Мъжете от коя зодия са истински богове в онази работа? (Част 1 – Овен,Телец)

Влияе ли зодиакалният знак  върху ерот*чността и сек*уалното поведение на мъжете? Решавате вие!

ОВЕН (21 март – 20 април)

Мъжете, родени зодия Овен, са силни и властни личности. Стремейки се към постигане на своите цели, те използват чудновати уловки, като с присъщото си коварство и лъжи, достатъчно често сами си създават препятствия.

Мъжете от коя зодия са истински богове?

Мъжете от коя зодия са истински богове?

В интимен план близостта в повечето случаи не ги задоволява, но затова пък се засягат и от най-малкия намек за техните сек*уални възможности. Обичат да им се възхищават и имат нужда от постоянни похвали, за това колко са добри. В определени моменти обхваналата ги мнителност, превръща в същинско изпитание всякакъв вид близост с тях. От жената до себе си очакват пълна всеотдайност и подчинение във всяко едно отношение. Мъжете, родени зодия Овен, постигат така необходимата им увереност едва по време на брака и тогава, ако наистина го желаят, могат да се превърнат както в прекрасни сек*уални партньори, така и в грижовни бащи.

ВНИМАНИЕ!!! САМО СЕГА ВИЖ СВОЯ ЛИЧЕН ХОРОСКОП ТУК>! ИНТЕРЕСУВА ЛИ ТЕ КАК ДА НАПРАВИШ ЖИВОТА СИ ПО-ЩАСТЛИВ?>

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Мъжете, родени зодия Телец, покоряват със самоувереност, авторитет и коректност в отношението си към хората. Поради това и определено са привлекателни за съпрузи. Въпреки че не отговарят напълно на критериите за изтънчени любовници, силната им страст действа изключително възбуждащо.

Мъжете от зодия Телец

Мъжете от коя зодия са истински богове?

Но това съвсем не означава, че налагат желанията си или потискат сек*уалността на своята партньорка, тъй като задължително зачитат равноправието във връзката. С присъщата на зодията откритост и прямота, те казват какво очаква от жената до себе си и разчитат тя да прояви същата откровеност. Трудно можете да забележите прояви на ревност, тъй като я смятат за слабост и успешно я контролират. Самостоятелни по природа, тези личности са независими и при избора на своя партньорка. Почти е невъзможно да се поддадат на съблазни и на обикновените женски хитрости, тъй като са достатъчно прозорливи и здравомислещи. Мъжете, родени зодия Телец, се стремят да се поддържат в добра физическа форма, което определено се отразява и на външния им вид.

Близнаци и Рак>


бyтoн зa cпoдeлянe

Мъжете от коя зодия са истински богове в онази работа? (Част 1 – Овен,Телец)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *