Бенджамин Фулфорд – за кървавата луна, финансовата система и реализирането на световните проекти

Журналистът Бенджамин Фулфорд е направил кратък анализ за финансовата система и световните проекти за глобалното затопляне, които възлизат на 3 трилиона долара годишно

Въпреки че големият любовен фест между Ватикана и Ротшилд в ООН продължава, вече е ясно, че надеждите за сериозни промени в начина, по който е трябвало да се реализират за тази планета не са били реализирани. Вместо това, ние видяхме постановки, възобновяване на стари рани и неясни обещания да се правят добри неща до 2030 г..

Най-голямата обида за интелигентността на хората по целия свят според Бенджамин Фулфорд е било обещанието на китайския президент Си Цзинпин да се харчат по $ 1 милиард годишно за борбата с бедността. В световен мащаб това е по-малко от една порция и възлиза на около 0.0003 цента на ден за най-бедните хора в света.

Бенджамин Фулфорд – големите държави предприемат действия срещу започналото "глобално затопляне".

Бенджамин Фулфорд – големите държави предприемат действия срещу започналото „глобално затопляне“.

Бенджамин Фулфорд казва, че събитията след кървавата луна (обикновено лунно затъмнение) са отключили театралничене между Ватикана и Ротшилд.

В действителност той няма пред вид буквално някакво влияние на природното явление с луната от 28.09.2015 г., а за нагласата на задкулисните играчи, които влагат свое окултно значение. За събитие свързано с него сме писали – ТУК.

Направено е и споразумение, обявено от много страни, включително от Китай, САЩ и Русия, за да се предприемат действия срещу започналото „глобално затопляне“. Това стана ясно от фракцията на Ротшилд за „глобалното затопляне“, която е във възход и на „войната срещу терора“ на Буш и Бенжамин Нетаняху (Neocon фракция), които губят борбата за власт.

Признак, че фракцията на Буш и Нетаняху губи беше фактът, че техните съюзници – председателя на Камарата на САЩ Джон Бейнър и генерал Джон Алън, са били принудени да подадат оставка през септември 2015 г.. На Бейнър е било казано от папа Франциск да подаде оставка, заради някакви проблеми, според източници на ЦРУ. Генерал Алън е бил принуден да напусне, защото той е подготвял „саботаж“ и подкрепа на ISIS със снабдяване с някакви средства, евентуално и оръжия, според източници от Пентагона.

Фракцията ”Белият дракон” подкрепя премахването на тези лица от властта, но вярва, че военнопромишленият комплекс трябва да предприеме много по-големи и по-смели действия от името на народите на планетата. Морският генерал Джоузеф Дънфорд положи клетва през септември 2015 г. като топ военен експерт и се очаква да даде на WDS (World Data System – Световна Система от Данни), голям тласък в усилията си да поемат контрола върху финансовата система, и по този начин да върнат бъдещето на света, от наследствените семейства милиардери на хората.

Ако новото ръководство в Пентагона предприеме действия срещу престъпниците на съвета на Федералния резерв, те могат да върнат $ 300,000 за откраднатите средства към всеки мъж, жена и дете в САЩ и има още много за останалата част от света. Ще се радваме The WDS да обясни точно как това може да стане.

Промени в Близкия Изток.

За сега обаче, най-видимите и драматични промени продължат да се провеждат в Близкия Изток, където Израел се освободи от ционисткия фашистки контрол Zionazi.

Пак през септември 2015 г. израелският лидер Бенямин Нетаняху и делегация от генерали са посетили Русия, за да търсят защита и уверения. Израелците са били „третирани като бандити“, според източници от Пентагона. Те били казали, че голяма част от населението на Израел е от руски произход и че няма да има опасност за гражданите на Израел в случай на свалянето на Zionazis. Въпреки това, когато Путин им казал, че Сирия не може да отвори втори фронт срещу Израел е имал предвид, че Русия, Китай, Иран и Хизбула могат, казаха източници от Пентагона, запознати със срещата, но няма да го направят.

Според Фулфорд, Китай например, вече е напълно наясно, че агенти на режима на Нетаняху са взривили малко ядрено оръжие в Тиендзин през август, за което беше съобщено от медиите, че е авария. По тази причина китайския флот и китайски войски се отправиха към Сирия. Хизбула също вече е снабден със 75 танка за използване срещу режима в Израел.

Има и съгласувани международни усилия за начин да се преследва и да се унищожи флотилията от ядрени подводници на Израел. Френските хеликоптероносачи Мистрал, които трябваше да бъдат изпратени в Русия сега отиват в Египет, където те ще бъдат оборудвани от руснаците и ще се присъединят към руския флот в действия срещу израелските подводници, казват източниците на Пентагона.

Бенджамин Фулфорд казва, че събитията след кървавата луна са отключили театралничене между Ватикана и Ротшилд.

Бенджамин Фулфорд казва, че събитията след кървавата луна са отключили театралничене между Ватикана и Ротшилд.

Финансовата система и реализирането на световните проекти.

Връщайки се към ООН, все още има надежда за цялата среща, че няма да бъдат отписани като само празно говорене решаването на световните проблеми. Всички върховни световни лидери там се споразумяха за необходимостта от по-голямо действие срещу разрушаването на околната среда и бедността.

Мнозина също така се споразумяха за необходимостта от разработване на нови енергийни технологии. Например, Путин, в речта си, каза, че ние трябва да се съсредоточим върху въвеждането на нови технологии. С това се надяваме да намалим замърсяването на въздуха и предложението на Русия е за прилагането на технологиите на Тесла и други, които не са въведени досега.

Премиерът на Индия Нарендра Моди, от своя страна, заяви, че техните национални планове са амбициозни и целенасочени, те са за въвеждане на нова мощност от 175 GW енергия от възобновяеми източници през следващите седем години; енергийна ефективност; данък върху въглищата; програма за огромно залесяване; реформиране на техния транспорт и почистване на градовете и реките им. Има и непотвърдени съобщения, че Индия пуска официално не разрешени енергийни технологии, пише zengardner.com.

Стойността на плановете обявени от различните световни лидери в ООН ще е около $ 3 трилиона годишно, за да бъдат приложени, ако те се окажат сериозни за промяната на нашата планета. Големият въпрос без отговор остава: „Ще може ли новата финансова система, както и освобождаването на трилиони долари, веднага да се обяви?“ Ако това не се случи, ще има революция, започващи от самия връх на пирамидата, според гностическите илюминати.

Тези световни проблеми са били разгледани на Сесията на Общото събранието на ООН през есента на 2015 г. (26-30.09.2016 г.), точно след природното явление на кървавата луна. Тогава присъстваше и папа Франциск, който първо бе на посещение в Куба, държал е реч пред Парламента на САЩ и на края пред Събранието на ООН. Той също е бил взел отношение към проблемите с климата и за бедността, с което цели да придобие някакво по-голямо влияние и власт за прокарване интересите на Ватикана.

Както казва в своя репортаж, журналистът Бенджамин Фулфорд, кървавата луна използвана като окултно събитие с някакво влияние, носи промени във финансовата система и реализирането на световните проекти, по изброените всъщност не се е направило нещо осезаемо, а напротив, всичко става не така както трябва. Отпускането на тази огромна сума от $ 3 трилиона годишно, ще е една от най-големите афери и грабежи на света с усвояването на пари, ако се одобри.

Фулфрод вероятно има достъп до информация, която не се допуска до световните медии и затова е много различна от тяхната. Така например Израел е в много добри отношения с Русия и китайският флот е пристигнал в Средиземно море срещу Ислямска държава, а не за друго, според медиите, но според други неофициални източници, истината е друга. За аварията в Тиендзин отдавна се знаеше и пишеше в интернет, че е терористичен акт.

Бенджамин Фулфорд – за кървавата луна, финансовата система и реализирането на световните проекти

Бенджамин Фулфорд – за кървавата луна, финансовата система и реализирането на световните проекти

Лунното затъмнение не вещае нищо.

На самото лунно затъмнение наречено ”Кървава луна” бе предаден окултен, езотеричен смисъл и затова посещението на папата в Куба, САЩ и събранието на ООН са били нагласени в дните около това природно явление. Това за илюминатите и другите общества, означава, че ще настъпят промени в света. За съжаление не се наблюдават от тогава никакви добри промени, а само дори ужасяващи.

Вземете например бежанската вълна в Европа, която се увеличава и властите започват да се стремят да ограничат притока. В България нашите кратуни в парламента, се чудят с какви закони и данъци да ударят народа и да вземат поредния външен заем, с който да загробят народа и да участват в щурави военни мероприятия с Турция, като отстъпване охраната на небето ни на техни самолети.

В сферата на здравеопазването закриват болници, скубят болните, а последно Болница Токуда е предложена за продан на турски фирми. През тази година започнаха и да привикват на комисии болните от Паркинсон, за да ги изкарат здрави и да си плащат цялата сума за лекарствата, а не да поема касата част от сумата като им казват, че ако им потрябват да си ги купуват. Много са загрижени да не се ощети Здравната каса, за сметка на болните и на пенсионерите, а същевременно крадат и харчат здраво от държавните пари.  Умишлено се прави да няма работа за българите в България и не ни плащат, каквото ни се полага или нарочно бавят заплатите. Такъв е инструктажа за червените капиталисти.

По отношение на действията срещу престъпниците от съвета на Федералния резерв най-вероятно няма да направят нищо или дори да направят, те просто подменят само някои играчи както писахме по-горе.

В Библията е предсказано, че светът ще се влошава постоянно и няма да има подобрение и че ще настъпи гибелен край за човечеството. Събитията, за които пише Фулфорд, сега могат само да ни убедят за това и няма да се получи нищо добро. Събитията от новините са сякаш взети от Библията и нейните белези за края на времето. Папата е много ангажиран да направи съюз със световните лидери на църквите, с което се подготвя сцената за последните събития записани в пророчеството. Това обединение няма да е около Христос, а около антихриста.

За тези събития и кой е антихриста четете – ТУК, а за манифеста срещу християнството – ТУК ! Вижте и клиповете !

Бенджамин Фулфорд – за кървавата луна, финансовата система и реализирането на световните проекти
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *