Мъж беше забравен в самолет, след като заспа

Американецът Том Вагнер преживя най-големия кошмар в живота си, след като пътуването му от Луизиана до Калифорния придоби изненадващ обрат, пише за неочаквания инцидент сайтът tv7.bg

Мъжът се качва в пътнически самолет със стотици пътници, а малко по-късно се отдава на сладка дрямка. Когато най-после се събужда, той шокиран установява, че е напълно сам в целия самолет, потънал в пълен мрак, което сериозно го шокира.

Том незабавно позвънява по мобилния си телефон на своята приятелка, която незнайно защо решава, че той си прави някаква много неуместна шега с нея.

zabraven-pytnik

Том се събужда в празния самолет

Трийсет минути по-късно в самолета се появяват няколко работници, които с изненада се натъкват на забравения пътник. Впоследствие от авиокомпанията поднасят своите най-дълбоки извинения на Том за причиненото му неудобство, започвайки и вътрешно разследване на случая, което да изясни кой носи вина за случилото се с него. Междувременно американецът е настанен в хотел, а от авиокомпанията му връчват и чек на стойност 250 долара.

„Ако човек може да бъде забравен вътре в самолета, какво да кажем тогава за раница, пакет или куфар, които може да представляват реална заплаха за самолета”, заявява по повод на неприятната ситуация Джеймс Конуей, който е бивш агент на ФБР.

Мъж беше забравен в самолет, след като заспа
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *