Вашата зодия показва какъв амулет да носите! (2 част)

Амулет за повече късмет и успех според зодията може да ви донесе спокойствие и правилни решения.

Амулетите подходящи за останалите шест зодиакални знака.
Везните са тази зодия, която има нужда от сърце – символ на жизнените сили, неограничените възможности и неугасващия стремеж към успеха, за свой амулет. Формата може да е брошка или медальон, като няма значение от какъв материал е направен.

амулет раковина

Амулет раковина помага на Рибите

Скорпионите да носят жаба. Символ е на разума и плодородието, на промяната. Фигурката на жаба трябва да е от зелено стъкло или малахит.
Бръмбърът ще донесе на Стрелците вярност и дълголетие, сили и вяра в себе си. Фигурка с формата на бръмбър носете винаги в себе си, ако сте зодия Стрелец.
Козирогът, този мъдър зодиакален знак, има за свой амулет костенурката. Когато уравновесеният и силен Козирог усети липса на сили енергия, трябва да вземе в ръка фигурката си на костенурка.
Ангелът е амулетът, който носи късмет на Водолея. Подходящ материал са порцеланът и стъклото.
Нежните и чувствени Риби, покровителите на безбрежното море, трябва да държат винаги близо до себе си раковина. Те са неизменно свързани с морето и тайната сила на раковината ги зарежда с енергия и сила. Тя подчертава невероятното очарование на Рибите и ги пази от клевети.
За да може наистина да има ефект от вашият амулет според зодията, трябва да вярвате в неговата сила и да му позволите да ви помогне и защити.

Ралица Илиева

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Вашата зодия показва какъв амулет да носите! (2 част)
Гласувайте за статията

Вижте и тези статии по темата:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *