Лечителят Али Шуган практикува специализирано баене

Разглеждаме дейността на ходжата Али Шуган и неговото баене за късмет, като събираме мнения за известния лечител.

Али Шуган е завършил арабистика в гр. Медина, Саудитска Арабия.

От години наред негово хоби е да помага на хората, и то без лекарства, а с чудотворната си дарба. Казва, че може да концентрира много положителна енергия и да я изпрати към болния.

Али Шуган практикува баене за късмет.

Успява да излекува майка си от рак на гърдата. Проблемът при нея се появява в етап, когато Али помага при леки болки и неразположения като главоболие например.

Приема лечението на майка си като предизвикателство и се справя – спасява живота й. В момента 33-годишният Али Шуган живее и приема болни в с. Копринка, близо до Казанлък.

мнения за лечителя ходжа Али Шуган пишете ни!„Помагам със силата на словото и на психиката, на енергийния заряд. Комбинацията от двете прави т.нар. специализирано баене. Но това не е бабешко баене. То продължава по 5-10 минути, докато сеансите при мен продължават един час” – разкрива Али Шуган.

„Болният седи в една стая с мен. Аз повтарям положителни мантри над 1000 пъти. Концентрирам се и му предавам добри мисли. Всяка дума от това, което говоря, е позитивна и подбужда към щастие, успех и късмет” – разбулва тайната баячът.

Али Шуган пред Еврокомисията

Али Шуган пред Еврокомисията

„Преди време помогнах на един от преводачите в Европейския парламент” – спомня си Али. „Той беше португалец.

Имаше нервна депресия, която го тормозеше от няколко години. Попитах го дали е намирал чужди предмети вкъщи.

Каза ми, че не е. По време на сеансите зареждах енергийно вода, която после той пиеше.

Накрая се оправи. След време се оказа, че имал имотен спор със сестра си и вероятно тя е поръчителка на магията, която му вредеше” – разказа Али Шуган.

Лечителят Али Шуган практикува специализирано баене
3.5 (70%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

11 коментара по “Лечителят Али Шуган практикува специализирано баене

 1. На мен ми помогна и то много. Ако отиваш с истински проблем, а не от празно любопитство, разбира се. Човека не е длъжен да се раздава за всеки.

 2. Не се знае кой кого лъже! Разгледах статия на авторитетен вестник „Стандарт“, под заглавие „Арабист лекува с жаклинания“, самия журналист, автор на статията, лично интервюирал излекувани посетители на този Лечител. Сред тези хора имало, болен от гуша, неврозност, и друг излекуван шизофреник, което си е наистина чудо в стандартната медицина. Не съм ходил при него и дано не ми се налага.

 3. Али Шуган сам си пише коментарите и то все хвалебствени,повтарящи се в много сайтове,написани уж от жени,а в мъжки род.Не зная на кого помага,но на мен не успя и след 15 сеанса,защото проблема бил стар/над 5 г/,а в началото обещаваше.

 4. Али Шуган не се нуждае от хвалебствие. Показателен е методът, които той ползва. Той бае на вода в рамките на около час, това не го прави никой в България!! Много са бабите, които баят за 4-5 мин, но час с такава невероятна бързина, това си е голям тренинг и умение, не се нуждае от коментари!! Методът е истинско целенасочено внушение и е научно доказан и обясним. Успокоява нервната система и стреса, а те са в основата на повечето болести и неудачи. Щом бабиното баяне за 4-5 мин. има ефект, какво бихме казали за дълготрайното? Водата, която ползва за баяне е също научно доказана!! Тя има памет и предава мисловните вълни, емоции и думи, които Али Шуган предава. Между другото имах страхова невроза от 6 години и с осем (8) интензивни сеанса направени от него, се нормализирах и спрях поддържащите медикаменти. Силата не е в Али, а в неговия метод, който той владее много добре от много години. Не вярвам на хартийки, сапуни, конци, леене на восъци и други да имат по-голям ефект от неговия !! Конкуренцията му има основание да завижда!

 5. Нейкова е права.:)Всеки си има приятели и врагове. В основата на методът на Али Шуган е положителното мислене и той излъчва точно такива вълни като помага на пострадали да се освободи от стрес и негативни влияния. Нормално е конкуренцията да му завижда на успехите и да пишат какво ли не извън рамките на реалното. Станах свидетелка на сестра ми как се нормализира изцяло с три ходения пр него, така, че усилията му имат голям ефект. Не съм чувала да е правел повече от 8-9 сеанси, но и лекарите казват,че една инжекция не е достатъчна за тежка пневмония, необходими са много повече. Конкуренцията има право да му завижда! Учете се един друг в добро, а не си завиждайте! 🙂 🙂 🙂

 6. Напоследък медиите много се разприказваха за положителните и негативни енергии. Категорично знам, че чрез самовнушение може да се постигнат и двете неща. Но щом самовнушението въздейства, то би трябвало и баенето да въздейства там където първото е безсилно, подобно на внушението от обявите и рекламите. Има логика в дейността на този младеж.

 7. Всеки има мнение основаващо се на неговите знания, или догадки, а също и на неговия опит. Имах 5 годишен доброкачествен тумор в мозъка, който не можеше да се оперира поради големите рискове. Ходих при въпросния младеж, който ми направи 11 процедури, след които болките и реакциите, които имах и дори се бяха превъзбуди ли изчезнаха. Той ни посъветва да си направим снимка на тумора, а то се оказа на снимката, че го няма. Буквално тумора се беше припотил в следствие на внушаващото се спокойствие от процедурите на баене. Момчето ни обясни, че отстранявал първопричината – стреса и следствията изчезват.

 8. Защо сипете лоши думи върху този човек?!
  Познавам Али Шуган и не мисля, че той има нужда да си прави самореклама.
  Той наистина се е посветил на това да помага на хората и го прави от сърце.
  Това, че трудът му се заплаща не е престъпление, а право.
  Той помогна на мен и на детето и аз от сърце му благодаря!
  По-добре се вслушайте в думите му и се опитайте да бъдете добри!

 9. Работата на Али Шуган е подобна на хирурга. Само гдето той се рови в духовната същност на човека. Изчиства мръсотията от натрупаните негативни енергии на завистниците и ръждата наставена от отрицателните чувства от недоброжелателите. Заслужава уважение.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *