Астросихологът Кирил Груев смята, че българите ще изберат жена за свой президент

Астропсихологът Кирил Груев съветва всички хора всеки ден да правят 3 простички упражнения, ако искат да спасят света.

Той не вярва, че Апокалипсисът ще дойде през 2012 година, тъй като няма показатели за това от астрологична гледна точка. Но очаква големи галактически промени, които ще станат причина за страшни катаклизми. Груев ни призовава да се събудим и да започнем да правим неговите упражнения за мир и повече позитивна енергия.

„Сключете дланите си пред сърцето и започнете да ги търкате една в друга. Ако искате светът да не свърши, е добре да си укрепите психиката. И третото упражнение, което също е много важно, е да укрепите физиката си. Ако постигнете тези неща, вие ще разрешите всичките си семейни проблеми, ще има повече любов и ще изпратите само хубави сигнали към Космоса“, убеден е астропсихологът.

Той споделя още, че според планетите българите този път ще изберат жена за свой президент. Груев казва, че настъпва краят на мъжките парадигми и вече е време дама да седне на стола на държавния глава.

Интернет форумци подозират, че Миглена Кунева, която ще се кандидатира за президент на настоящите избори, е платила на Груев, за да може той да ни тласне да гласуваме за бившата евродепутатка.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: