Извънземни навестиха и Каварна! (ФОТО)

Неидентифицирано тяло се е разбило в край Каравна, извънземни са ударили два вятърни генератора и са ги взривили

Извънземни представители навестиха и Каварна. Местен жител на село Могилище сподели своето мистериозно преживяване. Той разкри как докато си пиел кафето сутринта на 10 март, около 08:40 часа, той чул мощен звук като от взрив. Мъжът забелязал, че в полето край Каварна летяло загадъчно тяло, което след удар в два вятърни генератора, започнало да пада, съобщи сайтът ufo.bg, цитиран от ФрогНюз.

извънземни

Извънземни в Каварна

Читателят на онлайн портала за паранормални явления е съобщил, че мистериозният обект, малко преди да достигне до повърхността на земята, се разбил на множество малки парченца. Именно те са се разхвърчали във всички посоки и са засегнали двата вятърни генератора.

Все още местните власти на Каварна не са излезли с официално изявление по този мистериозен случай. Дори се твърди, че Областната дирекция на МВР в град Добрич е засекретил получената информация относно този случай. Но местните говорят, че това необичайно тяло е космически кораб на извънземни.

Авторът на сигнала е написал още, че една от версиите, по които се работи в момента, е че огненото кълбо може да е мълния. Други твърдения са, че може тътенът да е от взрив на „заблудена” ракета, използвана като военно учение.

Напоследък явно представителите на извънземни цивилизации прииждат към страната ни. Както вчера писахме от Chudesa.net ТУК, извънземни посетиха Витоша през почивните дни. Очевидци споделят, че космическият кораб на нашествениците имал формата на идеален овал, с вид на облак, но съставен от няколко нива материя.

Извънземни

Извънземни пристигнаха в Каварна

България е страна, известна със своята силна енергия. Не случайно още Баба Ванга е разкрила, че под планината Витоша се крие много могъща тайна, която е свързана с посещенията на извънземни. Дори тя е казала, че в недрата на планината се крие силно енергийно поле, което е използвано като огромен акумулатор на космически пришълци, които се зареждат и отлитат обратно в открития Космос.

сподели бутон

Извънземни навестиха и Каварна! (ФОТО)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *