Какво да подарите на шефа за Коледа?

Красив подарък за шефа

С наближаването на празниците идва реда за подаръците, но не на всеки е по вкуса да обикаля по магазините и да избира и часове наред. И докато за семейството си бихме го набравили, то за шефа в службата, колкото и да е добър, някак си не си заслужава.

Но е много важно да го зарадвате, така че и догодина да запазите работата си. Затова в този кризисен период ние ви предлагаме няколко изпитани и готови решения. Подаръкът не трябва да е нито много скъп, нито прекалено евтин.

Тефтерче за отбелязване на срещи и задачи ще свърши добра работа, въпреки че звучи служебно, но така пък показвате, че ви пука за бизнеса. Има доста интересни бележници с мъдрости и картинки на всяка страница.

Рамка за снимка също е добра идея. Така началникът ще може да сложи някой любим човек на бюрото или на някой от рафтовете. Вече има и електронни рамки, които правят и слайдшоу. Ако пък вече има такава, купете му албум за снимки, който все някога ще му влезе в употреба.

Кошница с плодове и лакомства би задоволила онези, които обичат да си похапват докато са на работа. Добре е да познавате вкуса на шефа, а ако съвсем искате да се натегнете, пъхнете и празнично опакована бутилка хубаво червено вино. Може дори заедно да я изпиете.

И фотоалбум става

Музикален компакт диск също е добър избор. Тук обаче задължително трябва да сте наясно с предпочитанията на вишестоящия. Ако успеете да уцелите и да му доставите удоволствие и за вас може да има коледна премия.

Най-универсалният подарък си остава хубавата книга. Ако не знаете любимия автор, то по-добре потърсете литература, свързана с хобито на началника – лов, риболов, хубави жени, криминалистика. И дано шефът да обича да чете.

Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *