Крисия Тодорова е същинско ангелче, което сами ще се убедите, че се раздава за феновете си

Ангелчето Крисия Тодорова макар да няма авторски песни и да е на популярната сцена от няколко месеца насам покрай шоуто на Слави Трифонов, в момента е един от най-търсените изпълнители дори за фирмени и частни тържества.

Талантливото момиченце от Разград получава покани от цяла България, за да вие глас на детски партита или шумни бизнес купони, а само преди месец и сватбари я пожелали да им весели гостите. Участията на Крисия Тодорова ю минават през продуцентската фирма на Слави Трифонов. В дружеството „Седем осми“ малката сладурана е представяна от майка си Ангелина. По договор хонорарът от 2000 лева се разпределя 40% за продуцента и 60% за Крисия и семейството й.

Крисия Тодорова

Ангелчето Крисия Тодорова

Въпреки привидно високата тарифа от 2 бона интерес към прославилата се изпълнителка не липсва. Хора от екипа на Слави Трифонов издават, че графикът на малката сладурана за края на май и началото на юни вече е препълнен, тъй като тогава са тържествата на завършващите ученици в началните училища, пише в. „Всеки ден“. Обикновено хонорарът на Крисия Тодорова да пее в школо бил поеман от спонсор или пък няколко паралелки събирали дребни суми, с които можели да си позволят гласовитата мъничка певица.

Крисия Тодорова Слави Трифонов

Слави Трифонов не си пуска Крисия Тодорова

И докато популярните изпълнители се славят с купищата си претенции и уговорки относно ангажиментите им, то Крисия буквално е на пълно разположение на почитателите си. Макар по договор участието й да трябва да продължи в рамките на 60 минути, когато е на сцената, детето-чудо буквално забравя за времето и весели гостите си, докато има глас. Репертоарът й включва всякакви песни – от родни шлагери до световни евъргрийни и съвременни поп парчета. Крисия Тодорова категорично отказва да пее чалга, като единствено прави компромис с песните на Слави Трифонов.

Крисия Тодорова е същинско ангелче, което сами ще се убедите, че се раздава за феновете си
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Крисия Тодорова е същинско ангелче, което сами ще се убедите, че се раздава за феновете си

  1. Ako imate fecbook mojete dami pratite pokana i hte vi razkaja za moqt problem az prejivqx strahova nevroza i znam kak se cystvate imax q 7 godini prateti mi pokana na zlatinka keri ili mi pihete na email goldiemilkova82@abv.bg

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *