Александра Арабаджиева стана майка!

Александра Арабаджиева стана майка: днес тя роди чаровната си дъщеричка в столичния „Майчин дом”.

Бебокът ще носи името Анабел Стайко Стайкова. Мъникът тежи 2.9 кг и има „височина” 49 сантиметра. Според светските издания, които вече разгласиха новината, младата майка и детето са добре, а таткото е изключително щастлив.

Новоизпечените родителиса деца на две от най-богатите български фамилии. Александра е дъщеря на крупния хотелиер Ветко Арабаджиев. Стайко е син на алкохолния бос Миньо Стайков.

Алекс не се притесняваше да се показва неглиже и наедряла малко преди да роди

Сродяването на двете семейства бе надълго и нашироко коментирано, а сватбата на Александра и Стайко се превърна в едно от големите светски събития на 2011 година, припомня BLife.

Малката Анабел е желано внуче от двете фамилии и орисниците отсега й предричат живот на принцеса. Разбира се – истински късмет е да се родиш в дантелени пелени. По стечение на обстоятелствата мъникът иде на бял свят под знака на Телеца, което е директна отпратка към материално осигуреното битие и безметежно детство. И как иначе, при такова потекло! Може надълго и нашироко да се коментира какъв характер и какво бъдеще кодират звездите в бъдещия живот на детето, но най-важното без съмнение е то да бъде обградено с обич и внимание. Бабите и дядовците вече се стягали да отпразнуват събитието с приятели и нямат търпение да посрещнат внучето вкъщи.

http://youtu.be/yI-oU5O3LzM

Александра Арабаджиева стана майка!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *