Шокиращи разкрития за зодия ЛЪВ

Странностите на зодия Лъв

Всяка една зодия има своите особености, но друга такава като зодия Лъв може би няма. Това е зодия, която може да ви удиви с противоречивите си сигнали, които изпращат нейните представители, но истината е, че добрата душа е в същността на родените под знак Лъв.

Тяхното най-голямо желание е да бъдат център на внимание и околните да ги слушат и изпълняват заръките им. Името на тази зодия не е случайно. Царят на джунглата е и цар на зодиите. Изключително самочувствие и чувство за достойнство и чест са отличителни черти на тази интересна зодия. Много важно за представителите на Лъва е да бъдат герои в очите на другите и те да им се възхищават на това, което правят.

Зодия Лъв удивява всички

Зодия Лъв удивява всички

Властолюбието е заложено в зодия Лъв. За него славата и признанието са много повече от парите. Често родените в този знак харчат прекалено много, защото обичат да бъдат забелязвани и да живеят охолно, даже и да нямат винаги средствата за това. Лъвът е предприемчив, но и същевременно за най-лошата му черта се определя неговият егоизъм, породен от егоцентризма му. Високото му самочувствие го кара да мисли, че няма друго мнение, освен неговото. Именно затова съвместното съжителство на мъж и жена от тази зодия е изключително трудно и непрепоръчително, защото до консенсус не може да се стигне никога. Сред добрите партньори за Лъва са останалите зодии от знака Огън – Овен и Стрелец, както Рак и Везни също. С Телец и Водолей обаче може да си има проблеми.

Има известни различия между родените през юли и тези през август. До известна степен вторите са малко по-силен характер, но пък за сметка на това егоизмът при тях е на малко по-високо ниво. Всички от зодия Лъв обаче носят доброта в душата си. Разбира се, зависи и от възпитанието дали ще я развият, но в тях го има заложено доброто. Проблемът е, че много често остават неразбрани заради стремежа си винаги да са номер едно и да контролират всичко.

Шокиращи разкрития за зодия ЛЪВ
4.2 (84%) 5 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

14 коментара по “Шокиращи разкрития за зодия ЛЪВ

  1. да,това сме ние лъвовете,номер 1. навсякъде първи и се гордеем с това.СМЕЛО НАПРЕД ЛЪВЧЕТА ГОРДИ.

  2. Не разбирам кое е толкова шокиращо в случая.

  3. Приемам Лъв за приятел,но за съпруг – никога.

  4. Всичко е вярно….Имам "удоволствието" да живея с лъв….

  5. ….и за приятел не го приемам….не си пасвам с тази зодия

  6. ,,ПРЕДПО4ИТАМЕ ВНИМАНИЕ НЕ ПАРИТЕ,, 4Е КАКВО ПО ВЪЗВИШЕНО ОТ ТОВА?ПРИ ЛЪВА НЕ СЕ НАЛАГА ЕГОИЗЪМ….ПРОСТО НЯМА ПРИ4ИНА….ТОЙ Е МНОГО ПО ДОВОЛЕН ДА ,,ХАР4И,,ЗА БЛИЗКИТЕ СИ….КАЗВАМ ГО НЕ ЗАЩОТО СЪМ ЛЪВ…..А,ЗАЩОТО ИМАМ ПРИ4ИНА И УДОВОЛСТВИЕ ДА ПОЗНАВАМ ТАЗИ ЗОДИЯ ОТ ВСИ4КИТЕ И СТРАНИ И ЪГЛИ….

  7. Da tochno taka e! As sym lyv i v semeistvoto si imam oshte dvama lyvove.Nie sme gordi,direktni i dobri,no nastypish li ni stava strashno za teb.Lichno as mrazia dvylichieto i lizemerieto.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *