически интриги или обичайната бюрократична похвала, която е по-широко свързана с бизнеса в по-големите по-индустриализирани страни.

Той обяснява, че без предупреждение някой му е казал да затвори вратите си, заявявайки, че той се налага на нашите клиенти на дребно, да не говорим за нашите дистрибутори … но това е настоящата регулаторна среда, в която живеем в световен мащаб. С други думи дейността му е ограничена. През това „време на изчакване“ Катон ще продължи да подкрепя своите съществуващи клиенти с всяка информация, от която се нуждаят. Той настоява хората да му пишат.

Билки за лечение на рак и превенция

Билки за лечение на рак и превенция

За съжаление алчността и секретността са в основата на играта. Ясно е, че големите фармацевти, правителството и всички останали, които избират да пренебрегнат естествените лечебни методи, които съществуват, правят това от гледна точка за личната си печалба и поддържат влиянието на индустрията сред връстниците. Парцелите, подкупите и фалшиво изкривената информация са нормата, а билковите лекарства, които лекуват болестите, не са такива.

Постоянното натрапчиво мислене на американското правителство, подобно на тези, които ги предпазват от заблуда на продукта на Катън Black salve познато също и с марката Cansema, и билковите лекове, е повече от срам. За съжаление това е рутинно събитие, което се случва по-често, отколкото би трябвало. Заедно читателите на Natural News и други личности, които се грижат за здравето, могат да се стремят да продължат да разпространяват съзнание за такива зверства, докато не бъдат разпознати и обърнати. Според автора Адамс тази история, с такива действия, тогава и сега, не трябва да се толерира.

Друг е въпросът дали наистина продуктът Cansema има задоволителни лечебни свойства, тъй като е обявен, че се използва за рак на кожата, но няма доказани лечебни свойства според официалната медицина. Възможно е и да няма толкова полза от него и затова властите да са арестували Катън като разпространител на продукта, но той е продавал и други билки. Все пак сайта Natural News се застъпва за него, като твърди, че наистина той продава билки и този продукт, за които има добри отзиви от сигурни лица.

Преди години имаше забрана в САЩ да не се ядат сурови кайсиеви ядки и може би и за бадемите, защото съдържат цианиди. От друга страна витамин В12 също ги съдържа, но го продават по аптеките. В малки дози те не вредят. В кайсиевите ядки са в по-големи дози, но много хора се изказват в коментарите след статиите, че са яли в големи количества и има няма нищо. Точно това води до заключението, че правителството води кампания срещу природните терапии срещу рак и други болести, с цел фармацевтичните компании да печелят от лекарствата. Затова продавачът на билки за лечение на рак е арестуван и осъден.

Една от най-успешните терапии срещу рака е на д-р Макс Герсон. Той е имали висока успеваемост в лечението на рака и други болести. Терапията му обаче е забранена в САЩ и след неговата смърт тя е въведена в една или повече болници в Мексико, където няма такава забрана. Там дъщеря му води болни хора от САЩ за лечение. Така, че терапии и билки за лечение на рак има, но няма гаранция за всеки човек, тъй като ракът е трудно лечим. Много хора спазват диети и ядат кайсиеви ядки и други полезни природни продукти, но малко успяват да постигнат добри резултати. Повечето умират, защото има и други причини за болестите.

Достатъчно е да обърнем внимание на начина на живот на племето хунза, известно със своето дълголетие. Има голям контраст между техния начин на живот и този на народите в индустриалните държави. Тъй като ние сме много отдалечени от природата и храната ни не е чиста както в миналото, затова и страдаме от повече болести, включително рак, диабет и други.

Както разбрахме в борбата за запазване здравето и живота на хората, някои лекари като Макс Герсон и други са се постарали да допринесат нещо със своя труд. От друга страна американското правителство е против тези природни терапии, за да се продават продуктите на фармацевтичните компании. В крайна сметка всички умираме, защото сме смъртни и понякога всеки човек си задава въпросът има ли надежда за избавление от смъртта, има ли живот след смъртта и може ли човек да стане безсмъртен. За съжаление науката не може да помогне по този проблем.

Американски гражданин, който продавал билки за лечение на рак, е арестуван и американското правителство го затваря, и го регистрират в Интерпол като престъпник

Американски гражданин, който продавал билки за лечение на рак, е арестуван и американското правителство го затваря, и го регистрират в Интерпол като престъпник

В една друга насока обаче може да се даде положителен отговор – в областта на религията и вярата в Бога. Надежда има за всеки, който вярва в Исус за живота обещан в Библията. В нея е записано обещанието на Бог за нашия свят, че за всеки, който вярва в Исус и съобрази живота си с Божието слово, има награда в деня на възкресението при Второто пришествие. По този повод Иван Вазов е писал в стихотворението за Сливница, че войниците си казали навеки ”Лека нощ“ до втората тръба. Точно тази втора тръба в книгата Откровение се отнася за деня на Второто пришествие, в който ще бъде първото възкресение. Справка Откровение 20 глава.

Вазов е искал да каже, че те спят до този ден на възкресението, когато на всеки вярвал в Исус и съобразил живота си с Библията ще бъде възкресен да живее вечно в новия свят. Тази награда и подарък е за всеки човек и остава само да се потрудим да четем Библията и да я разбираме. Още по тази тема – ТУК. Вижте и клиповете!

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Продавач на билки за лечение на рак е арестуван и осъден
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Продавач на билки за лечение на рак е арестуван и осъден

  1. Брат Иване, Бог да те благослови за това, което правиш за Него!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *