Тази статия:Ванга видя: Пробуждането ще започне през 2012 г.! е истината за бъдещето, което ни очаква, пише наша читателка

Баба Ванга

Баба Ванга

Добрите хора ще живеят, обичат и се смеят, преоткривайки Рая на нашата прекрасна планета Земя. Всеки ще се ражда, за да бъде щастлив, да гради с добрите си дела и с любов, красота, мир, спокойствие и равновесие.
Лошото няма шанс, то се самоунищожава, защото не гради, а руши. На тези, които са лоши и не зачитат божиите заповеди, ще кажа, че времето им изтича. Не можеш да градиш с воини, болести, насилие, върху болка, мъка и страдание, смяташе и Баба Ванга. Всеки, който се опитва да го прави, получава заслуженото му наказание като бумеранг обратно, това което е сътворил му се връща многократно според божия закон, който е справедлив. В Библията е казано, че Бог прощава, но човешките грешки от които се учим и ставаме по-мъдри. Нечовешките грешки: убийства, насилия, мъчения, приченено зло… убиват душите на тези, които ги вършат, затова Бог не прощава! Тези, който са зли, изпитват многократно болката за това, което са направили те на невинни хора.
Един ден всеки застава пред Създателя си и отговаря за делата си. Понякога Бог отлага деня за равносметката, както казваше Баба Ванга, но не забравя и всичко вижда, защото е навсякъде и е част от добрите хора, които са се издигнали на неговите честоти.

Боян Петракиев

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: