Баба Ванга помага на хората от отвъдното!

Духът на Баба Ванга помага на хората, които са в нужда и им оказва подкрепа

Баба Ванга не присъства тялом в нашия свят, но намира начин да окаже подкрепа на нуждаещите се.  С наближаване на 11 август, когато пророчицата почина, зачестяват мистериозните явления в нейната къща.

В стаята на петричката врачка сякаш някой шепне, а леглото на болната пророчица вибрира, когато някой угрижен посетител отправи зов  за помощ към духа на баба Ванга.

Много хора са забелязали, че в къщата на пророчицата сякаш действа тайнствена необяснима сила, която с наближаването на тъжната дата 11 август сякаш нараства. Хората в Петрич разказват, че необичаен шепот се разнася из къщата на баба Ванга, а нейното легло леко се раздвижва, когато някой се спре пред него, за да се помоли.

Известният писател Румен Леонидов разказва, че преди време посетил къщата на Ванга и когато се изправил пред леглото й да се помоли, то се разтресло и започнало да вибрира. Писателят станал неволен свидетел на този феномен, за който няма друго обяснение, освен, че духът на Ванга бди над хората.

Църковния храм Света Петка Българска в Рупите, поглед от вътре

Църковния храм Света Петка Българска в Рупите, поглед от вътре

Църковния храм Света Петка Българска в Рупите

Църковния храм Света Петка Българска в Рупите

И това не се случва за първи път. През 2013 година през нощта срещу Архангеловден, свидетели разказват, как Рупите били залети от необикновена светлина, която огряла цялата местност. Петричани смятат, че духът на баба Ванга се е появил да посети родното място на пророчицата и да напомни на хората, че тя не ги е изоставила и бди над тях.
Баба Ванга почина на 11 август преди около две десетилетия и това лято поменът за нея ще се състои на 8 август. Още от сега се стичат хора от цялата страна за да изкажат уважението си към известната пророчица. Заупокойната молитва и литургията ще се отслужи на гроба на баба Ванга в 11 часа на 8 август, в близост до църковния храм Света Петка Българска в Рупите.

Баба Ванга помага на хората от отвъдното!
4.1 (82.86%) 7 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *