Извънземни се настаниха на Земята още през 1928 г.

Извънземни се настаниха на планетата Земя още през 1928 г.

Историята, която ще ви разкажем сега се е случила в далечната 1928 г.

На 120 км от гр. Петрозаводск се намира село, което граничи с езеро.

ufo-news

Извънземни паднаха в езеро през 1928 г.

През 1928 г. местните жители били изплашени до смърт от някакво много странно, даже страшно летящо тяло, което се появило от небето и паднало, писаха в www.livejournal.com.

Местните органи на реда уведомили държавата, която изпратила различни работни групи от специалисти – военни и от тайните служби, които трябвало да огледат района и да открият небесното тяло, което мистериозно изникнало незнайно от къде.

Всички мислели, че в онези години след Октомврийската революция и завзетата власт от болшевиките, някой може да е извършил военна атака или да е искал да предизвика метеж с неподчинение.

Целият район бил отцепен – гората, полето, езерото. Военните правили оглед на всяка педя земя, до която можело да се достигне в търсене на улики.

Години по-късно само един от свидетелите останал жив. През 1928 г. Фьодор Петрович бил едва на 9 годинки.

Тялото, което дошло от Космоса, се движело с много ниска скорост. На 15 ноември 1928 г. водата на езерото била замръзнала.

Космическият кораб с извънземни паднал зад малкия остров, който се е образувал в средата на езерото.

При самото падане, тялото разчупило леда и потънало във водата. При силния удар, част от малкия остров в езерото била откъсната.

Възрастните хора били доволни, защото ако островът не се намирал в средата на езерото, силните вълни, които се образували, щели да залеят цялото село. А едно наводнение през зимата съвсем не е приятно изживяване!

През следващите няколко години нищо странно не се случило, но през 1933 г. започнал да вали някакъв странен дъжд, чиито капки приличали на желе.

Местните хора започнали да събират падналите желета в буркани и в шишета.

След странния дъжд, на брега на езерото се появило някакво изключително необичайно  същество, което било слабо и доста високо. Облеклото му също било необичайно, тясно – направо прилепнало по тялото.

Съществото седяло на брега, а после изчезвало. В началото хората се страхували, но след като съществото не причинявало никому зло, възрастните хора спрели да му обръщат внимание, а децата стояли на разстояние и хвърляли камъни по него.

През 1937 г. от водата на езерото близо до малкия остров, започнали да се появяват странни, но много красиви светещи кръгове.

Те се разпростирали в диаметър поне 3 метра, а формата им била перфектна.

Понякога кръговете стояли спокойно, друг път пулсирали, но винаги причинявали смущения в радиопредаванията.

Загадката с тези странни извънземни все още не е разгадана, макар че групи от уфолози продължават да търсят истината.

 

сподели бутон

Извънземни се настаниха на Земята още през 1928 г.
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *