война
Война

Шпионин в оставка: Третата световна война започва след 3 месеца

Пророчествата за Края на света и Трета световна война може да се сбъднат след 3 месеца, не без намесата на Израел, предупреди бившият шеф на МОСАД

Заплахите на Израел към Иран не са голословни, предупреди пенсионираният шпионин и бивш шеф на израелските тайни служби МОСАД, Ефраим Халеви.

Заплахите на Израел към Иран не са голословни

Това няма да се случи преди президентските избори в САЩ, които са след 12 седмици.

Имаме подробен материал по темата ТУК: Всичко за евентуалната Трета световна война, което е жизнено важно да знаем!

На държавно ниво в Израел вече обосновават нанасяне на удари върху ирански ядрени обекти, но без подкрепата на САЩ това няма да стане, коментира за “Ню Йорк пост” шпионинът в оставка.

Обратното броене до началото на Трета световна война започна и тя ще стане факт с първите удари срещу цели в Иран. Точният ден на нейното начало няма да се определи от врачки и екстрасенси, а от президентските избори в САЩ.

Администрацията не желае нов конфликт преди изборите, заради неодобрението на военните мерки сред избирателите. Големите играчи в противопоставянето са заели позиции и изчакват да минат изборите в САЩ. В Иран преди дни “Последният военен съвет” при аятолах Али Хаменей събра военните на съвещание относно готовността за отговор на военен удар срещу ядрените инсталации.

Засега нищо не ще се случи, колкото да иска Израел, но само да минат изборите в САЩ на 6-ти ноември, ситуацията ще се промени. Русия и Китай са против военен конфликт и дестабилизиране на Иран. Мюсулманска Турция има най-голямата действаща армия в региона, но са в разпра с Израел.

Европейските страни са ангажирани с финансовата криза и подкрепят само икономически мерки срещу Иран, заради ядрената му програма. Новата администрация на САЩ може да подкрепи еврейското финансово лоби и да се съгласи с доводите на Израел за военен удар по Иран.

Даже преди да е ясно кой стои зад атентата на “Сарафово”, България беше употребени за оправдание на това намерение. Както сочат пророчествата на Ванга, Едгар Кейси и Нострадамус, опасността е на Изток и от Третата световна война може би ни дели само една погрешна стъпка.

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Badete Kato Decata 1

Христос: Бъдете като децата, или Пресътворяване на света в ежедневието

Да насърчаваме ли детето, което се опитва да хване Луната в ръка, или да му …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *