Ангелски числа: Основни послания според Дорийн Върчу (НАРЪЧНИК!)

Явяват ли ви се повтарящи се числа (Ангелски числа) като 1111, 1313 и други? В тази статия разясняваме учението на Дорийн Върчу за тълкуването на еднакви числа.

Още в текста:  Ангелска нумерология.  Значение на числата от часовника.  Ангелите ни говорят с цифри като:  222,  555,  1414,  1616,  1717.  Съобщения и послания.  Нели Конуей за знаците на ангелите.

Ако сте чували за ангелски числа, значи сте наясно, че те са знак от необикновени същества.

С тях ангелите искат да ни предизвестят, че нещо ще се случи в живота ни. Те се стараят всячески да привлекат вниманието ни.

Въпреки това ние често пренебрегваме знаците, които ангелите ни изпращат, като ги отдаваме на случайни съвпадения или на собственото си въображение.

Нашите духовни водачи и ангели-пазители ни изпращат послания, които могат да бъдат изобразени в небето, да звучат в любима песен или да са закодирани в цифри.

Ангелски числа може да забележите в регистрационния номер на колата пред Вас, на дисплея на телефона или изписани върху билборд.

ВАЖНО: Можете да ползвате индивидуална платена консултация при известния нумеролог и психолог Виолета Станева. Тя е автор на бестселъра „Как да си върнем любимия“ и има популярен сайт за психологическа, нумерологическа и семейна консултация. Подробности ТУК: Какво означават вашите ангелски числа? Получете персонален отговор!

Всяко число носи своя символика, а комбинацията от цифри предвещава Вашето бъдеще и се опитва да Ви предупреди за това, което Ви предстои.

Кои числа са ангелски?

Може би често сте забелязвали, че часовникът Ви показва 22.22 или 11.11. Най-вероятно сте отдавали тази поредица от цифри на случайност.

Според някои подобна комбинация носи късмет и дори сбъдва желания.

Много хора обаче вярват, че тези числа са послания от техните ангели. Това може да бъде комбинация от две или повече цифри.

Всяко едно число има своята символика и съдържа съобщение, отправено специално към Вас.

Съчетанията са многобройни и се тълкуват в зависимост от положенията на цифрите.

Ангелска нумерология особености

Нумерологията се занимава с числата и начина, по който те предупреждават за настъпването на определени събития.

Например сбора от цифрите на Вашето ЕГН говори много за характера и целите Ви в живота, какво Ви мотивира и какво евентуално Ви очаква в бъдеще.

Експерти в нумерологията се доверяват на цифрите, за да определят най-подходящото време за реализиране на големи цели.

С помощта на числата може да се определи дата за сватба, пътуване, кръщене, смяна на месторабота или адрес.

В този ред на мисли, ангелските числа също подсказват кога е удачно да се предприеме или не действие и кой е подходящият момент за реализиране на определено събитие.

От Вас се изисква единствено да се научите да обръщате внимание на знаците и да следвате техните съвети.

Какво е философия на ежедневието?

Философия на ежедневието се състои в различните ситуации, в които изпадате през целия си живот.

Всяко число има своя символика

Ангелските числа имат своя символика

Всяко едно Ваше изживяване е част от живота Ви. Вие може да промените своето бъдеще, ако се доверите на ангелските числа и знаците, които те Ви дават.

Ежедневно се сблъсквате с тях и съвсем несъзнателно избягвате информацията, която те Ви поднасят.

Научете се да обръщате внимание на числата. По този начин ще съумеете да се предпазвате от неприятности и ще посрещате трудностите подготвени.

Значение на числата

ангелска нумерология angel numerology

Само в Чудеса.Нет можете да получите безплатна онлайн консултация по ангелска нумерология, ако опишете историята на срещата с вашето ангелско число в коментарите по-долу или ТУК!

Числата присъстват в ежедневието на всеки един, затова ангелите не срещат затруднение да изпращат своите послание посредством цифри.

Тълкуването на съобщенията и значенията на Вашите ангелски числа е ефективен начин за предотвратяването на някои събития или по-лесното постигане на определени цели.

За да тълкувате правилно изпратените Ви ангелски числа е необходимо да се доверите на собствената си интуиция.

Точно както всяка душа има своя уникална вибрация и енергия, така и всяка цифра в определена комбинацията има свое индивидуално послание.

Когато вниманието Ви бъде приковано от трицифрено число, съсредоточете се върху средната цифра, защото тя представлява същността и смисъла на посланието.

Ако забележите повече от три цифри, може да тълкувате всяка от тях по отделно или пък да ги сборувате до редуцирането на едно единствено число.

Използвайте вътрешния си глас, за да разчетете отправените до Вас съобщения.

Всяка цифра има уникална вибрационна честота, която е пряко свързана с нейното значение.

Още в древността силата на числата е била разкрита от Питагор, който твърди, че всяко от тях има своята вибрация и смисъл.

В Кабала

философия на ежедневието ангелски числа съобщения 1111 1313

Философия на ежедневието е много популярна книга на Запад, а отскоро и у нас! Ангелските числа са свързани с нея.

Кабала е древно еврейско учение за правилния начин на живот. Науката се основава на универсални принципи и правила, които важат за всички народи, независимо от тяхното вероизповедание и религия.

Кабала помага на своите последователи да разберат себе си, да живеят по-пълноценен начин на живот и да дадат своя принос на света.

Според мистичното учение всяка буква съответства на определено число. В резултат на това всяка дума или име може да се превърне в поредица от числа.

Цифрите могат да бъдат разгадани като се обърне внимание на всяка една от тях или на сбора им.

В кабалистичните учения всяко число има своята символика, точно както при гореспоменатите ангелски числа.

При Петър Дънов

Дънов

Дънов твърди, че цифрите крият тайни послания

Небезизвестният Петър Дънов е считан за велик мъдрец – учител, който има много последователи и привърженици, споделящи възгледите му. Според него всяка цифра има свое собствено значение, а човекът е разглеждан като математически израз, състоящ се от числа.

Когато числата се превърнат в букви, ние – хората, ще се научим да разбираме себе си, природата и цялата Вселена.

Цифрите крият велики тайни, които могат да разберат само онези, владеещи езика им.

Всяка от тях носи своето послание, в което има скрит смисъл и има своя вибрация, която могат да усетят само просветените. Мъдростта принадлежи на този, който умее да разчита символиката на цифрите.

Според Дънов те помагат на онези, които живеят според законите на природата и имат унищожаваща мощ спрямо тези, които не следват правилния път.

Сборът от рождената дата, месеца и годината се свързва със съдбата на човека.

В сънищата

Тайнствените ангелски числа могат да се появят в съня Ви

Тайнствените ангелски числа могат да се появят в съня Ви

Ако видите числа в съня си, най-вероятно Вашият ангел пазител или духовен водач се опитва да Ви изпрати предупреждение.

Веднага след ставане от сън си запишете видените цифри, защото те са свързани с бъдещо събитие.

Тези ангелски числа могат да показват дата, номер на улица или лотариен билет, възраст. Те могат да са свързани с предстоящо събитие като сватба, рожден ден или годишнина.

Цифрите могат да предизвестяват настъпването на неприятен инцидент или щастливо приключение.

Обърнете внимание на числата, които се появяват във Вашите сънища. Ако те са двуцифрени, разгледайте всяка една цифра по отделно или ги съберете до редуциране на едно число. Възможно е именно то да съдържа послание, отправено към Вас.

В датата на раждане (ЕГН)

Вашата рождена дата определя кармичния Ви път. За да разберете какви умения, притежавате, какви предизвикателства ще се наложи да преодолеете и изобщо какво Ви очаква в бъдеще е необходимо да направите едно просто изчисление.

Съберете всяка една цифра от тези, които фигурират в датата Ви на раждане и я сведете до едно число.

Ето и един пример, за да се ориентирате в метода. Ако сте родени на 22.11.1988 година, сборът от числа трябва да изглежда така: 2+2+1+1+1+9+8+8 = 32 = 3+2 = 5. Пет е Вашето кармично число, което Ви определя като личност.

Всяко число има своя символика, която могат да разгадаят онези, които се занимават с нумерология.

Без да навлизаме в подробности ще обърнем внимание на всяка една цифра:

 • Числото 1 – Характерно е за творчески натури. Символизира сила, енергия, независимост. Тези хора се стремят винаги и във всяко едно отношение да бъдат първи, критични са към себе си и не толерират мързела и безхаберието.
 • Числото 2 – Те са много лоялни и верни приятели. Избягват конфликтите и изпадат в паника, когато се почувстват застрашени или нападнати.
 • Числото 3 – Тройката е характерна за хората на изкуството – певци, актьори, телевизионни и радио водещи. Тези хора общуват с лекота и винаги са усмихнати и позитивни.
 • Числото 4 – Тези хора търсят сигурност и някого, на когото да разчитат. Те обикновено са много притеснителни и се нуждаят от морална подкрепа, за да се отпуснат. Притежават прекрасни идеи, но се страхуват да направят крачка, за да ги осъществят.
 • Числото 5 – Петиците търсят свобода, забавления, приключения. Ако тези неща им липсват, животът им се превръща в драма.
 • Числото 6 – Тези хора притежават силна енергия, която действа като магнит върху останалите. Шестиците са душата на компанията и никога не остават незабелязани.
 • Числото 7 – Седмиците са самотници, които не вярват на никого. Те обичат да общуват с природата и да се наслаждават на нейната красота.
 • Числото 8 – Осмицата не се чувства в безопасност, докато не си създаде финансова сигурност. Тези хора са готови да минат през безброй трудности, за да постигнат целта си. Осмиците са много искрени хора и понякога нараняват околните с думите си.
 • Числото 9 – Деветките са лидери. Те са отговорни, грижовни и готови да окажат помощ на всеки.

Какви знаци дават ангелите?

Ангелите винаги са готови да Ви помогнат в трудните моменти от живота. Те изпращат своите знаци, но за да ги разберете, Вие трябва да бъдете „отворени” за тях.

Насоките на ангелите могат да се проявят под формата на сън, усещане за побутване, прилив на вдъхновение или по друг начин.

Вашите духовни водачи могат да комуникират с Вас и чрез т. нар. ангелски числа, които се изписват върху часовника или телефона Ви, на номера на колата пред Вас или на билборда, покрай който минавате.

Ако обърнете внимание на тези съобщения и се доверите вътрешния си глас, може да разберете какво е тяхното значение.

Когато забележите определена последователност от числа, това означава, че Вашият ангел се опитва да привлече вниманието Ви.

Еднакви числа на часовника

Тази поредица от ангелски числа е символ на дома и семейството

Тази поредица от ангелски числа е символ на дома и семейството

Ако видите еднакви числа на екрана на компютъра, (телевизора, радиото) или на дисплея на своя телефон или часовник, не ги игнорирайте. Може би ангелите се опитват да Ви изпратят послание.

Ето какво означават комбинациите от еднакви цифри:

 • 111 – Единицата подсказва, че вървите в правилна посока и пътят, по който сте поели ще Ви отведе до успех. Ако видите числата 1.11 или 11.11 бъдете сигурни, че скоро ще успеете да разрешите, проблемите, които Ви притесняват.
 • 222 – Когато видите 2.22 или 22.22, обърнете внимание на хората, с които общувате. Може да срещнете сродна душа или приятел, който ще изиграе значителна роля в живота Ви. Тези числа Ви съветват още да потърсите баланс в отношенията си с околните.
 • 333 – Тройките символизират ума, душата и тялото. Появата на 3.33 Ви предупреждава да бъдете нащрек, защото може да излезете извън равновесие. Ако работите прекалено много, не забравяйте да отделяте време за сън и любими занимания.
 • 444 – Четворката символизира дома и семейството. Ако часовникът Ви показва 4.44 се пригответе за съдбовна среща с Вашата бъдеща половинка, с която ще създадете семейство.
 • 555 – Петицата символизира промяна в живота Ви, която ще настъпи в най-скоро време. (другите, а и тези същите числа, по-подробно разработени, ще ги намерите по-долу в текста.)

Ангелски молитви и лечение

Ангелските молитви допринасят за сбъдване на желанията

Ангелските молитви допринасят за сбъдване на желанията

За да се сбъднат Вашите желания и мечти, изключително ефикасни са ангелските молитви.

Помнете, че Вашият ангел винаги е на разположение и Ви помага, за да преодолеете препятствията по пътя си.

Ангелските молитви могат да бъдат насочени към разрешаване на най-различни проблеми. С тях се цели споделена любов, здраве, прогонване на болести, зачеване на бебе, привличане на нови приятели, намиране на нова работа, жилище и други.

Ангелските молитви са подробно описани в книгата на Дорийн Върчу – авторка, на която ще обърнем внимание в следващите редове.

Лечението с числа е цяла наука, при която с помощта на цифрови кодове успешно се разрешават здравословни проблеми.

Както вече споменахме всяко число носи своя енергия и вибрация, с чиято помощ може да бъде подобрено здравословното състояние.

Doreen Virtue (Дорийн Върчу)

и нейните книги

doreen virtue дорийн върчу

Дорийн Върчу (Doreen Virtue) е много по-популярна у нас, отколкото си представяме!

Дорийн Върчу е автор на редица книги, сред които изпъкват заглавията „Ангелски числа”, „Ангелска терапия”, „Архангели”, „Срещи с ангелите”, „Общуване с ангелите” и други.

Четивата са преведени на български език и могат да бъдат намерени на нашия пазар.

„Лечение с ангелите”

Това е заглавието на една от най-търсените книги на Дорийн Върчу. В нея ще откриете полезни съвети и методи, които ще Ви улеснят да се свържете и общувате правилно с Вашите ангели.

Това от своя страна ще доведе до множество положителни промени в личния и професионалния Ви живот.

„Архангели и извисени учители”

„Архангели и извисени учители” също е книга на Дорийн Върчу. В нея авторката подробно описва ролята на всеки от архангелите и помощта, която читателите могат да искат от тях.

Всеки архангел има силата да помага в определени ситуации, но трябва да бъде призован с правилните думи. Какви са те, може да разберете именно от тази книга.

„Ангелска терапия – гадателски карти”

Авторът на гадателските карти и ръководството към тях отново е Дорийн Върчу. В комплекта се съдържат 44 броя карти. Те имат отговор на всички въпроси, които Ви вълнуват и могат да Ви дадат правилна насока при предприемане на важни стъпки в живота.

Ръководството ще Ви бъде от полза при разчитане на посланията на картите.

Справочник „Ангелски числа”

Сигурно Ви се е случвало да получавате ангелски послания, посредством повтарящи се последователности от цифри.

Може да видите тези числа на регистрационните табели на автомобилите, на екрана на компютъра или телефона, като телефонни номера, на касови бележки и други.

Забелязвайки редовно повтарящи се цифри, Вие започвате да се питате какво ли означават те. С тях Вашият ангел-пазител се опитва да ви даде знак, за събитие (добро или лошо), което предстои да се случи.

Дорийн Върчу е автор на редица книги, в които помества всевъзможни комбинации от ангелски числа и тяхното значение.

Има още много други учени, занимаващи се със значението на числата и посланията, които носят те. Сега ще разгледаме някои от най-често срещаните ангелски числа.

Ангелски числа, съдържащи цифрата 1, 1111

ангелски числа няколко единици

Единиците са символ на самоувереност и безпогрешна интуиция

Номер 1 носи със себе си качествата на лидерство, самоувереност, инициатива, интуиция, ново начало.

Единицата се свързва и с мотивацията. Тя подсказва, че Вие сте създател на собствените си преживявания. Осланяйте се на Вашите чувства, мисли и вярвания.

Цифрата се свързва с новото начало, творчеството, творческия дух, упоритост, постижения.

1111 – Повтарящите се единици,

сигнализират за предстояща промяна в живота Ви.

Ако на дисплея на Вашия телефон забележите четири единици, обърнете внимание на мислите, които имате точно в този момент. Тези ангелски числа сигнализират за реализация на Вашите мисли и планове.

Поредността от единици е съобщение от Вашите ангели, които Ви насърчават да не се страхувате от осъществяване на намеренията си.

ангелски числа 1111Приемете 11:11 и като призив за ново събуждане! Това е шанс за вас да се погледнете внезапно отстрани, да се освободите от някой тягостен порок, който може да ви тикне в гроба, да направите нещо приятно за здравето си и… да чуете в духовния си интимитет великото „Стани и ходи“, което сте чули вече след първото си раждане между 0 и 3-годишна възраст. СТАНИ И ХОДИ! Сега!

Ангелските числа Ви насърчават да гледате към ново начало, да реализирате нови проекти, като подходите към тях с оптимизъм и увереност.

Еднакви цифри 22, 4444, повтарящи се числа.

повтарящи се числа

Всички повтарящи се числа носят знак за акцент, за подчертаване на важността на тяхното значение.

Вероятно много често погледът Ви попада на поредица от еднакви числа. С тях ангелите Ви изпращат своите послания, надявайки се да ги разчетете правилно.

Повтарящата се двойка символизира мир, дипломация, решителност, спокойствие, толерантност, търпение.

22 – Цифрата се свързва с емоции, баланс, хармония, адаптивност, стремеж към изпълнение на Вашите мечти и желания.

Ангелският номер се отнася до Вашата цел в живота. С тези цифри Вашият духовен водач Ви дава знак, че трябва да работите упорито, за да постигнете мечтите си.

Числото 22 е съобщение от Вашите ангели, че може да превърнете дори и най-смелите си желания в реалност.

Повтарящата се двойка има общо с баланса, смелостта и новите възможности. Посланието й е да запазите вярата си и да защитавате Вашите ценности и идеали.

4444 – Четворката се свързва със сигурност, самоконтрол, трудолюбие, честност, отговорност, висок морал.

Тази цифра въплъщава четирите елемента – въздух, огън, вода, земя, както и посоките на света.

Повтарящите се четворки показват, че ангелите са навсякъде около Вас. Те Ви предлагат своята подкрепа в стремежа Ви да получите възможност за нова работа.

Ако често забелязвате числото 4444 около Вас, трябва да знаете, че ангелите са на Ваша страна и са готови да Ви дарят с тяхната любов и помощ.

С нули, 000, 1010, 0202

ангелски числа нула

Ако често погледът Ви се спира върху числото нула – отдайте се на медитация

Числото нула изобразява безкрайност. С този знак ангелите искат да Ви уведомят, че трябва да отворите сърцето си и да се доверите на Вашата интуиция.

000 – Ако видите повтарящи се нули, най-вероятно Вашите духовни водачи Ви насърчават да се молите, да медитирате и да се постараете да промените живота си в положителна посока.

1010 – Тези ангелски числа показват, че е време за духовно пробуждане и просветление. Използвайте своя позитивизъм и оптимистична нагласа, за да привлечете късмета към себе си.

Ако често погледът Ви се спира върху тази комбинация от единици и нули, подгответе се за успехи във Вашите начинания.

0202 – Тази комбинация от цифри е потвърждение от ангелите, че сте се насочили в правилната посока и ще се справите успешно с начинанието си.

С единици – 10, 1313

10 – Това число носи енергията на цифрите 1 и 0. Свързва се с лидерство, увереност, независимост, творчески успехи, решителност, ново начало. Ангелското число 10 е послание, че трябва да последвате своята интуиция и да реализирате идеите си.

ангелски числа 1313

Не бива да забравяме, че ангелското число 1313 е съставено от две числа „13“ едно до друго. Подробности ТУК!

1313 – Числото се състои от вибрациите на 1 и 3, а повторението на числата засилва тяхната енергия. Вече споменахме символиката на единицата (увереност, лидерство, ново начало).

Тук е мястото да разгадаем и тройката. Това число се свързва с креативност, подпомага развитието на таланти и умения.

Ако често забелязвате тези ангелски числа в ежедневието си, бъдете уверени, че Вашите духовни водачи Ви дават сила. Те Ви мотивират и помагат за преодоляването на всяко препятствие, което се изпречи на пътя Ви.

С двойки – 222, 2323

ангелски числа с двойка

Двойката символизира хармония и вътрешен баланс

Двойката се свързва с баланс, хармония, дипломация, адаптивност. В следващите редове ще разгледаме някои от най-често срещаните комбинации с двойки.

222 – Утроената двойка има много мощна вибрация. Това число се свързва с нови благоприятни възможности и хармония в личния и професионалния живот. Показвайки Ви това число, Вашият ангел държи да Ви каже, че трябва да предприемате всяка стъпка в живота си с позитивизъм. По този начин положителните резултати ще настъпят бързо и неусетно.

2323 – В тази комбинация, трябва да се обърне внимание на цифрите 2 (баланс, уравновесеност, чувствителност) и 3 ( творчество, ентусиазъм, умения, талант). Тези ангелски числа се свързват с насочване на енергията Ви към себеизразяване. Възползвайте се от Вашите божествени дарби и таланти, за да сътворите нещо прекрасно и уникално, което ще бъде оценено от много хора.

Комбинации с тройки – 33, 232

33 – Удвоената тройка усилва влиянието на числото на креативността и таланта. Чрез този знак, ангелите се опитват да Ви насърчат и да Ви кажат, че всичко е възможно. Успешно ще осъществите важни проекти и ще успеете да се издигнете в кариерата.

232 – Ако често виждате комбинацията от тези три числа, трябва да знаете, че Вашите ангели искат да Ви предупредят да вложите цялото си усърдие и енергия в реализиране на плановете Ви. Не се страхувайте от провали, защото божествената сила е с Вас и Ви помага при вземането на важни житейски решения.

С четворки – 44, 104

Четворката се свързва със стабилност, достойнство, упорит труд, постигане на успех.

44 – Удвоената четворка увеличава енергията на числото. Ако често виждате 44, това е послание от Вашите ангели, че Ви подкрепят и насърчават да вървите по пътя, който сте избрали. Ангелите Ви обещават помощта си, за да получите работата, която желаете или да постигнете целите, към които се стремите.

Те знаят, че се трудите упорито, за да реализирате професионалните си планове и са готови за да окажат своята подкрепа.

104 – Числото 104 е съставено от енергията на числата 1, 0 и 4. В комбинация, тези ангелски числа обещават промяна, растеж, развитие. Ако често забелязвате 104, приемете, че Вашият духовен водач Ви изпраща послание за светло бъдеще. Очакват Ви успехи в бизнеса, финансови постъпления, постигане на Вашите стремежи и цели.

С петици – 15, 115, 155,

15 – Това число носи съобщение от Вашите ангели, че трябва да направите някои много съществени промени в живота си. Не се страхувайте да предприемете тази важна крачка, защото тя ще бъде благоприятна за Вас.

Освен това числото 15 Ви подтиква да проявите инициатива и упоритост при вземането на решения, които се отнасят до Вашия живот.

115 – Необходимо е да направите промяна в живота си. Доверете се на вашата интуиция и на ангелите, които са готови да Ви окажат подкрепа.

Гледайте на текущите промени в живота си с положителна нагласа и не пренебрегвайте гласа на сърцето си. Бъдете упорити и инициативни при вземането на решения, които се отнасят до собствено Ви бъдеще.

155 – Ако редовно погледът Ви попада върху тези цифри, то знайте, че е време да направите своя окончателен избор или да вземете Вашето решение. Ангелите Ви съобщават, че скоро в живота Ви ще настъпят положителни промени, ако обаче имате смелостта да се доверите на интуицията си.

Поемете отговорност за собствените си действия, заредете се с оптимизъм и съвсем скоро ще бъдете възнаградени с положителни реформи, които ще настъпят в живота Ви.

С шестици – 16, 166, 666

ангелски числа успех

Комбинацията от три шестици не е никак лоша

16 – Тази цифра предупреждава за материални проблеми, които може да избегнете само, ако се вслушате в интуицията си. Вашият ангел ще Ви помогне да преодолеете материалните затруднения, но и Вие трябва да положите известни усилия. Не губете надежда и се уповавайте на вярата във висшите сили.

166 – Носи послание за любов, дом, семейство, щастие. Това число е символ на спокойствие. Не се тревожете, защото каквото и да се случва, Вие ще намерите решения за всичките си проблеми. Ангелите Ви изпращат, позитивна енергия, хармония и баланс в семейните отношения. Отърсете се от всички притеснения. Предстои животът Ви да се промени в положителна насока. Ще реализирате отдавнашна семейна мечта – може би екскурзия, закупуване на имот или сватба.

666 – Така нареченото дяволско число, всъщност е изпълнено с положителна енергия. Утроената шестица е символ на милосърдие, честност, вяра, любов, състрадание, щедрост, дом, семейство.

Това число предвещава постигане на Вашите желания, свързани с дом, семейство и личен живот.

Освен това числото 666, означава, че Вашите мисли се движат хаотично. Прекалено много се тревожите за материалните си проблеми. По-скоро трябва да се концентрирате и върху духовните аспекти от живота. Притеснението и безпокойството са пречка за баланс, хармония и семейно щастие.

Със седмици – 17, 27, 777

ангелски числа промяна

Седмиците носят късмет и успехи

17 – В случай, че редовно забелязвате това число около себе си, трябва да знаете, че късметът е с Вас. Ангелите Ви насърчават да се вслушате във вътрешния си глас и да се насочите към реализация на Вашите идеи. Числото 17 се свързва и с ново начало в професионален план. Доверете се на собствените си умения и способности, за да се издигнете в кариерата.

27 – Вашият ангел Ви подкрепя в духовните Ви стремежи. Вярвайте в себе си и в невидимата сила, която е винаги с Вас. Числото 27 е послание за доверие, самоувереност и успех.

777 – Седмицата се свързва с развитие, духовно пробуждане, постигане на целите, късмет. Тези ангелски числа символизират време за промяна.

Ако редовно забелязвате присъствието на три седмици, се подгответе скоро да „оберете” плодовете на Вашия труд. Усилията, които сте полагали през последните години, ще бъдат възнаградени. Седмиците са много положителен знак и предвещават сбъдване на мечти.

С осмици – 18, 888, 1818

18 – Числото означава, че Вашият ангел Ви подкрепя и насърчава. Постарайте се да мислите положително и скоро ще постигнете успех в личния и професионалния живот. Ако планирате започването на нова работа или бизнес и често забелязвате числото 18 около себе си, не се колебайте – това е точният момент за реализация на плановете Ви.

888 – Осмицата символизира надежда, власт, успехи, пари. Често цифрата се свързва с богатство и постигане на финансови успехи. Утроената осмица има много голяма сила. Числото предизвестява финансово и материално изобилие, получаване на неочаквана награда и успехи в бизнеса.

1818 – Числото се свързва с добра преценка, решителност, упоритост. Вашият ангел Ви помага за постигане на целта, към която се стремите. Вярвайте в себе си и в собствените си способности и умения. Не се страхувайте да използвате Вашите таланти и дарби, защото те ще Ви помогнат за реализиране на мечтите Ви.

С деветки – 19, 99, 909

ангелски числа деветнадесет

Ангелските числа 1 и 9 символизират духовно пробуждане

19 – Тази ангелска комбинация Ви казва, че ангелите Ви обичат и се опитват да Ви помогнат в стремежа Ви към по-здравословен и духовно извисен живот. Освен тяхната намеса, обаче е необходимо да разчитате и на себе си. Положете усилия, за да се издигнете на по-високо духовно ниво.

99 – Девeтката се свързва с вътрешна сила, интуиция, мъдрост, духовно пробуждане. Удвоената деветка предупреждава, че е време някои страници от Вашия живот да бъдат затворени.

Предстои Ви светло бъдеще и нов начин на живот, който ще бъде много по-добър от досегашния. Не се страхувайте да започнете дните си начисто. Ангелите са с Вас и Ви подкрепят във всяко начинание.

909 – Комбинацията от тези ангелски числа носи мощен заряд, символ на новости в живота. 909 предвещава промяна в ежедневието Ви и реализиране на голяма Ваша мечта.

В обобщение можем да кажем, че разгледаните в тази статия ангелски числа, носят своето послание. Вие може да разчитате на тях като използвате и своята интуиция, за да разгадаете съобщението, което Вашият ангел Ви изпраща.

Нели Конуей и ангелски числа

Нели Конуей също има хубава теория за тълкуването на ангелски числа! Ние имаме два материала по темата и едно видео от предаването на знаменития Стойчо Керев:

 1. Нели Конуей: Ангелските числа ни носят скрити послания!
 2. Нели Конуей: Ангелите имат послание за българите!

А ето и самото видео с Нели. Гледано е над 50 000 пъти, така че ако сте го пропуснали, наваксайте бързо:

Предстои Справочникът с ангелски числа да бъде дописван и обогатяван с информация!

Ангелски числа: Основни послания според Дорийн Върчу (НАРЪЧНИК!)
4.1 (82.98%) 47 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

58 коментара по “Ангелски числа: Основни послания според Дорийн Върчу (НАРЪЧНИК!)

 1. Постоянно виждам числата 297;279 на регистрационните номера на автомобили,на телефонни номера и на етикета на една от дамските ми чанти.Какво е значението?

 2. Постъпих на работа на 22.02.2016г. в 22-ра бригада.Това някакъв знак ли е? В момента искам да напусна тази работа грешка ли ще бъде? Какво искат да ми покажат числата в моя случай.

 3. На Теодора Димова отговаря Виолета Станева, специалист по нумерология и психология:

  Числото 297 се опростява до простото число 9 (2+9+7=18=1+8=9). Девятката ви напомня за целта на вашия живот. То показва, че е дошло време да се завърши някаква фаза в живота или отношения – нещо, което вече не ви върши работа, а ви задържа излишно на по-ниско ниво. Не се бойте, че ще загубите, защото след подобна на пръв поглед загуба идват нови възможности и се отварят нови врати. Човек може да види новия път, само ако е приключил със стария.

  Предстои ви много работа, подгответе се за събития, които ще бъдат от градивно значение за бъдещето ви. Каквото и да се случва, знайте че няма нищо опасно и страшно, както винаги изглежда, когато се отваря нова глава в книгата на живота. Колкото по-бързо прилистите страницата, толкова по-бързо ще се придвижите напред към своето предназначение в това ви превъплащение.

  Числото 297, което виждате, трябва да ви радва – дава ви се щастието за духовни пътувания, неограничени от времето и пространството. Това е момент на осъзнаване. Ако отворите вътрешното си зрение, можете да видите кармичните си котви и да ги отработвате. Принципно това не е лесно, необходимо е да се пренастрои съзнанието да вижда истинския смисъл на събитията и случващото се с вас и около вас, да осъзнавате причините за тях.

  Числото 297 показва постепенно отваряне на вашите духовни канали и придобиване на енергия да преобразувате събитията. Знак е да въвеждате светлина във всички тъмни кътчета – мисли, чувства, усещания, отношения. С добро отношение ще очиствате пространството си и ще създавате по-добро място за вашата душа. Внимавайте в разговорите с другите хора, които не са готови да се обърнат към Светлината.

  Скритото значение на числото е, че трябва да контолирате своите мисли и емоции, иначе може да навредите на себе си и околните. Всяко „зло“ ще се връща като бумеранг към вас в най-неподходящия момент.

  297 е развържи възлите на своя ум, намери своя фокус и осъзнай, че „аз съм това, което съм“!

  Числото 279 се свежда и до 18 – 2+7+9=18. Единицата е символ на новото начало. Дава енергия и решителност за новия етап, който ви предстои. Осмицата е числото на кармата, както и символизира контрола, способността да се управляват събитията. 18 е директен знак от вашата душа, нейното осезаемо проявление. Вие се събуждате и започвате да възприемате през „очите“ на душата си – нейните органи на чувствата. Знайте, че вашата душа е вечна и мъдра, тя е преминавала от едно тяло в друго.

  Число 279 показва, че започвате да променяте своите вибрационни характеристики. В момента имате възможност за духовно израстване и за осъзнаване на кармата – връзките, които сте създали в настоящия ви свят между събития и отношения, които сте длъжни да отработите. Когато ги отработите, ще бъдете способна да се преместите в друг материален свят от друга реалност. По принцип душата има воля, която е ограничена от обстоятелствата и създадените и неприключени връзки с хора и събития.

  Скритото значение на 279 носи и величината време. Събитията се разполагат във времето и са достатъчно продължителни, за да можете да ги осъзнаете и да разберете защо са се проявили във вашия живот. Когато стигнете до истината за тях, у вас ще се разгори пламък, който ще очисти всичко досега и ще ви постави пред ново поле, на което можете да пишете нова история.

 4. На Росица Стефанова отговаря Виолета Станева, семейна консултация и нумерология:

  Числото 2 носи вибрацията на баланса, дипломатичността, съчетани с чувствителност и интуиция. Енергията й е любяща и хармонична. Числото отразява търпимостта, търпението, способността да се понася, уважението един към друг, баланса на ин и ян.

  Последователността 22 ви призовава да не губите вяра, довериеи устойчивост във времето, когато вашите желания започват да се проявяват във вашия живот. Дори това изобщо да не е видимо, то в даден бъдещ момент ще започне да се оформя и ще видите смисъла му. Но преди това търпението е необходимост, съпроводено с пълната увереност, че каквото се случва – то е за ваше добро, както и за благото на останалите хора, замесени в ситуацията.

  Същността на числото 22 е неограничен потенциал във всички области. То е сигнал за нови възможности и знак, че трябва да устоите в моментния хаос, запазвайки вярата си и своята собствена истина.

  Съчетанието 222 ни уверава, че всичко се развива за добро, но в дългосрочна перспектива. Не се предавате и не губете енергията си в отрицание и негативни състояние. 222 казва, че действате в правилна посока и че в даден момент ще видите, че всичко се подрежда според желанията ви.
  Последователноста от 2222 още един път ви уверява, че посетите по-рано семена вече тръгват да се превръщат в реалност. Вашата работа е да задържате мислите си в позитивна насока, защото безпокойството ще удължава срока и ще отдалечава момента на подреждане на ситуацията.

  Освен четирите двойки в датата и двете двойки в номера на бригадата, още четири са скрити в годината – 16=2+2+2+2. Моментът е труден, изглежда на моменти непоносим и безнадежден, но в него се съдържа „ядката“ на бъдещия успех – стига да успеете да се задържите в положително вибрационно състояние и да не се поддавате на неуредиците от ежедневието.

  Обърнете внимание дали продължавате да се натъквате на съчетания от две, три или четири цифри 2 – примерно на циферблата на часовника, номера на коли, сметки и прочее. Ако се случва, знаците идват от ангелите, за да подкрепят увереността ви и да ви окуражават.

  Числото 2222 по метода на опростяването се свежда до 8 – числото на кармата, баланса на причината и следствието, принципът „каквото посееш, това и ще пожънеш“. То показва, че моментът, през който преминавате, ви се дава, за да отработите свои проблеми – в поведението или начина на мислене.

  Числото 22 обаче не е еднозначно. То носи и две „отрицателни“ тенденции. Първо, показва излишна подозрителност – вие се отнасяте към случващото се, към околния свят с недоверие. Общувате от позицията на мнителността. Препоръката е да развивате позитивно мислене, за да дадете възможност на Вселената да реализира плановете си за вас. На второ място числото сочи неувереност. Събитията в живота ви разклащат вашите устои, самооценката ви и дори са в състояние да ви изкарат извън строя. Вие сте под пресата на страха, че грешите или ще извършите грешка. Това състояние не ви позволява да се развивате и да вземате правилни решения.

  По-точен анализ за конкретния случай може да се направи, ако датата на започване на работа се разгледа на фона на рождената ви дата и числото на годината, в която се намирате.

 5. Всеки ден на монитора на компютъра виждам повтарящи числа.Постоянно.А комбинациите са винаги различни.
  11:22
  13:13
  15:15
  18:18
  11:11
  10:10
  17:17
  и така постоянно…

 6. При медитация, преди няколко дни ,се появиха числата 6 ,след това 8.Днес,пак при медитация,беше по интересно :първо се появи 10,малко след това 1+19.В процес на промяна съм и това ,за което ви пиша силно ме вълнува.

 7. Здравейте.От около два месеца,насам постоянно виждам числата 1,2,3,4 в различни комбинации.Например-13:24;12:43 и други.
  Бихте ли ми помогнали,не разбирам какво искат да ми кажат?

 8. Забравих да добавя,тези числа ги виждам на телефона си,на номера на коли,на компютъра.

 9. Много често ми се случва да виждам повтарящи числа на телефона си-като-2222,7777 и незнам какво означава това.

 10. Здравейте, забелязах, че през един период от време, два- три месеца, за около седмица- две постоянно виждам 11:11 и 14:44. Ако може да ми кажете, какво би могло да означава тази повтаряемост. Благодаря.

 11. Mnogo chesto zasicham chasovnika si na 11.11 . Osobeno naposledak mnogo zachesti . Da ne kaja vseki den !!! Sas sigurnost neshto ZNACHI !!! NO KAKVOOO……

 12. Здравейте Казвам се Андон Димитров, и искам да ви споделя моите числа от Ангелите, може би вече от около две години числата от Ангелите които ми се дават, са непрекъснато, като ги виждам къде ли не дигитални часовници, номера на автомобили реклами видео игри плеъри мобилни телефони, на филми и т.н. По-интересното нещо, което ми се случи една седмица преди да навърша 33 Христовата възраст, на левият ми карак на палеца излезе един много добре изразен голям кръст…!!! По интересното, е че през 2010.год. на така прекрасното място в България Кръстова гора, се случи нещо Свише, горе на Свещеният Кръст Бог ми дари нещо прекрасно, а именно Небесен покой, това не може да се опише, а само да се изживее…!!! Бог съществува, и съществува и е по-реалне от всичко в нашият временен живот…!!! А любовтта Божия е най-голямата и великата, която съществува във Вселената…!!! АМИН АМИН АМИН….!!!

 13. Здравейте, събудих се през нощта и поглеждайки телефона си за да видя часа, който беше 02:22. Искам да отбележа, че принципно не се пробуждам вечер. Благодаря.

 14. Последните два дни видях няколко повтарящи се числа на часовника- 12:12, 14:14,19:19 Благодаря за отговора,ще го очаквам на мейла !

 15. Забелязвам на няколко пъти на телефона си 22:22 часа.А сега два 17:17
  пъти

 16. Здравейте от близо месец виждам числото 74 , явява ми се навсякъде , когато погледна към телефона , на регистрационните номера на колите , табели , номера на къщи даже и на лотарийния билет, моля да ми разясните 🙂

 17. Здравей те последно време виждам постоянно 4444 и 000 но най вече ги виждам като комбинация 04 или 40 и комбинацията 1010 01 виждам ги навсякъде около мен моля ви разтълкувай те ми ги благодаря

 18. Здравейте! Тази вечер се чудех дали предстоящото лечение ще ми помогне. Погледнах часовника, показваше 23:55 часа и двете стрелки бяха върху цифрата 11. Дали това не са ангелски числа и това не е отговор на въпроса ми? Ще очаквам вашия отговор на мейла ми, благодаря!

 19. Здравейте, през последните две седмици виждам постоянно повтарящи се цифри, на монитора на компютъра, часовника на телевизора.Случва се ми се поне по 3-4 пъти на ден.Най-честите числа които виждам са 11:11 ; 1:10; 1:11; 00:00; 11:01; 21:21; 2:22.
  В момента се опитвам да осъществя едно мое желания свързано с моите ръчно изработени творения и ми се иска това да са знаци от Ангелите, че съм на прав и успешен път.Прекрасна 2017 г.!

 20. Здравейте всеки път когато погледна часа виждам последователни числа ,като например 08:08 ;07:07;22:22 и т.н. , можете ли да ми обясните тези числа какво по точно означават

 21. здравейте виЖдам постоянно 10 навсякъде по всяко време и 40 пак моляяисе разтълкувай те го благодаря

 22. Здравейте от близо един месец откакто се разделих с приятиля си виждам на телефона си еднакви числа.11:11,15:15,19:19,22:22.какво ще означава това?

 23. Здравейте,всеки ден чакам метрото 7 минути.Всеки ден незнависимо колко пъти се качвам на него то идва след 7 минути..Така е от около седмица.. 🙂 🙂 Седмицата какво значи..А постоянно срещам еднакви числа ..В някои дни случвам почти всички комбинаци..11.11,12.12,13.13 и така до вечерта..Искам да кажа че не си гледам часовника през минута…Наскоро заредих газ за 15.15 стотинки 15 литра в 15.15 часа.. 🙂 Също така наскоро ме попитаха..Познай колко е часа,цял ден не бях поглеждала часовника.Казах 15 часа..Беше 15.15 ..В някои моменти мисля че ще се побъркам постоянно ме преследват числата 🙂

 24. Здравейте!
  От години в живота ми присъстват еднаквите числа. Чувствах се нелепо и объркана докато не прочетох книгата на Д.Върчу.
  Моят въпрос е какво означават „огледалните“ поредици – напр. 13-31,23-32 и т. н.
  При мен най-повтарящите се числа са 21-12 и 12-21. Върчу препоръчва да се разглеждат числата поотделно, но това многогодишно повтаряне на точно тези комбинации ме притеснява. Има ли друго тълкуване освен това на Дорийн Върчу?

 25. Здравейте,
  Как се тълкуват числата 5454 ,3838,5151,5555-има тълкувание за три петици,има ли разлика в търуванието когато са четири?

 26. Здравейте .през последните 5 месеца постоян виждам еднакви числа на телефонния ми екран на часовника и на телевизора числата са 0000′ 1010′ 1441 2020 ‘2212 ‘2222 23’23 ,9898 въпроса ми е имат ли някъкво определено значение

 27. Здравейте, в последната седмица много често започнах да виждам на телефона си следните еднакви числа. Помислих си, че не е случайно и се поинтересувах – така попаднах на сайта Ви. Числата, които запомних са: 11.11; 23.23; 17.17; 21.21, а днес видях 11.55.
  Сигурна съм, че имат някакво значение, но какво?

  Нина

 28. Здравейте,
  Казвам се Нели и много обичам ангелите и всичко свързано стях. През 2016 година бях бременна с дъщеря ми и числото 7 ме преследваше навсякъде. Много исках да разбера какво означава това и започнах да „ровя“ из интернет, докато най-накрая разбрах, че точно седем са архангелите, стоящи пред престола на Господ. Бих желала да разбера дали всички те са били с мен тогава, тъй като бременността ми не протече гладко или точно определен от тях е бил с мен. Също не ми е станало ясно до ден днешен какво всъщност са се опитали да ми покажат с числото 7. Като се замисля доста често се появяват билона телефона или някъде другаде 11.11, 12.12. Много искам да осъществя контакт с архангелите и с моя ангел пазител. Правих опити с медитация и други подобни, но някъде прочтох, че колкото по-силен ставаш (по-светъл), колкото по-голяма е аурата ти, толкова по-голям магнит си за мрачните същества и сили, от които изпитвам панически страх. Именно той – страхът е причината, поради която не мога да се отпусна и да постигна нещо, а в същото време душата ми желае контакт с архангелите ит все сърце. В днешно време не мога да се доверя на хората, занимаващи се с тези светли неща, тъй като е всеизвестно колко шарлатани има. А имам нужда от помощ, зада превъзмогна страха си и с тези числа, на които попадам знам, че получавам знак за това че са с мен, но не разбирам значението и посланието, което искат да ми отправят. Та бих се радвала, ако можете да ме посъветвате нещо.
  Благодаря за вниманието!

 29. Постоянно ми се случва,когато случайно погледна часовника на телефона или компютъра си,да виждам числа на времето като 13:13,22:22,23:23,15:15,но от скоро почнах да виждам и такива от поредицата на 5:55,3:33,1:11…?

 30. Ежедневно, по няколко пъти на ден ми се случва да виждам повтарящи се числа дисплея на телефона си- 14:14, 11:55; 12:12, 22:44, 23:23, 01:01, 10:10 – тези са само от последното денонощие. Реших да ги запиша 🙂

 31. Изчислих си ЕГН-то, 3 не отговаря нито на характера ми, нито на целта в живота…

 32. Здравейте ,често ми се случва да виждам повтарящисе числа .11:11 ,22:22,20:20 …от няколко ни са предимно двойки 222 ,2202 и т.н

 33. Здравейте! А аз от доста време виждам постоянно цифрата 6, а от скоро и 1:11, 11:11. :))

 34. Здравейте
  Казвам се Елена и искам да споделя с Вас нещо интересно, което ми се случи на 12.08.2017, т.е. вчера слд обяд. Направих и снимки на видяното но незнам как да ги изпратя.
  Както знаете вчера беше доста горещ ден. След обед лежах на дивана и гледах телевизия. Щорите на прозореца над мен са спуснати заради слънцето. Усетих, че нещо ме накара да преместя погледа си на тавана. Там имаше фигура на животно от рода елен или лос, навел глава надолу. Коментирахме с мъжът какво ли може да означава това, но реших, че е игра на слънчев лъч влизащ през щорите.
  Минути след като фигурата се скри, се появиха римски цифри и латински букви: I, II, IX, l, b и рисунка на човешка глава. Бяха изписани криволичещо, а буквата също имаше в долната част също очертанието на лице. Това ми се стори много странно и го снимах. Появи се отново очертанието на животното но над вратата на стаята.
  Такива подобни знаци и фигури съм виждала и друг път, но никога до вчера не съм се замисляла за значението им.
  Ако искате ще опитам да изпратя и снимките. Дано да ми помогнете за разгадаването им.
  Благодаря Ви.

 35. Здравейте, ежедневно ми се случва да попадам на еднакви цифри на дисплея на часовника. Първоначално не обръщах внимание, но след известно време почуствах все едно някой иска да микаже нещо и се разрових за иформация и попаднах на тази статия. Моля ви запомощ да разтълкувам числата -те не се повтарят, но постоянно попадам на тях(21:21;20:20;17:17;10:10;13:13;18:18;19:19;12:12; и т.н)Благодаря предварително.

 36. От около 2 години срещам навсякъде числста 47,74…на номера на коли,сънувала съм ги,по филми,когато погледна часа почти винаги е и 47,чувам ги навсякъде и все по-често..какео може да значат?

 37. Темата е интересна и обширна. Благодаря за информацията, поднесена по много достъпен начин.
  Само искам да обърна внимание на това, че ЕГН, т.е т.нар. Единен Граждански Номер, НЕ Е РОЖДЕННАТА ДАТА.
  Тя влиза в ЕГН-то на всеки, но към нея има добавенои още 4 числа, и по този начин ЕГН-то става УНИКАЛЕН КОД
  за всеки.
  Успех!

 38. Здравейте!От доста време виждам повтарящи се числа или стрелките на часовника една върху друга.Понякога все едно че някой ме кара да погледна часовника! От много години ми се случва да ми дадат дефектна чаша,чиния,паница и т.н.Ако чашата не е счупена поне ще е крива или ще има някакъв друг дефект.Някои не вярват,но приятелите ми го знаят.Ще се радвам,ако някой ми каже,за какво става въпрос!Ето и профила ми във Фейсбук–https://www.facebook.com/belchev2

 39. Зравейте! Напоследък виждам навсякъде 11:09.. това е и рожденната ми дата, но какво значи? Просължава от миналата година, но нопоследък е всеки ден.

 40. Zdr.ot nyakolko meseca nasam vijdam povtaryashti se cisla zapocnah da se zamislyam kakvo znacat I zashto se slucva na men .V posledstvie razbrah,ce sa Angelski cisla sled kato reshih da vida dali ima neshto za tyah v internet.Zapocnah da vijdam pirvo edinicite ,2222,1010,2020,1818,2121,2323,1717,333;444;555 I dr.nese mina mnogo I s jenami se razdelihme prosto reshila da si trigne s cel.da svarshi neshto za da bidem uj po dobre I sled vreme da bidem otnovo zaedno,toest neme zaryazvala .Prejivyah go tragicno ,no poneje mnogo ya obicam I I dadoh vreme.Sega I sega prodaljavam da gi vijdam tiya cisla neznam kakvo da pravq ,razbrah samo ce tryabva da otpravqm molitvi I bes tova se molq vsicko da e nared s men I moyta I otnovo da bidem zaedno.Vie kakiv savet bihte mi dali nyamam nikva druga informaciya .

 41. Здравейте, казвам се Евгений Петров и от 6 месеца живея в Малта. Роден съм на 05.09.1987г. и напоследък през последните два месеца непрекъснато погледа ми бива привлечен от цифрите 5 и 9. Виждам ги навсякъде – в регистрации на коли, по стълбове и лампи, въобще не минава ден без погледа ми да бъде привлечен към тях поне два три пъти. В някой от случаите са комбинирани с цифрата 1. Напр. 159.
  Моля ви…не издържам. 🙂 знам, че е нещо хубаво, но немога да го разтълкувам. Помогнете ми. Четох и за ЕГН-то. Моето е 8709056464.
  Предварително отправям Неземни благодарности към Вас за отговора, който ще получа. Благодаря

 42. Здравейте искам да попитам нещо,като гледам повечето коментари кои какво е
  видял през нощта или когато е гледал часовника си,съвсем случайно,добре искам да попитам какво означава постоянно да виждам 111,222,1111,666,777
  където и да се обърна,дали било на часовника или било навън на някоя кола,
  номер на някои дом където минавам,всеки ден постоянно особено 777 и 444,а
  на скоро започнах да виждам и 888 в повечето случай е и четворна цифра,не
  е просто случайност просто ми се набива в очите без да мисля да ги виждам,
  какво означава това някой можели да ми каже,изчетох всичко,дори мога да кажа че вече знам цялата статия на изуст моля кажете ми,просто ми е интересно.

 43. Здравейте, от няколко дни погледа ми се спира на час 22.22.. Какво би означавало..

 44. От няколко дни виждам часовника 22.22 Моля за коментар!!

 45. Здравейте,снощи сънувах числото 137 на сграда на къща като номер на съответната къща имам усещането че това е послание но не бмога да го разгадая .благодаря

 46. Здравейте , тази нощ сънувах ,че 801.00 лв. са ми преведени по сметка. Какво би означавало .
  Благодаря Ви предварително .

 47. Zdraveite, mnogo chesto vijdam chislata 11:11 I 5:55.Bix iskala da znam kakvo oznachavat.Blagodarq za otgovora

 48. И аз имам доста такива случаи и не знам отговора

 49. От известно време попадам на цифрата 66 в номерата на колите. Имам чувството че номера на всяка кола съдържа цифрата 66. Дори сестра ми си купи кола чиито номер съдържа 66. Какво означава 66? Благодаря ви за отговора.

 50. През 2015,в първите дни сънувах странен сън :човек стоящ на връх на планина с разперени ръце, отлявата му страна ясно се виждаха три седмици в оранжево -червено,като че ли искряха, вибрираха!МНОГО бих искала да схвана посланието!

 51. Здравейте, много съм любопитна защо без причина често се събуждам в 1:30 или в 3:34ч или бодувам до 3ч Защо числото 17 ме преследва ежедневно И какво означават за мен 8888,9999,
  0001,0004 и 777

 52. Здравейте, от 4 месеца непрекаснато виждам повтарящи се числа на телефона; 12 12 ,1515 1717 1919, 2323 и разни други вариации как и какво тря ва да разбирам от тези знаци .Насочете ме.БЛагодаря!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *