Пророчицата Магда ще реши проблемите ви!

Спрете алкохола
с капките Алкофитал!

Муска от ходжа за любов!

Освобождава блокиран бизнес

Имате ли магия? Безплатен отговор

Боряна Тотева ще отговори на вашите въпроси!

Хороскопът ви всеки ден първо при нас!


Как да различим ДЕЦА ИНДИГО И ДЕЦА КРИСТАЛИ

Първото и основно нещо, което привлича вниманието в кристалните деца, са техните очи – големи, проницателни, знаещи до неочаквана за тяхната възраст степен. Ако установят зрителен контакт с вас, вече няма да ви оставят. Те действат хипнотично и имате чувството, че душата ви се разкрива пред тези очи…

Сигурно и вие сте забелязали, че това е особена нова раса, която е започнала да посещава нашата планета – щастливи прелестни деца, които толкова лесно прощават. Това е ново, в много отношения съвършено, поколение на света, на възраст 0-7 г., което не прилича на нито едно от предишните поколения.


ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ ДЕЦАПо-възрастните деца «индиго» (тяхната възраст сега е от 7 до 25 г.) притежават качества, някои от които имат и кристалните деца. Двете поколения са свръхчувствителни и медиално способни, имат значими житейски задачи. Основното им различие е в техния характер. Индиго са различими по «бойния» си дух, а тяхната колективна цел е отстраняването на негодните системи. Те са тук, за да разрушат правителствени, образователни или правни системи, които не са добре интегрирани. За достигане на тази цел на тях им е даден «лесно възбудим» темперамент и огнена решителност.

Възрастните, които не желаят промени и имат позитивна нагласа към приспособимостта, може и да не разбират децата индиго. Те им приписват синдром на дефицита на вниманието. За нещастие, под влиянието на медикаментите, индиго често губят удивителната си чувствителност, спиритическите способности и «бойната» енергия.

За разлика от тях кристалните деца имат щастлива, безгрижна и уравновесена природа. Тези деца сформират това поколение, което ползва пътя, прокаран за тях от индиго.

Понятията «индиго» и «кристал» бяха дадени на тези поколения деца, защото те най-точно определят цвета на тяхната аура и енергия. В аурата на индиго има много синьо индиго. Това е цветът на «третото око» (чакрата на челото), енергийният център, който се намира вътре в главата между веждите и регулира способността да се възприемат енергията, виденията и духа. Голям брой индиго наистина са ясновидци.

Кристалните деца имат очи, които светят с многоцветни пастелни тонове. Те помагат да се разкрие красотата на кристалите и камъните.

Децата индиго чувстват лъжата. Те просто знаят, когато ги лъжат, уговарят, унижават или манипулират. Доколкото тяхната колективна цел е да се въведе човечеството в нов интегриран свят, детекторите на лъжата са важна част от тяхната мисия. Както вече споменахме, позицията на индиго е много опасна за доста от възрастните – индиго не са в състояние да се приспособят към «нездравословни» ситуации у дома, на работа или в училище. Те не могат да се разделят със своите чувства и да се престорят, че всичко е наред, освен ако не са под влияние на успокоителни средства или други медикаменти.


СПИРИТИЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ НА КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦАКристалните деца също проявяват спиритически способности – най-вече телепатия, която обаче води до забавено развитие на речта Това се интерпретира неправилно и съответно не се оценява по достойнство.

На провъзгласената от индиго нова Земя човечеството ще осъзнае по-добре интуитивния свят на своите мисли и чувства и ще зависи все по-малко от произнесените и написани думи. Комуникацията ще се осъществява по-лесно, бързо, прямо и честно – от душа към душа, от сърце към сърце. Още днес много от тях влизат в контакт чрез своите медиални сили и способности. Още повече, че общият интерес към паранормалното нарасна и се отразява навсякъде – в потока от книги, телевизионните програми и филми по темата.

Ето защо не е странно, че следващото след индиго поколение, е високо телепатично.. У много от кристалните деца се забелязва забавено развитие на речта – не е нищо необичайно те да проговорят за първи път на 3-4 г. възраст. Родителите им разказват обаче, че не са имали никакви проблеми с общуването с мълчаливите си наследници – напротив! Бащите и майките практикуват с кристалните деца обмен на мисли от сърце към сърце. Обръщат се към тях с комбинация от телепатия и изобретен от тях самите език от знаци и звуци (включително пеене).

Проблемите възникват само тогава, когато кристалните деца получат от медици или педагози диагноза «аномалия на речевото развитие». А и не е съвпадение, че с нарастващият брой на деца кристали, нараства и броят на децата с диагноза «аутизъм».

Съвършено вярно е, че кристалните деца се отличават от предишните поколения хора, но защо в тази разлика непременно се търси патология? Ако децата успешно общуват у дома и родителите нямат трудности, защо изкуствено да се създава проблем?

Критериите за диагностика на аутизма са ясни и еднозначни: аутистът живее в свой собствен свят, няма вътрешна връзка с обкръжението и другите хора. Аутистите не говорят, тъй като те са безразлични към общуването.

Кристалните деца са пълна противоположност! Те се отнасят към групата на най-бодрите, общителни, дружелюбни, чувствителни, добри и социално активни от всички възможни поколения деца! Освен това е доста трудно да ги извадиш от спокойното им състояние, а и имат спиритически способности. Кристалните деца спонтанно помагат на страдащите. Аутистът никога не би го направил!


ВЪЗПИТАНИЕТО НА ТЕЗИ ДЕЦАТези деца заслужават почтително отношение, а не щампата «функционални нарушения», – ако въобще някъде и нещо е нарушено, то това са системите, към които те не могат да се приспособят в по-нататъшното развитие на хората. Ако започнем да усмиряваме тези деца като ги клеймим или им въздействаме медикаментозно, ние ще разрушим подаръка от небесата и ще унищожим цивилизацията, която тъкмо е започнала да пуска корени. За щастие съществуват множество позитивни решения и алтернативи, и същото това небе, което ни е изпратило кристалните деца, може да ни окаже помощ в тяхното възпитание.

Аз обърнах внимание на кристалните деца – на техните очи и възхитително притегателната им същност първо на моя семинар за ангелите, който провеждам по цялото Земно кълбо. Когато мислено разговарях с тях, получавах ясни отговори по същия начин. Наблюдавах как те се усмихват в отклик на моите духовно отправени комплименти и разбрах: «Тези деца чуват това, което мисля!».

Винаги ме е привличало да отделям в човешкото поведение образците и закономерностите. Макар и всички ние да сме различни като снежинките, тези снежинки все пак имат и общи признаци. В децата индиго намерих гореописаните черти, а докато наблюдавах кристалните деца, открих още по интересни неща.

Така, аз се влюбвах във всяко кристално дете, което срещах – техните сърца бяха толкова открити и изпълнени с любов, като на всеки от ангелите, с които съм влизала в контакт. Прости, незлобни и некапризни. Преди да заспя, си мислех за тях и като се събудех, намирах нова информация, духовен свят, които може би самите деца (?) ми предаваха на сън.

Всяка сутрин се събуждах с още по-голямо количество знания за кристалните деца отколкото предната вечер! Когато най-накрая започнах да правя доклади за тях, намерих необикновено възприемчиви слушатели – сред тях са много родители, баби и дядовци, учители на тези особени дечица, които те разпознаваха моментално в описанията ми.


РЕЗУЛТАТИ ОТ АНКЕТАТА

Помолих моята публика и получателите, абонирани за новини по въпроса, да попълнят анкета за кристалните деца. Само за едно денонощие получих стотици попълнени анкети и аз прочетох хиляди страници, пълни с житейски истории и разкази, предадени от хора, които отглеждат и обучават тези удивителни деца.

По време на прегледа на анкетите се случиха две неща. Чувствах как моето сърце заби от любов и благодарност – самото четене на тези послания ме накара да се чувствам така, сякаш се намирам в присъствието на могъщи ангели! Бях обхваната от екстаз, но и същевременно, благодарение на присъствието на тези необикновени деца – от спокойствие. Кристалните деца са твърдо доказателство, че ние действително еволюираме.

Второто нещо се състои в това, че във всички послания се съдържаха ясни, тук мога даже да кажа «кристално ясни» примери и закономерности. Прочетох дузини приличащи си истории за кристалните деца, като например за тяхното отношение към животните, растенията, камъните и възрастните хора. А което е и особено интересно – многобройни разкази за деца, които общуват телепатично с родителите си, като при това сходствата бяха просто невероятни!.

Аз често можех да чуя от родителите: «Характеристиките на децата индиго не ми помогнаха особено – моето дете се оказа по-друго. Затова пък в описанието на кристалните деца виждам моето дете едно към едно.»

Бабите и дядовците разказваха за щастливите си отношения с кристалните деца. По цялото Земно кълбо наричаха кристалното дете «ангел», «любовта на моя живот», «истинската ми радост» и т.н.

Аз установих, че не само кристалните деца, но и техните родители са особено чувствителни. Душите на кристалните деца избират такива домове, които могат да им дадат защитена и обогатяваща среда. Въпреки че срещах и деца, при които духовното съзнание на родителите беше изостанало, редом до тях бяха бабите и дядовците, които, като високоразвити Работници на Света помагаха да се съхрани душата и спиритическите дарби на детето. Преобладаващото мнозинство ми разказваха, че кристалното дете се явява за тях истински духовен учител, който може да им преподава по темата «Как да живеем в необикновена любов и дружелюбие».

Величка МИХАЙЛОВА

Гласувайте за статията

Чудеса.нет препоръчва и:

8 коментара to “Как да различим ДЕЦА ИНДИГО И ДЕЦА КРИСТАЛИ”

 1. Юлия

  апр 05. 2010

  Майка съм на три деца – трима сина. Обожавам ги и тримата защото заслужават това, НО един от тях е различен. Той е детето индиго или детето кристал……. От бебе е различен и странен. С кого да говоря?

 2. masamieiri

  апр 05. 2010

  С психиатър. На детето и нищо да му няма с вас повярвайте, определено ще му стане нещо.

 3. Кристина

  апр 05. 2010

  Ами може би е хубаво да се различава от другите,но все пак се посаветвайте с специалист щом мислите,че вас ви притеснява.

 4. Юлия

  апр 07. 2010

  откровено казано не ме притеснява нищо. Не е наложително да го водя на психиатър. Но го водих на неврохирург защото се оплакваще от главболие, „безпричинно“, все на едно и също място. Направиха му и СКЕНЕР с най-новата апаратура налична в момента.Нищо, апсолютно нищо не откриха.Аз просто се впечатлявам (впечатлявах) от поведение, мълчание, последвано от впечатляващи изказвания,самостоятелни игри,начин и усещане да си избира приятелите, изказвания по отношение на възрастен, интерес към световните проблеми и т. н. А иначе си е много готин. И всички в къщи много го обичаме После изведнъж, на Велкден търсейки нещо в Гугъла,съвсем различно от темата, открих и прочетох за ИНДИГОВИ и КРИСТАЛНИ деца…..

 5. Mария томова

  апр 16. 2010

  Имам момиченце на 5 г.и се съмнявам че е е кристално дете.Кой може да ми постави точна диагноза?Имам проблем защото на есен е предучилищна!Как да постъпя?С кого да разговарям?

 6. ?!?

  мар 19. 2013

  parvo 6te otgovorq na Юлия po na4ina po koito pi6e6 razbiram 4e tova e nai- malkiq ili sredniq ti sin ( no sporedmen e nai malkiq) u4enite sa dokazali 4e geniqlnite hora v detstvoto sa ima li golqmo vnimanie ot po vazrastnite savsem normalnoe malkiq ti sin da se razji kato po golqm !!! li4no az sam prekaral parvite si 7 godini samo sred vazrastni ne sam stanal genii no nmogo 4esto nabliudavam drugite i si pravq izvodi ot tqh ! a kogato po4nah u4li6te razbrah 4e sprqmo vrasnicite az misleh po- pravilno ! daje i sega use6tam tazi razlika mejdu men i moite vrasnici no tova 4e moga da sledvam logikata ne me pravi umen ! nito pak kristalno dete az sam realist i nemogada razbera za6to horata vqrvat na takiva gluposti kagato 4etqh sqka6 vijdah sebesi kato dete indigo ili kristalno dete no az znam kakvo e tova tova e Опит на Форер pro4etete za tosi efekt i 6te me razberete !

 7. Боян Петракиев

  мар 21. 2013

  Вашият коментар бе публикуван тук> http://www.chudesa.net/?p=189690

 8. Nikola Nikolov

  мар 28. 2013

  енергиини закачки на природата създава свръх възможности.

Добавете коментар