Нечувана жестокост: Момиченце убило коте във фурна

Безсърдечната убийца на коте Чейен Чери, 17, разгневила активистите за животински права. Тя се хилела след процеса за убийството на нещастното животно, което натъпкала в 500-градусова фурна. Момичето се държало нагло, плезело се, след пледиранеето, че е виновна.

Извършената от нея жестокост ще й струва една година зад решетката, но малкото писенце Тайгър Лили няма да се върне. Котенцето било оставено да умре в нажежената фурна, след като Чери и 14-годишната й приятелка нахлули взлом в апартамента на Валери Ернандез, унищожавайки мебели, преди да откраднат храна и ДВД-та. А убийството според нея било „просто шега”.

В съда Чери си признава, че по-малкото момиче сложило котката в печката, но Чейен пък не го пуснала от там. Те избягали от апартамента, защото не искали да чуват мяукането на умиращото коте и драскането му по вратата.

Момичето няма да има право да притежава домашен любимец за три години и ще полежи година в затвора, но това й е твърде малко. Затова и активистите са се надигнали срещу изчадието, което и преди е извършвало престъпления. Стреляла е по куче с пистолет за приспиване и е обирала i-Pod-а на мъж.

Нечувана жестокост: Момиченце убило коте във фурна
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *