Баба Ванга предрече ЕТО ТОВА на Лепа Брена! ВИЖ!

Предсказанията са се сбъднали, точно както е предрекла Баба Ванга

В интервюто си по ТВ7 звездата сръбската музика Лепа Бренасподели, че вярва в предопределеното от Съдбата. За всеки е отреден някакъв път, който независимо от всичко, трябва да се извърви. На малцина е дадено да виждат в бъдещето и такава със сигурност е била пророчицата Ванга, смята известната сръбска певица. Лепа Брена има две срещи с ясновидката, за които си спомня и до днес, пише БЛИЦ. С потресаваща яснота са останали в паметта й думите на Баба Ванга, с които предсказва, какво й подготвя Съдбата.

Лепа Брена: Предреченото от Ванга се сбъдна!

„Ванга ми предрече, че ще се омъжа за човек с униформа. И още – че ще построя много голяма къща и в нея ще събера всички певци“ – разказва Лепа Брена. Това е било първия път, когато се срещат. „Като дойдеш след година, пак ще се видим” – заръчва пророчицата на сбогуване. Тогава певицата е на върха на славата и не обръща сериозно внимание на думите на ясновидката. Тя смята, че е време да приключи със сцената и да се отдръпне от професията, но изведнъж решава да създаде музикална къща. Така предсказанието на Баба Ванга се сбъдва. В студиото на основаната от Лепа Брена „Гранд Продъкшан”, постоянно се стичат певци – звезди и прохождащи таланти от Югославия и другите балкански страни.

Когато отново идва на концерт в България, Лепа Брена си дава сметка, че пророчеството се е сбъднало: „Точно след година се върнах в България и се оказа, че всичко, което Баба Ванга ми беше предрекла, e вярно!”

Боян Петракиев

Баба Ванга предрече ЕТО ТОВА на Лепа Брена! ВИЖ!
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *