3 реални и страховити истории за духове

Тези истории за духове определено ще ви накарат да изтръпнете от страх, но те са напълно реални, няма никаква фантазия тук

Истории за духове всеки е чувал, но някои случаи наистина могат да ни побъркат от страх.

Тези тук са доказани, подкрепени със снимков материал, как да не им се вържеш?! Разбира се, авторите им винаги са на прицела на скептиците, които вечно допускат, че някой ги шантажира и такива неща са просто невъзможни.

Вие сами ще прецените кое е истина и кое не е, но тези разкази за духове минават за напълно реални в мрежата.

Духът на бавачка

Бавачката се грижила за дете, но то починало и тя не могла да си го прости до края на живота. По-късно духът й бил засичан постоянно в къщата, разказват очевидци от Оксфордшир. Фотото датира от Втората световна война. Домът е строен през 1924 година и винаги е бил обитаван от странни същества, споделят бившите му собственици.

духове

Духът на бавачка обитава тази къща

Духове на снимачната площадка на “Игра на тронове”

От екипа останали изумени, когато зърнали, че са запечатали духа на Сивата Дама.

духове

Духове бродят и на снимачната площадка

Твърди се, че жената е починала преди много векове, а обстоятелствата около смъртта й били особено мистериозни. Духът й обаче непрекъснато се явявал в тази част на гората. Докато работата кипяла на снимачната площадка, никой не обърнал внимание, че е заобиколен от странно същество. После обаче всички били в шок.

Дядо възкръсва след посещение на дух

76-годишен мъж бил на прага на другия свят, но изведнъж възкръсва. За радост на своя внук, който бдял до леглото му и се надявал на чудо.

духове

Дух на жена спасил дядото на момчето

Надеждите му се увенчали, а той не вярвал, че Бог му е помогнал. Най-изумителното в цялата развръзка било, че дядото страдал от рак, никой не очаквал, че ще издържи повече от няколко дни. Диагнозата била категорична и той уж щял да умре всеки момент…

Момчето научило, че роднината му е бил спасен от дух на жена. Той видял това впоследствие, когато проявил снимките, които направил в болницата.

А вие вярвате ли в духове?!

3 реални и страховити истории за духове
4.1 (82.31%) 26 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “3 реални и страховити истории за духове

  1. Аз наистина вярвам , защото олколо мен се случват много странни неща

  2. Разберете, че тези духове не са на починали хора, а според Библията това са демони и слуги на сатана, които се явяват на хората за да ги заблудят,че са духове на починали техни близки. Това са сатанински тъмни сили, които могат да приемат всякакви образи.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *