Архангел Михаил ни носи мощна енергийна вълна

Прекратяват се войните и агресията, притъпени от Вълната Х

За мощната енергийна вълна, наречена Вълната Х, информира известният окултист Майкъл Лав, които от години контактува с предводителя на ангелите архангел Михаил.

Спиритистът твърди, че новата информация ще слезе на Земята чрез фотоните на светлината. Пикът на Вълната Х ще бъде на 28 септември – разкрива „Уикенд“.

Навлизането на тази гама енергия се дължи на огромно количество космическа информация. Щяло да се получи така, че човек хем ще живее в триизмерното пространство, хем ще може да пътува в четвъртото и петото измерение.

Видяното в тези две по-висши измерения щяло да промени духовния му мироглед и човешките ценности.

„Бъдете безупречни във всяко едно отношение или поне се старайте. Освободете се от всичко старо, което не е служило на душата и на тялото ви до този момент. Изхвърлете стари дрехи, обувки, неща, които не ползвате, които ви връщат назад в миналото, навяват ви носталгични чувства.

Така ще дадете възможност на Вселената да запълни празнотата с нови неща, които да ви удовлетворят. И бъдете сигурни, че тя ще си свърши работата, защото не търпи празните пространства и състоянията на застой“ – съветва контактьорът с архангел Михаил.

Архангел Михаил ни носи мощна вълна

Архангел Михаил ни носи мощна вълна

Духовният наставник ни убеждава, че на Земята има представители на други раси, които ще следят процесите и когато се налагало, щели и да помагат.

„Това ниво на страдание и хаос не може да продължава повече от няколко месеца. Нещото, което трябва да се случи, вече започва да се случва. Бъдете добри и обичайте ближните си. Транслирайте положителна енергия и Земята ще стане рай“ – съветва окултистът.

 

Архангел Михаил ни носи мощна енергийна вълна
4.6 (91.35%) 37 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *