Световноизвестният астролог Павел Глоба позна за разцепването на Украйна, оттогава не греши

Павел Глоба е един от най-популярните световни астролози. Той направи своите прогнози за 2015 година и почитателите на звиздните му предсказания за пореден път могат да бъдат шокирани от истините, които той казва с години и месеци преди да са се случили – пише „Уикенд”. След като в края на 2013 г. позна за разцепването на Украйна и отделянето на Крим, днес цял свят изкупува книгите му като топъл хляб. Още повече че в тях е описана накратко съдбата на почти всички държави на планетата.
Началото на годината според Павел Глоба ще започне с много конфликти и напрежение от различно естество. Виновник за това е планетата Уран, която влиза в знака вен и провокира неприятности. Взривоопасно ще остане положението в Близкия изток, където оръдията няма да заглъхнат дори за ден.

Павел Глоба се слави с точните си прогнози

Павел Глоба се слави с точните си прогнози

„Съществува опасност от разрастване на голяма война, в която ще се включат Иран и Турция. Новосъздадената „Ислямска държава” ще се опита да „прилапа” друга държава. Забелязва се тенденция към прекрояване на държавните граници, на сливане на различни групи и етноси в една. Ще бъде страшно, защото военните действия ще се отразят на икономиките на всички страни по света. Но не се плашете, това не означава, че идва краят на света или че настъпва Трета световна война” – успокоява Павел Глоба.
„Божият апокалипсис, ако настъпи, ще дойде с природни бедствия, а не с кръв, пролята на фронтовата линия” – вещае астрологът. Той е убеден, че Русия ще възвърне старата си слава на политически играч. В икономически съюз с нея щели да влязат страни като Беларус, Армения и Казахстан. Новият съюз щял да се именува като стария – СССР.
Белорусите ги очаквали тежки финансови изпитания. Именно те ще ги провокират да търсят помощ от Русия, а след това и от Китай.
„Най-стабилната валута за 2015 г. ще си остане еврото. Доларът го очаква срив, който ще започне след август, а рублата ще успее да се закрепи на пазарите, въпреки лошите прогнози на икономисти” – вещае Павел Глоба в своята прогноза за 2015 година.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: