Пчелите у нас измират, а Ванга ни предупреждаваше…!

Пчеларите у нас смятат, че сценарият за който Ванга предупреждаваше, наближава

Напоследък у нас измират масово пчелите, но държавата нехае.

Пророчицата още приживе бе казала, че изчезнат ли пчелите – тези „ангелски твари“, следващите, които ще изчезнат са хората.

Пчеларите у нас могат само с тревога да констатират, че пчелите у нас измират. Броят на пчелните семейства катастрофално намалява, но държавата бездейства, недоволстват водещи специалисти в бранша. В момента във Варна се провежда традиционният фестивал на меда и пчеларите се опитват да привлекат внимание към проблема.

Гибелта на пчелите се дължи не само на болестите, смята пчеларят Янчо Янчев от Ямбол, в интервю за БНР. Положението ще стане още по-трагично, защото арендаторите на земеделски земи използват безконтролно пестициди и никой държавен орган не се намесва, за да прекрати порочната практика.

Ванга ни предупреждаваше за пчелите

Ванга ни предупреждаваше за пчелите

Пчелите изчезват и не само у нас. Ситуацията става неконтролируема, особено в последните години. В големите страни, където масово се използват хербициди и се сеят генно модифицирани земеделски култури, хората с безпокойство забелязват, че насекомите  изчезват  безследно.

Сякаш те отказват да сътрудничат на хората и както смятат водещи екстрасенси, пчелите се преселват в паралелна вселена. От няколко години насам, китайците опрашват посевите си на ръка.

Това е последица от проблема с измирането на пчелите. В миналото там се извърши избиване на врабците по заповед на комунистическия режим и имаше също лоши последици за земеделските посеви.

Сценарият за който Ванга предупреждаваше, е близо

Сценарият за който Ванга предупреждаваше, е близо

Промяната на климата е факт и малките крилати труженици, които са съвременници на динозаврите, не успяват да се приспособят.

Появяват се болести, непознати досега и цели пчелни семейства умират тайнствено. Дали не се сбъдват пророческите думи на Баба Ванга, изречени преди повече от 30 години. Тя заръча да пазим трудолюбивите насекоми, защото изчезнат ли те, ние ще ги последваме!

В случая това за пчелите, което е казала баба Ванга го е казал и Айнщайн и не е вярно, че всичко, което тя е предрекла, ще се сбъдне. Просто това си се случва по причина на замърсяване на околната среда, посеви с ГМО и пръскане на растенията с химикали.

Това е последица и правителствата с експертите трябва да решат как да се справят с проблема. А по въпроса с климатичните промени има и много спекулации. И точно това е лошото, че много неща се правят с умисъл за депопулация на населението и за манипулация на населението особено с климатичните промени, за да бъдат подведени хората да приемат нови закони от политиците, които са с конспиративна цел.

Пчелите у нас измират, а Ванга ни предупреждаваше…!
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Пчелите у нас измират, а Ванга ни предупреждаваше…!

  1. АКО ТРЯБВА ДА ПОВЯРВАМЕ В ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА ПРОРОЧИЦАТА ВАНГА ,ТОВА ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ЩЕ СМЕ БЕЗСИЛНИ ПРЕД ВСИЧКО ,КОЕТО НИ ОЧАКВА..

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *