Луната – господарката на сънищата ни

Земната спътница не само неотлъчно следва планетата ни, но влияе и на всяко живо същество. Сънищата са едно от многото неща, върху които тя има власт. Предварително можете да разберете дали кошмарът или приказният сън, който ще сънувате, ще се сбъдне.

*При новолуние – сънищата отразяват стари желания или намерения, за които си мислитe. Тази фаза Ви подпомага как да постъпите в бъдеще, за да ги реализирате.

*Когато Луната се пълни – тя предизвиква приливите на океаните, а сънищата често са пророчески – какво ще Ви се случи, с какво ще се занимавате, какви хора ще срещнете… Подробностите в съня Ви насочват как да посрещнете предстоящите събития и да реализирате целите си.

* При пълнолуние – витаят много мистерии: вещиците правят заклинания, вампирите тръгват „на лов“, лунатиците се разхождат по улиците… Е, не е задължително да се вярва в ужасяващи поверия за пълнолунието, но е добре да знаете как се отразяват върху съня. В тази фаза през деня може да Ви боли глава, да сте нервен, а вечер трудно да заспивате и сънят Ви да е ужасен кошмар. Тези съновидения рефлектират от неприятни мисли и емоции, а пълнолунието спомага да се освободите от тях.

*Луната намалява и предизвиква отливите – Сънищата през тази фаза отразяват нещо дълбоко преживяно от далечното минало, а и подсказват как да се предпазите от евентуални грешки. Възможни са и кошмари – съзнанието се освобождава от ненужните мисли и желания. За да се отървете от такива сънища, внимавайте какви мисли минават през ума Ви и дали желанията Ви са позитивни.

Луната – господарката на сънищата ни
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *