Истинско чудо бе открито в Космоса! (ВИДЕО)

Учени попаднаха случайно на едно невероятно космическо чудо – четиринадесети спътник на Нептун, който бе непознат за астрономите до сега

Истинско чудо бе открито в Космоса. Учени попаднаха случайно на едно невероятно небесно тяло – нов, четиринадесети по ред спътник на Нептун – най-отдалечената планета в Слънчевата система, съобщи феноменалната новина ИТАР-ТАСС, която се позова на данни от Американската космическа агенция НАСА, цитирани от novini.bg.

Чудо в Космоса

Чудо в Космоса

Американските астрономи са открили това космическо тяло благодарение на космическия телескоп „Хъбъл”. Експертите на НАСА са дали временното наименование на новия спътник на Нептун – “S/2004 N 1”. Учените са категорични, че новооткритото космическо тяло е най-малкото по размери от сателитите на планетата.

През тази седмица учените посочват, че планетата Нептун влиза и в друга конфигурация от небесни тела. Това е структурата Голям тригон, образувано от Сатурн, Нептун и Юпитер, които са се подредили в идеален равностранен триъгълник.

Астрономите вярват, че този космически спектакъл ще ни поднесе истинска магия и молитвите ни за мир, здраве и благополучие ще се сбъдват.

Астрологът Неда Иванова обяснява, че Сатурн от знака на Скорпион, заедно с Юпитер от Рак и Нептун от Риби се подреждат в идеален равностранен триъгълник. Всяка една от небесните тела сключва ъгъл от 120 градуса, а учените знаят, че когато въглеродните атоми се подредят в подобна структура, графитът се превръща в безценен диамант. Именно тази диамантена конфигурация ще ни донесе здраве, късмет и щастие и сбъдване на най-съкровените ни желания.

Астрологът Неда Иванова посочи, че на 22 юли Нептун навлиза в знака на Девата, което ще стартира условия за оздравяване на човечеството. На 13 юли пък Марс е навлязъл в Рак, което провокира личната ни активност и кара хората да правят добро.

На 17 и 18 юли Луната ще бъде в много близка позиция до Сатурн в Скорпион. Това ще ни помогне да се избавим от свои комплекси, които ни измъчват от години. А през следващата седмица Луната ще премине в Нептун, което ще донесе вдъхновение на хората на изкуството. Творците ще усещат подем и ще сътворяват истински шедьоври – картини, стихове и проза.

сподели бутон

Истинско чудо бе открито в Космоса! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *