Непубликувано предсказание на Учителя Петър Дънов за България (ВИДЕО)

Учителят Петър Дънов предсказал кръв по софийските улици преди 76 години

Всички  се вълнуваме от бъдещето. Какво ще ни донесе то.

ВАЖНО: Вижте още по темата ТУК: Предсказания и мисли на Петър Дънов (УВОД в Учението му за начинаещи)!

Има една сентенция, че всеки човек може да бъде архитект на собствената си съдба.  Но не винаги развоят на събитията зависи от нас самите, дори и да полагаме огромни усилия едно или друго нещо да се случи.

Когато има намеса на външни сили като политическа обстановка, социални проблеми, природни катаклизми и други форсмажорни обстоятелства, много от нашите планове се променят, мечтите ни не могат да се сбъднат по начина, по който искаме.

Но има събития, които са предначертани много по-рано.

Едно такова значимо явление в човешката история е раждането на Иисус Христос. За него са говорели древните  пророци от Стария завет.

Ирод започва да избива всички малки момченца родени горе-долу по времето на Младенеца, за да предотврати пророчествата да се сбъднат, защото новият Цар, който ще дойде, ще властва над целия свят, а Ирод се притеснявал да не му отнемат короната.

Независимо от това зверско престъпление (на 29 декември БПЦ почита паметта на 14 000 младенци, избити във Витлеем от Ирод), пророчеството се сбъдва и Христос извършва мисията, за която Господ го е изпратил на Земята.

danov-petar

Учителят Петър Дънов предсказа събития за нашето настояще.

Емблематичният Петър Дънов е бил голям оратор и вдъхновител, който  е предал на цялото човечество изключително важно знание, затова в чужбина го ценят много, а в България има хора, които не са чували за него или пък го унижават и отричат.

Именно Учителят Петър Дънов призовава да се живее в хармония с Вселената и научи всички негови последователи на танца паневритмия.

Преди 76 години в софийската преса са появява пророчество, направено от Учителя Петър Дънов, който предсказва какво ще се случи през близкото бъдеще, твърдят от ПИК.

Прочетете пророчеството на Учителя Петър Дънов и решете дали е актуално или не.

danov-2014

Това предсказа Учителят Петър Дънов

 

 

 

 

сподели бутон

Непубликувано предсказание на Учителя Петър Дънов за България (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Непубликувано предсказание на Учителя Петър Дънов за България (ВИДЕО)

  1. България няма нормални и честни личности! Всичко живо краде и мисли единствено само за гъза си! Нищо случайно няма със случващото се през последните 25 г. в тази държава!

  2. Абсолютно сме съгласни с вас, Асен Алеков! Петър Дънов отдавна в своите предсказания е казал, че ще ни се случи цялата тази гадост, която ни спохожда!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *