Световни конспирации! САЩ предизвикват всяко земетресение по света!?

Америка контролира целия свят чрез една строго секретна програма и използването на ХААРП – тайнственото йоносферно оръжие и предизвиква всяко земетресение

Земетресение

САЩ предизвикват всяко земетресение по света

През последните няколко дни ставаме свидетели на силно изразена сеизмологична дейност у нас – земетресение след земетресение разтрисат територията на България, както и целия свят. Но естествени ли са тези процеси? Напоследък много често се заговори за една строго секретна програма, прилагана от САЩ, която се основава на използването на ХААРП – тайнственото йоносферно оръжие. Известните факти за ХААРП, (от англ. eзик HAARP е абревиатура на High Frequency Active Auroral), посочват, че този проект е насочен предимно към изучаване на атмосферни явления чрез прилагането на аврорални методи на високочестотни проучвания.

През последните месеци се заговори активно, че именно чрез това секретно йоносферно оръжие САЩ участват в най-голямата световна конспирация за последните години. С негова помощ те контролират всяка една стихия по света, всяко земетресение или цунами, буря или урагани. Тази сензационна новина бе оповестена от д-р Боян Митракиев, бивш служител към отдел „Сеизмология” към Националния институт по геофизика, геодезия и география към БАН, цитиран от Разкрития.

Д-р Боян Митракиев посочи, че всяко мощно земетресение, с магнитуд надхвърлящ 8 по цялото земно кълбо, е било предизвикано от Америка в изпълнение на мистериозен план и преследване на користни цели. Проектът ХААРП далеч не е използван само за научни цели, смята сеизмологът. Отдавна САЩ влага много сили, средства и енергия в постигането на глобалната си цел – управление на света.

Програмата ХААРП е базирана в Аляска. Тяхната основна и официална цел е генерирането на нискочестотни радиовълни, като използва супермодерна и секретна технология. Д-р Митракиев е категоричен, че Америка е открила мистериозен начин да използва тайнственото оръжие ХААРП, за да подчини всяка една природна стихия. По напълно изкуствен път САЩ може да предизвика земетресение, буря, тайфун или цунами, както и тези стихии да бъдат насочени към нужната им дестинация.

Д-р Боян Митракиев допълва, че е възможно земетресение с мощност над 8,8 или 9 да бъде предизвикано от човешкия ум и ръка. Въпреки че за обикновените хора това вероятно звучи като фантастичен филм или художествена измислица. Но действието на ХААРП има реално научно обяснение. Всъщност неговото действие представлява изключително силно бомбардиране на ниво йоносфера, чрез това аврорално оръжие ще се изстреля със сила над 1 млрд. вата, заряд, който може да предизвика истински природен катаклизъм или катастрофа. Подобно земетресение като това в Чили или ужасът в Таити са все стихии, които са причинени от Америка и от използването на ХААРП, твърди д-р Митракиев.

сподели бутон

Световни конспирации! САЩ предизвикват всяко земетресение по света!?
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Световни конспирации! САЩ предизвикват всяко земетресение по света!?

  1. Интересно, защо такива научни светила се разприказват само след като преминат в пенсия…

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *