Държавата нехае за чудото „Антей 21“

Осветената вода лекува страхова невроза, безплодие, депресии, фобии

Ангел Георгиев е изобретил чудото "Антей 21"

Парапсихологът Ангел Георгиев е от онези хора, които са посветли живота си да помогнат на другите. Българинът преди години е изобретил инсталацията „Антей 21“, благодарение на която водата става лековита и помага при най-различни болести. Но въпреки непрестанната борба на Георгиев да пусне на пазара „осветената“ течност, държавата нехае за чудото „Антей 21“. В знак на протест, мъжът дори решава да сложи край на живота си, режейки вените си. За щастие, негови близки и приятели го спасяват от прегръдките на смъртта…

„С изобретението ми успешно се преодоляват страхови неврози, мании и фобии. А зависимите от алкохол, цигари, наркотици и хазарт могат да се спасят от порока по-лесно с „осветената“ вода. Отдадох на „Антей 21“ 15 години от живота си, изхарчил съм над 50 хиляди лева, а институциите, от които зависи реализацията на революционната технология, нехаят. Затова си прерязах вените…“, изповядва се господин Георгиев. Парапсихологът е сигурен, че Господ не го е прибрал, защото е искал той да продължи борбата си тук на земята.

„Осветената“ вода е уникална и с това, че може да спре зомбирането на човечеството. Хипнотизаторът е убеден, че постоянно ни атакуват с тайни оръжия, въздействайки по този начин на мозъка ни. Лековитата вода би могла да предпази човечеството от тези негативни влияния.

Но въпреки доказания ефект от чудотворния апарат и „осветената“ с него вода, държавата нехае… Георгиев продължава да се бори!
сподели бутон

Държавата нехае за чудото „Антей 21“
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Държавата нехае за чудото „Антей 21“

  1. Да, това е истина. Поздравления за г-н Георгиев.
    А, ако някой все още се съмнява в неговите думи,
    че ни избиват с тези тайни оръжия – ето го доказателството:

    Вече е преведено на 6 езика и назрява световен скандал.

  2. Искам да се свържа с Ангел Георгиев. Имам добра новина за него. Държавата е в ръцете на хора, които си нямат хабер от техника. Те са удобни на съюзниците. Дайте повече информация. Живея далеч от Бургас, а работата не е за телефон. Нещо като мейл, например.

  3. телевфонът на Ангел Георгиев е 0898421991

  4. Чак сега видях този коментар.Ако г-н Илиев все още има желание да помогне то нека пише на neohom@abv.bg

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *