Божие ЧУДО: Свещеник избави жена от коварния рак

 Свещеник избави жена от коварния рак с помощта на молитви

Православният свещеник се казва Михаил Иванов. Отец Михаил е известен в цялата Видинска епархия, понеже умее да лекува тежко болни с помощта на молитви.

Отец Михаил лекува с помощта на Божиите молитви

Отец Михаил лекува с помощта на Божиите молитви

Отец Михаил живее в  с. Покрайна, общ. Видин, писаха в БЛИЦ.

Много от хората, които се разболеят в този край на България не отиват на лекар, а тичат при отец Михаил. Има много спасени и избавени от различни тежки болести само с помощта на вярата, молитвите и Божието чудо.

Една от най-благодарните пациентки на отец Михаил е Десислава Младенова. В момента жената е на 38 години, но когато била на 20, лекарите откриват рак лимфом на Хочкинов.

Докторите от Александровска болница в София дават едва 15 дена живот на болната пациентка. Даже отказали да хоспитализират момичето и да го лекуват в клиниката.

Майката на Деси е родом от с. Покрайна. Семейството решава да се свърже с отец Михаил. Той се срещнал с Деси и прочел няколко молитви. През нощта момичето сънувало специален сън, който няма да забрави до края на земните си дни.

В просъница видяла красива жена в бяла дреха. Тя пристъпила до леглото, протегнала своята ръка на главата на Деси и й казала, че ще вземе болестта й.

На другия ден Деси била на химиотерапия в Александровска болница.

Туморът излязъл през  носа на момичето, раздробен на парчета.

Доцентът, който станал свидетел на чудото, останал с отворена уста. В своята 35-гоидшна лекарска практика никога не е имал подобен случай.

Деси е убедена, че е излекувана, благодарение на молитвите на отец Михаил, вярата и търпението, писаха в „168 часа“.

Ако страдате от някоя тежка болест, не се колебайте да потърсите помощта и молитвите на отец Михаил!

Има и други случаи на изцелени болни чрез молитви, затова добре е всеки да чете Библията и да се моли за здравето си и за проблемите си, но и за духовните си нужди и да разбира Словото, което е дадено от Бога за спасение на хората.

сподели бутон

Божие ЧУДО: Свещеник избави жена от коварния рак
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Божие ЧУДО: Свещеник избави жена от коварния рак

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *