Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Vanga 300x225

Разбулиха мистерията около смъртта на Ванга!

В интервютата с племенницата на Баба Ванга Красимира Стоянова тя разкрива, без да обвинява конкретни лица, че всъщност  някой й е помогнал да се срещне със смъртта, пренасяйки се в Отвъдното

Смъртта на Баба Ванга има все още мистериозен характер

Племенницата на Баба Ванга намеква в интервютата си за нея, че тя е убита, а не е починала от болестта си.  Красимира Стоянова заявява: „Ако я бяха оставили на спокойствие, щеше  да живее по-дълго. Ракът на гърдата й беше от години, леля беше свикнала с болестта. Нямаше метастази във важните органи. Раковото образувание се бе капсулирало. Леля не умря от рака”, заявява племенницата Стоянова.

Подобно на нея и други смятат, че Баба Ванга си е отишла от този свят след чужда намеса. Именно те твърдят, че пророчицата е отведена в Правителствена болница не за да бъде лекувана, а за изследване на феноменалните й способности. Виновниците за смъртта й не са осъзнали, че тайните на Баба Ванга се крият не в тялото й, а в нейната душа.

В крайна сметка смъртта на Баба Ванга си остава една мистерия, която все още не е разкрита за това какви бяха причините пророчицата да се пренесе в Отвъдното.

Гробът на Баба Ванга

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Ето каква е любовницата Скорпион в леглото!

Скорпион. Жена и любовница в леглото. Дете Скорпион, как да го опознаем

Жената Скорпион: Каква любовница е в леглото? Особености на детето Скорпион. Ще разгледаме тези два …

2 Мнения

  1. Marthela Hristova

    наистина "фараонка"…

  2. Рени Тодорова

    Nqmam dumi, Velika Jena!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *